Turkupaku on vuokrannut pakettiautoja Turun seudulla vuodesta 2015 lähtien. Turkupakun autoissa on viime syyskuusta lähtien ollut Maponin paikannusjärjestelmät. Yrittäjä Risto Bertoft oli jo pitkään etsinyt sopivaa gps-paikannuspalvelua yritykselleen ennen kuin hän päätyi Maponiin. Maponin selkeä kokonaisuus, asentamisen helppous ja edullisuus olivat tärkeitä syitä valintaan.

“Mapon oli luotettavan oloinen ja iso toimija sekä käyttöönoton myötä olen yllättynyt siitä, miten hyvin Mapon toimii myös mobiilissa”,

Risto kertoo.

Yrittäjänä Risto arvostaa erityisesti Maponin mukanaan tuomaa varmuutta ja turvallisuuden tunnetta.

“Hermot säästyvät paljolta ja stressitasotkin ovat laskeneet”,

Risto kiteyttää humoristisesti. Maponin avulla säästyy rahaa ja aikaa. Järjestelmästä näkee helposti vuokrapakettiautojen reitit reaaliajassa. Yhdellä autolla voi olla jopa viisi vuokrausta päivässä, joten autojen nouto- ja palautusaikojen seuranta Maponin järjestelmästä mahdollistaa täsmällisen informaation välittämisen myös asiakkaille. Mapon on osaltaan lisännyt tietynlaista helppoutta, varmuutta ja luotettavuutta asiakaspalveluun. 

Risto kykenee nykyään tekemään myös etätyötä turvallisin mielin, koska hän voi seurata autojen liikkeitä järjestelmästä ja varmistua siitä, että kaikki on kunnossa. Hän on ollut todella tyytyväinen Maponin järjestelmään ja suosittelee sitä vahvasti myös muille.

Turkupakun toiminnassa Mapon on apuna niin huoltojen ja huoltokustannusten seurannassa, kaluston paikannuksessa kuin laskutuksessakin. Turkupaku pyrkii optimoimaan autojen huollot mahdollisimman sopivin väliajoin, jottei huoltoja tehdä liian aikaisin tai liian myöhään. Maponin avulla huoltokustannuksista pysytään myös paremmin selvillä. Turkupaku hinnoittelee palvelunsa käyttöajan ja kilometrien perusteella. Reittitiedot auttavat laskuttamaan asiakkaita oikein ja kohdentamaan mahdolliset, ja onneksi harvinaiset, väärinkäytöt oikeisiin asiakkaisiin. Tällaisia ovat esimerkiksi pysäköintivirhemaksut. Mapon mahdollistaa myös hälytykset, kun kalusto poistuu tietyltä alueelta. Turkupaku hyödyntää tätä ominaisuutta kilometriperusteisessa laskutuksessaan.

Mapon tarjoaa kalustonhallintaratkaisut, jotka soveltuvat aivan kaikille, yksityiskäytöstä yrityskäyttöön. Jos haluat tietää lisää, miten tiimimme voi auttaa ratkaisemaan yrityksesi liiketoimintaan liittyviä haasteita, ota meihin yhteyttä!