Mapon on GPS-paikannuksen johtavia palvelutarjoajia Euroopassa. Olemme asentaneet yli 90 000 laitetta ympäri maailmaa, joilla on paikannettu yli 16 miljardia kilometriä. Kattavaan tuoteperheeseen kuuluvat Mapon worktime-sovellus, työajanseuranta ja Tachogram-sovellus. Mapon on Suomessa toimialan tunnetuimpia brändejä.

Haemme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ palveluratkaisujemme myyntiin.

Haemme aktiivista ja aikaansaavaa henkilöä, jolla aktiivinen asiakaskontaktoiminen on tuttua. Henkilön on oltava voimakkaasti tuloshakuinen ja tehtävä kauppaa.

Sinulla on kokemusta ratkaisukeskeisestä ja menestyksekkäästä B2B-myynnistä ja arvostat mahdollisuutta päästä itse vaikuttamaan myyntiaktiviteettiesi suunnitteluun. Aikaisempi kokemuksesi paikannus-, kuljetus- tai konekaupan toimialalta on eduksi. Tehtävä edellyttää englanninkielen osaamista ja hyviä ATK-taitoja. Työ pitää sisällään liikkumista työnantajan autolla, joten ajokortti on edellytys.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen kuukausipalkan, jossa on osa kuukausikohtaista bonusta. Henkilöstömme viihtyy työssä ja työilmapiiri on erinomainen. Meillä on kaikki yleisimmät henkilöstön edut käytettävissä ja vaihtuvuus olematonta.

Oletko etsimämme henkilö? Jos haluat päästä mukaan huipputiimiimme osaksi kasvutarinaamme, hae tehtävää jo tänään! Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV.

Täytämme tehtävän heti sopivan hakijan tullessa! Laita hakemuksesi heti!

Lisätietoja myyntipäällikön tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Toni Pulliainen, 040 540 9557, toni.pulliainen@mapon.com, www.mapon.com