Liikenteessä ja työmailla voi sattua ja tapahtua vahinkoja kenelle tahansa. Mikä olisikaan järkevämpää, kuin varmistaa kalustonhallinnan tehokkuus ja ajoneuvon turvallisuus yhdellä kertaa? Maponin uusin integraatio yhdessä Katveturva Oy:n kanssa mahdollistaa asiakkaalle kattavan palvelun samassa digitaalisessa järjestelmässä.

Katveturva Oy tarjoaa ajoneuvo- ja kuljettajaturvallisuutta parantavia ratkaisuja. Ajoneuvoihin asennettavat kamerat auttavat vaaratilanteiden ennakoinnissa, kuljettajan ja ajoneuvon ympärillä liikkuvien turvallisuuden parantamisessa ja kuljettajan oikeusturvan vahvistamisessa. Laki määrää ennakointivelvollisuudesta liikenteessä, jolloin ammattikuljettajan kokeneena liikenteenkäyttäjänä on todistettava syyttömyytensä onnettomuustilanteissa. Taltioitu kamerakuva ajoneuvon ympäriltä helpottaa onnettomuus- ja vahinkotilanteiden selvittelyä ja live-kuva mahdollistaa esimerkiksi myös työmaiden etäjohtamisen ja työvaiheiden dokumentoinnin.

Mapon tarjoaa reaaliaikaista GPS-paikannusta, jonka avulla muun muassa ajoneuvojen hallinta, reittien suunnittelu ja polttoaineen seuranta on helpompaa kuin koskaan. Maponin palvelu ei vielä ennen kattanut kaluston kamerapalveluita, joten integraatio Katveturvan kanssa laajentaa ja tukee Maponin palvelua erinomaisesti. Mapon on ennenkin tehnyt yhteistyötä Katveturvan toimitusjohtaja Petteri Katajan kanssa ja siksi yhteinen integraatio oli luonnollinen seuraava askel yhteistyön syventämiseksi. Integraatio luo mainiota lisäarvoa erityisesti niille asiakkaille, jotka tarvitsevat sekä kalustonhallintapalvelua että kamerapalveluita. Nyt nämä molemmat palvelut ovat saatavilla helposti samassa järjestelmässä.

Mapon ja Katveturva jakavat yhteisen palon palvella asiakkaita luoden heille ensiluokkaista arvoa. Tämä integraatio mahdollistaa asiakkaalle kokonaisvaltaisen, selkeän ja kustannustehokkaan ratkaisun kalustonhallinnan ja kaluston turvallisuuden toteuttamiseksi. Tallentavat kamerajärjestelmät on helppo ottaa käyttöön myös jo käytössä olevaan kalustoon ilman alkuinvestointeja kuukausimaksulla. Käyttöönotto ja asennus voidaan tehdä paikan päällä työmaalla ja asiakkaan tiloissa kun kalusto on poissa tuottavasta työstä.

Palvelu on saatavilla kaikille Maponin asiakkaille Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa valmiiksi paikan päällä asennettuna.

Mapon tarjoaa kalustonhallintaratkaisut, jotka soveltuvat aivan kaikille, yksityiskäytöstä yrityskäyttöön. Jos haluat tietää lisää, miten tiimimme voi auttaa ratkaisemaan yrityksesi liiketoimintaan liittyviä haasteita, ota meihin yhteyttä!