Kisakausi on jo aivan nurkan takana ja jännitys hiipii hiljaa selkärankaa pitkin. Pieni jännitys kuuluukin asiaan ja tuo jokaiselle kilpailulle merkityksen. Tänään jännitys on kuitenkin enemmänkin odotus ja innostus, kun liki seitsemän kuukauden kilpailutauon jälkeen pääsee taas ottamaan mittaa itsestään.

Kilpailukausi alkaa Nordcenter golfin Fream kentällä, jonka jälkeen jatketaan muutaman viikon päästä Suur-Helsingin Golfissa Lakisto kentällä. Tähän golfkesään mahtuu muutama Finnish Tour kilpailu ja sekä junioreiden että naisten SM-kilpailut. Kisakusi jää kuitenkin Suomen puolella lyhyemmäksi kuin aikaisempina vuosina kun lähtö Amerikkaan odottaa heinäkuun alkupuolella. Mutta kilpailukausi alkaa vasta toden teolla Atlantin toisella puolella, kun yliopistokisat joukkueen kanssa alkavat syksyllä.

Nyt nautin kuitenkin vielä golfkesästä Suomessa, nauti sinäkin!

Nähdään golfkentillä!