Matilda Castrenin tehdessä suomalaisen naisgolfin historiaa pelattiin myös Finnish Tourin kolmas osakilpailu Hills By GoGolfin kentällä Vihdissä. Oma kilpailukauteni lähti hieman tahmeasti käyntiin, kun ensimmäisestä kilpailusta irtosi kahdestoista sija ja toissa kilpailussa jäätiin kahdeksan sijaa palkintopallista.

Kuun vaihtuessa kesäkuuksi ja oman pelin parantuessa päivä päivältä oli kuitenkin luottavainen tunnelma kauden kolmanteen kisaan. Ensimmäinen päivä tulokseen –1/70, joka oikeutti jaetun viidennen sijan. Yhtään huonompaa tai parempaa tulosta en itseltäni odottanutkaan Hills golfin suhteellisen lyhyellä kentällä. Tiesin kuitenkin pystyväni hiukan parempaan, mutta kilpailutilanteen jännitys rokotti muutaman lyönnin.

Toisena päivänä sääolosuhteet yllättivät ja hankaloittivat peliä. Etuysille tahmea +4 tulos, mutta maaliin tuleva ysi –3 ja lopputulokseksi +1. Tulosluettelossa tämä ei tuottanut muutoksia suuntaan tai toiseen, vaan samalta jaetulta viidenneltä sijalta lähdettiin finaalipäivään.

Finaalipäivänä sain raahattua veljen caddieksi mukaan kentälle, mikä tuotti selkeästi tulosta. Etuysillä korttiin merkattiin kaksi birdietä sekä seitsemän paaria. Takaysillä par-juna puksutti kaikki yhdeksän väylää. Tulokseksi siis “bogey-free” -2. Tuona päivänä -2 oli kova tulos ja nosti ihan toiselle sijalle asti.

Alkukauden vaikeudet on tullut selvästi selätettyä kovalla treenillä ja palkintona kaiken kaikkiaan ehjä ja onnistunut kisa. Tästä jatketaan testaamaan taitoja naisten reikäpeli SM-kilpailuihin 22.7-24.7 Laukaan Peurunka golfiin.