Naisten reikäpeleistä Laukaan Peurunka golfissa ei jäänyt käteen mitään kirjoitettavaa, mutta alle 21-vuotiaiden SM-kilpailuista sen sijaan taisteltiin toinen sija ja hyvät ranking pisteet, jotka helpottivat tämän viikon reikäpeleissä pääsemään suoraan karsinnoista kaaviovaiheeseen. Pirunpellon erittäin haastavalla kentällä muutaman yli paarin pelaaminen per kierros toi toisen sijan ja hyvin itseluottamusta seuraavaa kisaa varten.

Seuraavalla viikolla kilpailtiin taas Tampereen suunnalla, kun kilpailukenttänä toimi Pirkkalan golf. Kilpailu lähti tahmeasti käyntiin, ja korttiin merkattiin tuplabogi heti ensimmäiselle reiälle. Seuraavan viidentoista reiän neljä birdietä nosti kuitenkin tuloslistalla kärkeen. Vaikka seitsemälletoista kirjattiin päivän toinen tuplabogi, oli johto ensimmäisen päivän par tuloksen jälkeen kaksi lyöntiä.

Toisena päivänä sama kaava toistui. Surkea alku ja +4 kymmenen reiän jälkeen. Takaysille saatiin kuitenkin uusi vaihde koneistoon, ja seuraavaan seitsemään reikään mahtui viisi birdietä. Viimeiselle reiälle bogi ja toinenkin kilpailupäivä tulokseen 72/par. Kolmannelle kierrokselle pääsin lähtemään viiden lyönnin etumatkan turvin.

Viimeiselläkin kierroksella oli huomattavissa pientä alkujännitystä, mutta rauha ja keskittyminen omaan peliin pysyi koko kierroksen läpi, minkä lopputuloksena oli kuuden lyönnin voitto kauden viidennestä Finnish Tour osakilpailusta. Kaiken kaikkiaan hieno kisa, joka opetti taas paljon itsestäni ja pelistäni! Tästä on hyvä jatkaa junioreiden SM-reikäpeli kisoihin Hämeenlinnan Aulangon kentälle.