Kisakausi suomessa tuli taputelluksi Erkko Trophyn myötä elokuun lopussa ja uusi vaihe golfuralla on alkamassa. Katsellessani taaksepäin kulunutta kilpailukautta voin tyytyväisin mielin jatkaa matkaa Yhdysvaltoihin. Kauden seitsemästä kisasta kertyi neljä TOP 2 -sijoitusta, eikä yhtäkään MC, eli missed cut -merkintää kertynyt nimeni perään. Vaikka alkukausi lähti tahmeasti käyntiin, sain pelistä kiinni kesäkuun puolessa välissä, jonka jälkeen tuli hyvä viiden kisan putki.

Muutto Yhdysvaltoihin Texas State Universityyn oli suunniteltu elokuun toiselle viikolle, mutta vallitsevan koronatilanteen takia oli viisumin hankkiminen hankalampaa kuin oletettiin. Suomen Yhdysvaltain suurlähetystöstä sai viisumiaikoja todella myöhäisiin ajankohtiin, jotka eivät olisi auttaneet enää tämän vuoden lukukauden aloitukseen. Pahimmillaan tilanne näytti siltä, että lähtö siirtyisi vuodella eteenpäin vasta ensi syksyyn. Reilu viikko ennen koulun alkua sain tiedon, että Pariisin suurlähetystö ottaisi vastaan viisumihakemuksia suomalaisilta kansalaisilta. Varasin ajan Pariisin Yhdysvaltain suurlähetystöön ja lensin haastatteluun Pariisiin. Eli loppu hyvin kaikki hyvin – sain viisumin ja nyt voin vihdoin suunnitella muuttoa toden teolla.

Koulu Yhdysvalloissa alkaa 23.8, mutta sain luvan aloittaa koulun hieman myöhässä viisumiongelmien takia. Lähtösuunnitelma on muutaman yksityiskohdan tarkistamista vaille valmis, ja muutto on mitä todennäköisemmin 25.8. Koulussa pääsen golfin ohella opiskelemaan kauan unelmoimaani Radio- ja TV-alaa. Syksyllä on luvassa hyvä määrä kovatasoisia kilpailuja joukkueen kanssa eri osavaltioissa. Kilpailukausi alkaa syyskuussa ja jatkuu joulukuuhun asti, jonka jälkeen lennän kotiin noin kuukaudeksi joululomalla.

Jännittävä seikkailu edessä ja hienoja kokemuksia varmasti luvassa!