Kiinnostaako sinua älykkäät tulevaisuuden paikannusratkaisut, teknologiat ja teknisten ongelmien ratkaiseminen? Mikäli vastauksesi on kyllä, ole hyvä ja jatka lukemista, sillä meillä saattaa olla sinua kiinnostava tehtävä avoinna!

Etsimme kokoaikaiseen työsuhteeseen pääasiassa asiakaspalvelusta ja tilausten hallinnasta vastaavaa henkilöä CUSTOMER SERVICE & SUPPORT -rooliin!

Kyseisessä tehtävässä vastaat ennen kaikkea päivittäisistä teknisen tuen operaatioista mm. asiakastiedusteluihin vastaamisesta ja asiakkaiden ajan tasalla pitämisestä. Roolissa olet lisäksi vastuussa uusien asiakkaiden pilvipalveluiden perustamisesta ja ylläpidosta osana myyntiprojekteja sekä vastaat loppukäyttäjien asiakastuesta mahdollisissa ongelmatilanteissa. Kyseessä onkin hybridirooli, jossa pääset tekemään niin myynnin tukeen kuin tekniseen asiakastukeen liittyviä tehtäviä.

Mitä tehtävässä onnistuminen edellyttää?

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi teknisen- tai tietotekniikan alan koulutusta, tradenomin tutkintoa tai vastaavaa tutkintoa. Tärkeintä on kuitenkin aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta ja tilausten käsittelystä sekä aito kiinnostus alan teknologioita kohtaan. Olet järjestelmällinen, analyyttinen, nautit ongelmanratkaisusta ja kykenet toimimaan myös kiireen keskellä. Sinulla on IT-osaamista ja vahvat kirjalliset sekä suulliset vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi (konsernikieli). 

Mitä tarjoamme?

Saat mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ammatillisesti tulevaisuusorientoituneessa ja kasvavassa yrityksessä, joka tarjoaa hyvät etenemismahdollisuudet. Lisäksi saat mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan, jossa päivät eivät ole samanlaisia. Palkkaus sovitaan tapauskohtaisesti, alkaen 2700€/kk. Työtä tehdään arkisin ja normaaliin työaikaan. Työtä pystyy tekemään niin etänä kuin toimistoltakin käsin, asiasta sovitaan tapauskohtaisesti.

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen toni.pulliainen@mapon.com. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä turhaan odottele! Muista liittää hakemukseen CV:si. 

Lisätietoja tehtävästä: Toni Pulliainen, johtaja, 040 5409557, toni.pulliainen@mapon.com. Lisätietoja Maponista löydät verkkosivuiltamme!