Комплетно решение за управување со возен парк

Ефикасен и едноставен начин за далечинско следење на возила и средства. Управувајте со флотата на вашата компанија на наједноставен и најефикасен начин.

Прочитај повеќе

Калкулатор на заштеди

km

Бесплатно, сигурно и доверливо!

Нашите клиенти имаат проследено

10498826872

километри со Мапон

Проверете што е Мапон

Mapon доаѓа со многу функции кои можат да им помогнат на компании од различни индустрии. Ние сме експерти во нашата област со 11 години искуство и напредни телематички решенија. Нашите производи може да ви помогнат да ги намалите оперативните трошоци на вашата флота и бизнис; и да ја подобри вашата ефикасност.

Побарајте понуда Бесплатен советник за решение

Над 6000 компании го одбраа Мапон

Kreiss
Cemex
Kurbads
Konekesko
Sanitex
LTV
Altia Latvia
Draugiem
DeLaval
Cēsu Alus
Circle K
Berendsen
Jelgavas Autobusu Parks
FN Serviss
BLS
HEAD
Dayton
Tiropa

Побарајте ја вашата понуда

Сакате да дознаете повеќе за нашите производи и решенија? Пополнете го формуларот и добијте понуда

GPS следење во реално време со податоци во живо

GPS следење во реално време со податоци во живо

GPS следење во реално време со податоци во живо

Пратете ја точната локација на возилата во вашата флота и имајте ги потребните информации за нивната тековна рута и брзина што ќе ви помогнат да ги подобрите одлуките за вашите деловни операции, побрзо отколку порано. Имајте целосна контрола на вашата флота и тековните настани со Mapon GPS СЛЕДЕЊЕ решението и уреди за следење.

Дознајте повеќе за GPS следењето
Следете ја потрошувачката на горивото. Заштеди пари.

Следете ја потрошувачката на горивото. Заштеди пари.

Следете ја потрошувачката на горивото. Заштеди пари.

Еден од најдобрите начини како да ги намалите трошоците за управување со вашиот возен парк е со внимателно следење на потрошувачката на гориво. Нашето решение ќе ви помогне да ја следите и контролирате потрошувачката на горивото и да пронајдете неефикасност преку располагање со прецизни информации за нивото на гориво и потрошувачката во реално време и детални извештаи.

Дознај повеќе за контрола на горивото
Превземете ги податоците од тахографото од далечина. Заштедете време.

Превземете ги податоците од тахографото од далечина. Заштедете време.

Превземете ги податоците од тахографото од далечина. Заштедете време.

Даунлодирањето на податоци од тахографските картички од далечина ќе ви го олесни управувањето со тахографските датотеки и ќе ви заштеди време. Диспечерите можат да го користат за да го следат работното време на возачот и периодите за одмор и да го минимизираат ризикот од кршење на сите прописи поврзани со усогласеноста со тахографот.

Дознајте повеќе за преземање на далечински тахограф
Витален дел од нашиот бизнис
Kreiss

Витален дел од нашиот бизнис

Витален дел од нашиот бизнис
Kreiss

Mapon системот значително го подобрува и го олеснува процесот на управување со флотата. Тоа стана важен дел од нашиот бизнис.

Прочитајте ги сите студии на случај
Mapon целосно решение за управување со возен парк

Mapon целосно решение за управување со возен парк

Доколку имате возен парк, се што треба да направите е да не исконтактирате. Ние ќе сториме се за вас! Ќе го идентификуваме најдоброто решение за управувањето со вашата флота; инсталираме уреди за GPS следење и телематика, овозможиме пристап до нашата платформа каде што сите инфорамции за вашите возила и нивното коритење ќе ви бидат овозможени преку едноставен и функционален кориснички интерфејс.

Дознајте повеќе за целосното Мапон решение за ГПС следење и управување со возен парк

Погледнете како Мапон решението може да помогне во унапредувањето на вашето работење и кои се придобивките од користењете на вакво професионално решение за вашето работење.

Одржување на возен парк. Сервисни потсетници. Контролирање на трошоци за поправка.

Одржување на возен парк. Сервисни потсетници. Контролирање на трошоци за поправка.

Одржување на возен парк. Сервисни потсетници. Контролирање на трошоци за поправка.

Моќна алатка во рамките на Mapon системот која ќе ви помогне да управувате со флотата на вашата компанија. Потсетувањето на битните датуми за сервис, следење на трошоците за поправка и истекување на документи и лиценци не е лесна задача. Затоа имаме имплементирано решение кое ќе ви помогне полесно да управувате со вашиот возен парк.

Дознај повеќе за одржување на флота
Управувајте, комуницирајте  и контролирајте ги вашите возачи.

Управувајте, комуницирајте и контролирајте ги вашите возачи.

Управувајте, комуницирајте  и контролирајте ги вашите возачи.

Mapon единствено решение за управување со задачи - Mapon GO - се состои од веб-алатка за менаџери и мобилна апликација за возачи. Тоа ви овозможува да управувате со вашите возачи и теренски работници. Исто така, има вградена комуникациска алатка. Можете лесно да управувате и да закажете задачи за возачот, а возачите можат да ги надгледуваат и да го ажурираат напредокот.

Дознајте повеќе за Mapon GO
Прилагодливост на функционалности во зависност од потребите на вашата компанија
DeLaval

Прилагодливост на функционалности во зависност од потребите на вашата компанија

Прилагодливост на функционалности во зависност од потребите на вашата компанија
DeLaval

Го избравме Мапон, бидејќи ни понудија најдобро решение и единствена можност да ги прилагодиме нашите специфични функционалнисти со нивниот систем и со тоа да ги задоволиме нашите потреби.

Прочитајте ги сите студии на случај
Безбедност за вашето семејство и вашиот автомобил.

Безбедност за вашето семејство и вашиот автомобил.

Безбедност за вашето семејство и вашиот автомобил.

Гледајте ја локацијата на вашите деца и другите членови на семејството или вашиот автомобил со помош на едноставно Mapon GPS решение за следење. Следете ја локацијата во реално време и брзината на движење, погледнете историја на маршрути и добивајте известувања кога некој ќе замине или влегува на одредена територија - било да е тоа член на вашето семејство или вашиот автомобил.

Видете решенија за семејства и поединци
Бидете мобилни. Пристапете до вашиот бизнис од било каде.

Бидете мобилни. Пристапете до вашиот бизнис од било каде.

Бидете мобилни. Пристапете до вашиот бизнис од било каде.

Во водењето на бизнисот од областа на управување со возен парк, да се биде мобилен е една од клучните услови за да бидете успешни. Нашите Android и iOS апликации ви помагаат да го имате вашиот бизнис во џеб и постојано да ги набљудувате текновите процеси.

Itunes App Store Itunes App Store
Советник за ГПС решение

Советник за ГПС решение

Не знаете од кај да почнете? Одговорете на неколку едноставни прашања и ние ќе го најдеме најдоброто решение за вас бесплатно!

Калкулатор на заштеди

Калкулатор на заштеди

Сакате да дознаете колку ќе заштедите со користење на нашите комплетни решенија за GPS следење и управување со флота? Одговорете на неколку едноставни прашања и ќе ви покажеме каде и колку може да заштедите.

Mapon го користат повеќе од 5 210 компании во светот.

Подигнете го вашиот бизнис на едно ново ниво.

Добијте понуда

Добијте понуда

Стапете во контакт со специјалист кој ќе одговори на вашите прашања и ќе ви помогне да дознаете како можете да го користите Mapon во корист.

Или јавете се на

+389 78 222 129 и +38976477145

Бесплатен Тест период

Бесплатен Тест период

Пробајте го самиот систем и видете како изгледа, додадете свои уреди или играјте со Демо возилата.

Тестирајте го Мапон ГПС системот за следење 14 дена бесплатно!

Мапон тест период