За Нас

Mapon гради лесни-за-користење, повеќенаменски решенија за GPS следење и управување со флота, без разлика дали ви треба бизниси или приватна употреба.

Mapon платформата нуди напредни функционалности согласно вашите потреби кои можете да ги користите преку едноставен кориснички интерфејс, исто така за решението да биде комплетно Мапон произведува и свои уреди кои се едни од најквалитетните на пазарот.

Се започна во 2006 со цел да им помогнеме на другите компании да го следат нивниот возен парк и да ги намалат оперативните трошоци. Оттогаш, Mapon прерасна во иновативна, практична и компанија која постојано напредува и нуди нешто ново на пазарот.

56887

Инсталирани уреди

6783

Корисници

13 Години

Искуство

Податоци за Мапон платформата кои укажуваат на нашиот раст

Кој стои зад Mapon

Ние сме тим од повеќе од 40 луѓе. Пријателски и амбициозни насторени. Тимски играчи кои сакаат предизвик, но сепак ориентирани кон вашите бизнис потреби.

Водени од довербата на нашите клиенти и партнери и нивната подршка, заслужено и нескормно сме горди на нашите решенија и со силен потик да го следиме патот кои вие ни го поставувате.

Станете дел од нашето семејство и користете ги бенефитите од нашите решенија за унапредување на вашата работа.

Кој стои зад Mapon

Седиштето на компанијата е во Riga, Latvia

Ние сме една од многуте успешни меѓународни ИТ компании кои ја сочинуваат Draugiem групацијата. Но, она што не прави навистина уникатен, е нашиот тесно поврзан пристап. Секој во групата споделува професионално искуство и знаење еден со друг, бидејќи 200 глави мислат подобро од еден.

Што мислат 200 глави?

Како да создадеме повеќе генијални производи и решенија пред другите.

Ojara Vaciesa 6b, Riga, Latvia
Седиштето на компанијата е во Riga, Latvia
Главна канцеларија

Филијала во Барселона

Постојано растеме, Mapon сега има растечка гранка во Барселона, Шпанија, па сега можеме да бидеме уште поблиски до нашите клиенти во Европа.

Carrer Pujades 55, 1º Floor - Box 14, 08005, Barcelona, Spain
Филијала во Барселона
Barcelona Branch

Меѓународно пристуни

Покрај освојувањето на Европа, ние исто така имаме партнерска мрежа која опфаќа повеќе од 20 земји низ целиот свет.

Што нудиме?

Едноставно:

Моќна, но сепак достапна платформа за управување со возниот парк, која постојано се надградува и развива следејќи ги трендовите!

Но, резултатите говорат погласно од зборовите. Нашите решенија моментално се користат од илјадници клиенти ширум светот.

Над 6000 професионални клиенти

Kreiss
Cemex
Kurbads
Konekesko
Sanitex
LTV
Altia Latvia
Draugiem
DeLaval
Cēsu Alus
Circle K
Berendsen
Jelgavas Autobusu Parks
FN Serviss
BLS
HEAD

Сепак сакате уште?

Што мислите за ова:
Нашиот систем е компатибилен со најголем број популарни уреди за следење на пазарот. Сепак, нашите сопствени уреди за следење - Mapon Expert и Mapon Mini - ви нудат најширок и најбаран сет на функции за максимално користење на функционалностите на нашата платформа.

Како што рековме, нашите клиенти и партнери се составен дел од тимот на Mapon.
Значи, ние не го продаваме производот само за вас. Ние постојано работиме напорно за развој и одржување на системот ЗА вас.

Нашата работна етика е професионална.
Но, нашиот пристап е личен.

Лидери

Лидери

Рим не бил изграден за еден ден, но бил изграден од големи луѓе.
И така е и со Мапон.

Голем, образован и искусен тим е она што нè овластува не само да го следиме, туку и да ги поставуваме најновите трендови. Но, трендовите доаѓаат и одат.

Ние нудиме нешто подолготрајно. Ние нудиме решенија.