Студии на случај

Mapon гради лесни-за-користење, повеќенаменски решенија за GPS следење и управување со флота. Се започна во 2006 со цел да им помогнеме на другите компании да ги и да ги намалат оперативните трошоци за следење и управуавење со својот возен парк. Оттогаш, Mapon прерасна во иновативна, практична и компанија секогаш на страна на клиентите. Прочитајте повеќе за најдобрите решенија што нашите клиенти ги користат за да го донесат нивниот бизнис еден чекор понатаму!

Напредно телеметриско решение за ладење - случај на Kreiss

Напредно телеметриско решение за ладење - случај на Kreiss

Напредно телеметриско решение за ладење - случај на Kreiss

Kreiss - компанија со седиште во Рига, Латвија и канцеларии низ целиот свет - Норвешка, Русија, Белгија и Казахстан - без сомнение е една од најголемите товарни транспортни претпријатија во Европа, која работи со флота од околу 1400 камиони и 1700 ладилни приколки. Сепак, со големина доаѓаат одредени проблеми ...

Прочитај ја студијата на случај
Советник за ГПС решение

Советник за ГПС решение

Не знаете од каде да почнете? Одговори на неколку едноставни прашања и ние ќе го најдеме најдоброто решение за вас бесплатно!

Калкулатор на заштеди

Калкулатор на заштеди

Сакате да дознаете колку ќе заштедите со користење на нашите комплетни решенија за GPS следење и управување со флота ? Одговорете на неколку едноставни прашања и ќе ви покажеме каде може да се заштедите пари во вашето работење.