Најдобар софтвер за ГПС следење и хардвер

Mapon обезбедува решенија за управување со флота и производи кои ќе одговараат на сите. Од приватни лица до големи компании.

Најдобар софтвер за ГПС следење и хардвер

Mapon Софтвер

Mapon нуди 2 верзии на софтверот за следење на интернет: Pro и Lite. Двата системи се изградени за да понудат одлично корисничко искуство и лесно користење.

MaponPro

MaponPro

Од € 11.95 /По уред

Професионални алатки за управување со флота за компании кои бараат детални извештаи, детални известувања, податоци од сензори и можностии за системска интеграција.

GPS следење GPS следење
 Контрола на горивото Контрола на горивото
 Преземање на далечински тахограф Преземање на далечински тахограф
 Следење на температурата на ладилникот Следење на температурата на ладилникот
 Извештаи Извештаи
 Сигнали Сигнали
 Гео-огради Гео-огради
 Поврзување со CAN Поврзување со CAN
 Блокирање на моторни возила Блокирање на моторни возила
 Безбедносно копче Безбедносно копче
 Предвидување на тахографи Предвидување на тахографи
 Анализа на однесување Анализа на однесување
 Управување со задачи Управување со задачи

MaponLite

MaponLite

Lite е едноставен интерфејс со основна функционалност за помали компании и индивидуални корисници. Софтвер за следење на софтвер во едноставен и лесен интерфејс.

GPS следење GPS следење
 Извештаи Извештаи
 Аларми Аларми
 Гео-огради Гео-огради
Tachogram

Tachogram

Tachogram

Тахограмот е комплетно решение за управување со податоците од дигиталните тахографи и користење на податоци од дигитални тахографи за други деловни процеси на вашата компанија

Дознај повеќе

Мапон Уреди за ГПС Следење

Mapon Expert
Mapon Expert

Повеќенаменски уреди за ГПС следење со висока прецизност и различни интерфејси за поврзување на додатоци.

Дознај повеќе
Mapon Mini
Mapon Mini

Помали и покомпактни од својот поголем брат, но сепак високо функционален и прецизен уред за следење.

Дознај повеќе
Mapon Mobile Tracker
Mapon Mobile Tracker
Бесплатно

Мобилна апликација која може да го претвори вашиот телефон во уред за GPS следење. Едноставен и бесплатен GPS уред за следење директно во вашиот џеб.

Дознај повеќе

Дознајте Повеќе

Ние ќе бидеме среќни да ви помогнеме и да ви кажеме повеќе за нашиот производ и решенија. Само јавете се на +38978222129 или +38976477145 или пишете на меил macedonia@mapon.com

Our client consultants

Советник за ГПС решение

Советник за ГПС решение

Не знам од каде да почнам? Одговори на неколку едноставни прашања и ние ќе го најдеме најдоброто решение за вас бесплатно!

Калкулатор за заштеда

Калкулатор за заштеда

Сакате да дознаете колку ќе заштедите со користење на нашите комплетни решенија за GPS следење и управување со флота? Одговорете на неколку едноставни прашања и ќе покажеме каде може да заштедите пари.

Бесплатна понуда за вас

Сакате да дознаете повеќе за нашите производи и решенија? Пополнете го формуларот и добијте бесплатна понуда.