MaponLite

Едноставно решени за физичка лица и компании

MaponLite

Бесплатен тест период

Тестирајте го Mapon GPS систем за следење 14 дена бесплатно.

GPS следење

GPS следење

GPS следење

Онлајн следењето ви овозможува да ја следите локацијата во реално време на вашите уреди за следење и Mapon mobile trackers, кои можат да бидат корисни и за приватна и за деловна употреба. Видете ја локацијата на вашите деца; следете ја локацијата на возилото на членовите на вашето семејство или лесно надгледувајте ги активностите на вашиот возен парк. Следете брзина на движење на возилото и време на стоење.

Виртуелни Гео-огради

Виртуелни Гео-огради

Виртуелни Гео-огради

Креирајте специфични територии кои може да се користат во генерираните извештаи за да видите во кое време и кои возила биле на одредена територија. Поставете разни известувања кои ќе ви бидат испратени како текстуални пораки или електронски пораки секогаш кога одредено дејство ќе се активира (влегување или напуштање на објектот).

Историја на рути

Историја на рути

Историја на рути

Проверете историја на рути и графикони за брзина на вашите возила и средства што се следат. Историјата на маршрутата ќе ви помогне да ги анализирате правците во различни временски периоди (кои може да се прилагодат според вашите потреби).

Извештаи за рути

Извештаи за рути

Извештаи за рути

Корисно како за приватни, така и за бизнис потреби. Mapon Lite има еден компактен извештај и ќе ја прикаже целосната историја на маршрутата, вклучувајќи информации за запирања, растојание поминато во секој чекор, почеток и крај на локациите за секое патување, како и времето поминато на патот, просечната брзина и максималната брзина.

Alerts

Alerts

Alerts

Моќен инструмент кој може да се комбинира со виртуелните Гео-огради за да создаде единствено решение и систем за алармирање. Покрај тоа, можете да добивате предупредувања за изгубен GPS сигнал на Вашиот уред за следење, забрзување или ниско ниво на батеријата. Следете ги вашите уреди за следење и нивната активност, исто така, бидете информирани за какви било прекршоци и брзо реагирајте.

Листа на уреди кои се подржани со Mapon платформата

Листа на уреди кои се подржани со Mapon платформата

Листа на уреди кои се подржани со Mapon платформата

Покрај нашите сопствени уреди (Mapon Mini и Mapon Expert), нашиот систем исто така поддржува уреди од различни производители. Нашите инженери редовно интегрираат нови уреди за нашиот систем.

Прегледајте ги сите поддржани уреди

Ние сме тука за да ви помогнеме!

Ние ќе бидеме среќни да ви помогнеме и да ви кажаме повеќе за нашиот производ и решенија. Самојавете се на +389 78222129 или на +389 76477145 или побарајте понуда преку нашиот веб сајт.

Our client consultants

Советник за ГПС решение

Советник за ГПС решение

Не знаете од каде да почнете? Одговорете на неколку едноставни прашања и ние ќе го најдеме најдоброто решение за вас бесплатно!

Калкулатор на заштеди

Калкулатор на заштеди

Сакате да дознаете колку ќе заштедите со користење на нашите комплетни решенија за GPS следење и управување со флота? Одговорете на неколку едноставни прашања и ќе Ви покажеме каде може да заштедите пари во вашето секојдневно работење.

Побарајте ја вашата персонализирана понуда

Сакате да дознаете повеќе за нашите производи и решенија? Пополнете го формуларот и добијте бесплатна понуда.