Mapon Mobile Tracker.Уред за GPS СЛЕДЕЊЕ во вашиот џеб

Барате едноставна и ниска цена на решение за GPS следење? Користејќи ја моќта на модерните технологии и нашиот софтвер ви обезбедиме оптимално решение за вас.

Mapon Mobile Tracker

Mapon Mobile Tracker

Mapon Mobile Tracker

Mapon's Mobile Tracker е мобилна апликација која ќе ви овозможи да го претворите вашиот телефон во решение за GPS следење . Користењето е едноставно, ова решение е поволна за компании, кои треба да ги следат локацијата или маршрутите на своите вработени а не се во можност да инвестираат во скапи уреди, а исто така и семејствата, кои сакаат да се осигураат дека нивните најблиски се безбедни. Mapon Mobile Tracker, исто така, е корисно за организатори на разни натпревари или настани кои вклучуваат следење на локацијата на учесниците.

Ниска цена, Висок квалитет со Mapon Mobile Tracker

Ниска цена, Висок квалитет со Mapon Mobile Tracker

Ниска цена, Висок квалитет со Mapon Mobile Tracker

Можете да ја следите локацијата на Mapon Mobile Tracker користејќи го Mapon системот. Ќе имате разновидни решенија достапни само со допир со прст: од преглед на историја на маршрутата, до можност да креирате предупредувања, па дури и извештаи, ако имате потреба

Дознајте повеќе
Јас сум заинтересиран, што треба да направам?

Јас сум заинтересиран, што треба да направам?

Јас сум заинтересиран, што треба да направам?

Се што треба да направите е да се регистрирате на веб-страницата на Mapon, да ја преземете апликацијата Mapon Mobile Tracker од Google Play Store или Apple App Store и да започнете да ја следите локацијата на вашиот телефон во системот Mapon. Ние дури и ќе ви дадеме 14 дена бесплатен пробен период. Или исконтактирајте не! Тоа е се. Станете дел од семејството Мапон.

Започнете бесплатен тест период