MaponPro

Mapon обезбедува решенија за управување со возен парк и производи кои ќе одговараат за сите. Од приватни лица до големи компании.

Од € 11.95 / По уред

MaponPro

14 дена бесплатен тест период

Тестирајте го Mapon GPS систем за следење и управување со возен парк 14 дена бесплатно.

GPS следење во реално време со податоци во живо

GPS следење во реално време со податоци во живо

GPS следење во реално време со податоци во живо

Гледањето на точната локација на вашите возила и информации за нивната тековна рута и брзина ќе помогне да ги подобрите одлуките за деловни операции, побрзо отколку порано. Имајте контрола на вашата флота и тековните настани со Mapon GPS СЛЕДЕЊЕ решението и уредите за следење.

Дознајте повеќе за GPS следењето
Следете ја потрошувачката на гориво секаде

Следете ја потрошувачката на гориво секаде

Следете ја потрошувачката на гориво секаде

Еден од најдобрите начини како да ги намалите трошоците за управување со возниот парк е со тоа што внимателно да ја следите потрошувачката на гориво. Нашето решение ќе ви помогне да ја следите потрошувачката на гориво и да пронајдете неефикасност преку доставување прецизни информации за нивото на гориво и потрошувачката во реално време и детални извештаи.

Дознајте повеќе за следењето на потрошувачката на гориво
Download Tachograph data remotely. Save time.

Download Tachograph data remotely. Save time.

Download Tachograph data remotely. Save time.

Downloading tachograph driver card data remotely will ease tachograph file management and save time. Dispatchers can use it to follow driver working time and resting periods and minimise the risk of breaking any regulations related to Tachograph compliance.

Дознајте повеќе за далечинско преземање од тахограф
Витален дел од нашиот бизнис.
Kreiss

Витален дел од нашиот бизнис.

Витален дел од нашиот бизнис.
Kreiss

Mapon системот значително го подобрува и го олеснува процесот на управување со возниот парк. Тоа стана важен дел од нашиот бизнис.

Прочитајте ги сите студии на случај
Fleet maintenance. Service reminders. Repair costs.

Fleet maintenance. Service reminders. Repair costs.

Fleet maintenance. Service reminders. Repair costs.

Powerful tool within Mapon system to help you manage your company's fleet. Remembering all upcoming service dates, keeping track of repair costs and expiring documents and licenses is not an easy task. That's why we have built a solution around these problems to help you!

Learn more about fleet maintenance
Менаџирајте ги и контролирајте ги вашите возачи

Менаџирајте ги и контролирајте ги вашите возачи

Менаџирајте ги и контролирајте ги вашите возачи

Mapon GO уникатното решение за управување со задачи - - се состои од веб-алатка за менаџери и апликација за возачи. Оваа апликација ви овозможува да управувате со вашите возачи и теренски работници. Исто така, има вградена алатка за комуникација . Можете лесно да управувате и да закажете задачи за возачот, а возачите можат да ги надгледуваат и да го ажурираат напредокот.

Дознај повеќе за Mapon GO
Никогаш не пропуштајте ништо. Добивајте известување!

Никогаш не пропуштајте ништо. Добивајте известување!

Никогаш не пропуштајте ништо. Добивајте известување!

Mapon ви помага да ги следите работите поврзани со вашата флота и операции. Можете да направите уште еден чекор понатаму со поставување на разни известувања и аларми за разни настани. Не дозволувајте други работи да ви го одвлекуваат вниманието - добивајте известувања за важни настани и бидете сигурни дека не пропуштате ништо

Моќни извештаи - користете ги вашите податоци паметно.

Моќни извештаи - користете ги вашите податоци паметно.

Моќни извештаи - користете ги вашите податоци паметно.

Mapon системот ги следи податоците и настаните што вие сакате да ги следите. Овие информации можат да се користат за генерирање на моќни извештаи за анализирање и подобрување на вашите деловни процеси активност што ќе ви заштеда на пари. Искоритете ги вашите податоци паметно и заштедете пари.

Комплетно решение за следење на ладилници и температура

Комплетно решение за следење на ладилници и температура

Комплетно решение за следење на ладилници и температура

Поставувањето на саканата температура за ладилниците е прилично едноставно, за жал, ништо не е целосно заштитено од човечки грешки или неуспеси на системот. Телематичкото решение за фладилниците е совршена алатка за сигурен мониторинг, анализа на податоци и идентификација на грешки и настани.

Дознај повеќе за следење на температурата
Мобилни апликации за далечинско управување со флота

Мобилни апликации за далечинско управување со флота

Мобилни апликации за далечинско управување со флота

Мобилноста е еден од клучните потреби за успешното управување со возен парк. Нашите апликации за Андроид и iOS ќе ви помогнат да ги насочите вашите бизнис потреби и ќе ви овозможат надгледување на напредокот на вашите возачи до управување со територии - во секој миг од вашата работа.

Itunes App Store Itunes App Store
Листа на уреди кои се подржани со Mapon платформата

Листа на уреди кои се подржани со Mapon платформата

Листа на уреди кои се подржани со Mapon платформата

Покрај нашите сопствени уреди (Mapon Mini и Mapon Expert), нашиот систем исто така поддржува уреди од различни производители. Нашите инженери редовно интегрираат нови уреди за нашиот систем.

Прегледајте ги сите поддржани уреди

Ние сме тука за да ви помогнеме!

Ние ќе бидеме среќни да ви помогнеме и да ви кажаме повеќе за нашиот производ и решенија. Самојавете се на +389 78222129 или на +389 76477145 или побарајте понуда преку нашиот веб сајт.

Our client consultants

Советник за ГПС решение

Советник за ГПС решение

Не знаете од каде да почнете? Одговорете на неколку едноставни прашања и ние ќе го најдеме најдоброто решение за вас бесплатно!

Калкулатор на заштеди

Калкулатор на заштеди

Сакате да дознаете колку ќе заштедите со користење на нашите комплетни решенија за GPS следење и управување со флота? Одговорете на неколку едноставни прашања и ќе Ви покажеме каде може да заштедите пари во вашето секојдневно работење.

Побарајте ја вашата персонализирана понуда

Сакате да дознаете повеќе за нашите производи и решенија? Пополнете го формуларот и добијте бесплатна понуда.