Советник за решение

Најдете најдобро решение за вашите потреби!

Ќе потрае околу 2 минути
1 од 3

Колку возила се во вашата флота?

0
2 од 3

Каков тип на возила имате?

3 од 3

Кои решенија би сакале да ги користите?

Вашето решение е токму тука

Создадовме препорачано Mapon решение кое совршено ќе одговара на вашите бизнис потреби

0
Contact us now
Mapon Pro
Mapon Pro
Комплетен GPS систем за следење и управување со возниот парк.
Професионален систем за управување со возен парк
Професионален систем за управување со возен парк
ГПС следење и добивање податоци во реално време
ГПС следење и добивање податоци во реално време
Детални извештаи и предупредувања
Детални извештаи и предупредувања
Многу можности за авотматизација и интеграција на системот
Многу можности за авотматизација и интеграција на системот
Професионале тим за подршка
Професионале тим за подршка
Mapon Expert
Mapon Expert
Повеќенаменски уред за следење со висока прецизност и разлизнични интерфејци за поврзување на додатна опрема
Мултифункционални уреди за следење
Мултифункционални уреди за следење
Следење во реално време и собирање и трансфер на податоци преку сензори
Следење во реално време и собирање и трансфер на податоци преку сензори
Паметен алгоритам за роаминг на податоци
Паметен алгоритам за роаминг на податоци
Разновидни интерфејси за поврзување на галантерија
Разновидни интерфејси за поврзување на галантерија
Поврзување со дигитален тахограф
Поврзување со дигитален тахограф
Mapon Go
Mapon Go
Уникатно решение за управување со задачи кое вклучува веб-алатка за менаџери и апликација за возачи.
Врвни решение од областа на телематиката
Врвни решение од областа на телематиката
Практична идентификација на возачот
Практична идентификација на возачот
Лесно управување со задачи
Лесно управување со задачи
Разновидни интерфејси за поврзување на галантерија
Разновидни интерфејси за поврзување на галантерија
Определете посебно приватни рути и работни рути
Определете посебно приватни рути и работни рути
Левел уред
Левел уред
Универзален GPS уред за следење.
Позиционирање и следење во претходно избраниот временски интервал
Позиционирање и следење во претходно избраниот временски интервал
Батеријата трае до 6 години
Батеријата трае до 6 години
Лесна инсталација со исклучително силни магнети
Лесна инсталација со исклучително силни магнети
Следење на температурата, притисокот на воздухот и влажноста
Следење на температурата, притисокот на воздухот и влажноста
Следење на температурата, притисокот на воздухот и влажноста
Следење на температурата, притисокот на воздухот и влажноста
Термо сензор или интеграција со ладилни единици
Термо сензор или интеграција со ладилни единици
Комплетно решение за ладилници и набљудувљање и управување со температура
Целосно автоматизирано следење на температурата
Целосно автоматизирано следење на температурата
Брзо забележете ги сите проблеми со возилата и човечки грешки
Брзо забележете ги сите проблеми со возилата и човечки грешки
Автоматизирајте го одржувањето на единицата за ладење
Автоматизирајте го одржувањето на единицата за ладење
Подобрување на задоволството на клиентите
Подобрување на задоволството на клиентите
Добијте точни, навремени и длабински извештаи и навремени предупредувања
Добијте точни, навремени и длабински извештаи и навремени предупредувања
Mapon Lite
Mapon Lite
Едноставен систем со основна функционалност, совршен за помали компании и индивидуални корисници.
Едноставно, но ефикасно решение
Едноставно, но ефикасно решение
ГПС следење и добивање податоци во реално време
ГПС следење и добивање податоци во реално време
Историја на рутата и извештаи
Историја на рутата и извештаи
Определување на објекти во Гео локација и алармирање за настани во истите
Определување на објекти во Гео локација и алармирање за настани во истите
Посветен тим за поддршка
Посветен тим за поддршка
Mapon Mini
Mapon Mini
Мал и компактен уред, но сепак многу функционален и прецизен уред за следење.
Следење во реално време и собирање и трансфер на податоци преку сензори
Следење во реално време и собирање и трансфер на податоци преку сензори
Паметен алгоритам за роаминг на податоци
Паметен алгоритам за роаминг на податоци
Разновидни интерфејси за поврзување на галантерија
Разновидни интерфејси за поврзување на галантерија
Самостоен режим со интелигентна контрола на меморијата
Самостоен режим со интелигентна контрола на меморијата
Посветен тим за поддршка
Посветен тим за поддршка
Сензор за гориво
Сензор за гориво
Сензори на ниво на гориво со висока точност кои работат беспрекорно заедно со нашиот систем.
Прецизна пресемтка на потрошувачка на гориво
Прецизна пресемтка на потрошувачка на гориво
Целосно автоматизирано следење на температурата
Целосно автоматизирано следење на температурата
Прецизни извештаи за потрошувачка на гориво
Прецизни извештаи за потрошувачка на гориво
Направете го возењето поефикасно
Направете го возењето поефикасно
Избегнете непотребно трошење на гориво
Избегнете непотребно трошење на гориво
Mapon Go
Mapon Go
Уникатно решение за управување со задачи кое вклучува веб-алатка за менаџери и апликација за возачи.
Врвни решение од областа на телематиката
Врвни решение од областа на телематиката
Практична идентификација на возачот
Практична идентификација на возачот
Лесно управување со задачи
Лесно управување со задачи
Разновидни интерфејси за поврзување на галантерија
Разновидни интерфејси за поврзување на галантерија
Определете посебно приватни рути и работни рути
Определете посебно приватни рути и работни рути
Tachogram
Tachogram
Целосно решение за управување со дигиталниот тахограф, достапно и за менаџерите и за возачите.
Усогласеност со дигиталниот тахограф
Усогласеност со дигиталниот тахограф
Оценка на ризици и трендови на неправилности во возењето
Оценка на ризици и трендови на неправилности во возењето
Планирајте го преостанатото работно време
Планирајте го преостанатото работно време
Автоматска пресметка на плата
Автоматска пресметка на плата
Пристап до податоци преку API
Пристап до податоци преку API

Секое решение има цел

Вашите избрани решенија

keep_track_and_lower_your_fleet_expenses

Следете ги и намалете ги трошоците за возен парк

Намалете ги оперативните трошоци со следење на употребата на возилото и амортизација и проверка на одржувањето на возилото.

remotely_download_tachograph_data

Далечно преземање на тахографски податоци

Ова решение ви овозможува да ги преземете податоците од тахографот далечински.

fuel_control

Контрола на горивото

Контролирајте ја потрошувачката на горивото на вашето возило и внимавајте на загубите со нашиот сензор за гориво.

track_your_valuable_assets

Следете ги вашите вредни средства

Знајте ја точната локација во секое време. Нашите уреди за следење се потешки за оштетување и од сеф и траат со години.

improve_communication_and_productivity

Подобрување на комуникацијата и продуктивноста

Направете ја администрацијата на возачот полесно со лесно следење на извештаи, известувања и GPS следење.

improve_your_customer_service

Подобрете ја вашата служба за корисници

Користењето Mapon ќе ви помогне да го намалите времето на одговор, да ги подобрите и да ги нагласите вашите перформанси и да споделите попрецизно време на пристигнување со вашите клиенти.

driving_behavioural_analysis

Анализа на однесувањето на возачот

Подобрено економично возење и подобрување на однесувањето на возачот, што исто така ќе доведе до заштеда на гориво и севкупна безбедност на патиштата.

real_time_gps_tracking

ГПС следење во реално време

Едноставен и ефикасен начин за следење на Вашето возило и точна информација во секое време за неговата локација.

automate_your_business_processes_with_api_integration

Автоматизирајте ги вашите деловни процеси со API-интеграциите

Интегрирајте ги податоците за управувањето со флотата во постојните системи и овозможете си управување со повеќе брендови во еден систем.

temperature_monitoring_and_remote_reefer_data_retrieval

Мониторинг на температурата и далечински преглед на податоците за ладење

Контролирајте ја и следете ја температурата на вашиот товар - исто така ќе можете да автоматизирате многу од внатрешните процеси за одржување на опремата и следење на температурата.