Решенија

Mapon нуди решенија за ГПС следење што одговараат за сите. Од физички лица до големи компании

Решенија

За големи и мали, приватни и комерцијални

Најдете решение кое ви е потребно со нашиот советник за решение. Mapon обезбедува приспособени решенија за следење на компании и приватни клиенти

GPS следење во реално време со податоци во живо

GPS следење во реално време со податоци во живо

GPS следење во реално време со податоци во живо

Гледањето на точната локација на вашите возила на флота и информации за нивната тековна рута и брзина ќе помогне да се подобрат одлуките за деловни операции, побрзо отколку порано. Имајте контрола на вашата флота и тековните настани со Mapon решението за GPS СЛЕДЕЊЕ и уредите за следење.

Дознајте повеќе за GPS следењето
Следете ја потрошувачката на гориво. Заштедете пари.

Следете ја потрошувачката на гориво. Заштедете пари.

Еден од најдобрите начини како да се намалат трошоците за управување со возниот парк евнимателно да се следи потрошувачката на гориво. Нашето решение ќе ви помогне да ја следите и контролирате потрошувачката на гориво, да пронајдете неефикасност преку доставување прецизни информации за нивото на гориво и потрошувачката во реално време и детални извештаи.

Даунлоадирајте ги од далечина податоците од тахографите. Заштедете време.

Даунлоадирајте ги од далечина податоците од тахографите. Заштедете време.

Даунлоадирањето на податоци од тахографските картички од далечина ќе го олесни управувањето со тахографските датотеки и ќе заштеди време. Диспечерите можат да го користат за да го следат работното време на возачот и периодите за одмор и да го минимизираат ризикот од кршење на сите прописи поврзани со усогласеноста со тахографот.

Битен дел од нашиот бизнис
Kreiss

Битен дел од нашиот бизнис

Битен дел од нашиот бизнис
Kreiss

Mapon системот значително го подобрува и го олеснува процесот на управување со вашата флота. Што е наша основна цел.

Прочитајте ги студиите на случај
Одржување на флота. Сервисни потсетници. Евиденција на Трошоци за поправка.

Одржување на флота. Сервисни потсетници. Евиденција на Трошоци за поправка.

Моќна алатка во рамките на Mapon системот за да ви помогне да управувате со флотата на вашата компанија. Паметењето на датумите за сервис и истекување на документи и лиценци, следење на трошоците за поправка не е лесна задача. Затоа имаме изградено решение околу овие проблеми за да ви помогнеме!

Управувајте и имајте контрола над вашите возачи.

Управувајте и имајте контрола над вашите возачи.

Mapon единствено решение за управување со задачи - Mapon GO - се состои од веб-алатка за менаџери и апликација за возачи. Тоа ви овозможува да управувате со вашите возачи и теренски работници. Исто така, има вградена комуникациска алатка. Можете лесно да управувате и да закажете задачи за возачот, а возачите можат да ги надгледуваат и да го ажурираат напредокот.

Никогаш не пропуштајте ништо. Добијте известување!

Никогаш не пропуштајте ништо. Добијте известување!

Никогаш не пропуштајте ништо. Добијте известување!

Mapon ви помага да ги следите работите поврзани со вашата флота и операции. Унапредете ја контролата на работењето со разни известувања и аларми. Не дозволувајте други работи да ви го одвлекуваат вниманието - добивајте известувања за важни настани и бидете сигурни дека не пропуштате ништо.

Моќни извештаи - користете ги вашите податоци паметно.

Моќни извештаи - користете ги вашите податоци паметно.

Моќни извештаи - користете ги вашите податоци паметно.

Mapon системот ги следи податоците и настаните што сакате да ги следите. Оваа информација може да се користи за генерирање на моќни извештаи за анализирање и подобрување на вашите деловни процеси и заштеда на пари. Ставете ги вашите податоци во ваша корист.

Комплетно решение за следење на ладилници и температура

Комплетно решение за следење на ладилници и температура

Комплетно решение за следење на ладилници и температура

Поставувањето на саканата температура за фрижидерите е прилично едноставно, за жал, не е целосно заштитено од човечки грешки или неуспеси на системот. Телематичкото решение за фрижидерот е совршена алатка за сигурен мониторинг, анализа на податоци и идентификација на грешки.

Дознај повеќе за следење на температурата
Направете го безбедно Вашето семејство и вашиот Автомобил

Направете го безбедно Вашето семејство и вашиот Автомобил

Направете го безбедно Вашето семејство и вашиот Автомобил

Погледнете ја локацијата на вашите деца и другите членови на семејството и вашиот автомобил со помош на едноставно Mapon GPS решение за следење. Следете ја локацијата во реално време и брзината на движење, погледнете историја на маршрути и примајте предупредувања кога некој ќе замине или влегува на одредена територија - било да е тоа член на вашето семејство или вашиот автомобил.

Видете решенија за семејства и поединци
Советник за ГПС решение

Советник за ГПС решение

Не знаете од каде да почнете? Одговорете на неколку едноставни прашања и ние ќе го најдеме најдоброто решение за вас бесплатно!

Калкулатор на заштеди

Калкулатор на заштеди

Сакате да дознаете колку ќе заштедите со користење на нашите комплетни решенија за GPS следење и управување со флота? Одговорете на неколку едноставни прашања и ќе ви премсетаме колку пари ќе заштедите.

Комплетни решенија за ГПС Следење

Mapon обезбедува комплетно решение кое вклучува набавка на уреди, инсталација на хардвер, овозможување пристап до онлајн платформа и целосна корисничка подршка.

Погледнете ја нашата понуда за комплетно решение
Решение за самопослужување

Решение за самопослужување

Решение за самопослужување

Сакате да користите едноставна платформа и уреди кои може да се инсталираат без посебно знаење? Или имате свои уреди и знаете како да инсталирате? Започнете веднаш! Пријавете се за нашето решение за самопослужување Mapon.

Дознај повеќе за самопослужување
Бидете мобилни. Пристапете до вашиот бизнис од било каде.

Бидете мобилни. Пристапете до вашиот бизнис од било каде.

Бидете мобилни. Пристапете до вашиот бизнис од било каде.

Еден од клучните фактори во успешноста на водењето на бизнисот за управување со возен парк, поради својата динамичност е мобилноста и можноста да се има увид во информациите во секое време и од секое место. Нашите апликации за Андроид и iOS ви го овозможуваат токму тоа и ви помагаат да ги насочите вашите бизнис потреби - од надгледување на напредокот на вашите возачи до управување со територии -буквално го имате вашиот бизнис во вашиот џеб!

Дознај повеќе за нашите апликации

Mapon го користат повеќе од 6000 компании во светот.

Време е да го подигнете вашиот бизнис на едно ново ниво!

Добијте понуда

Добијте понуда

Стапи во контакт со специјалист кој ќе одговори на вашите прашања и ќе ви помогне да дознаете како можете да го искористите Mapon во подобрување на вашето работење.

Или јавете се на

+38978222129 или +38976477145

Тест Период

Тест Период

Проверете ја нашата демо верзија за да видите како функционира нашиот систем или додадете ваш уред во бесплатниот тест перид.

Тестирајте го нашиот Mapon GPS систем за следење и возен парк 14 дена бесплатно.

Mapon System Trial

Бесплатна понуда според вашите потреби

Сакате да дознаете повеќе за нашите производи и решенија? Пополнете го формуларот и добијте понуда