Однесување на возачот при возење: им помага на возачите да ги подобрат и намалат оперативните трошоци!

Сакате да ја подобрите ефикасноста на вашите возачи а со тоа и да ја подобрите вашата деловната ефикасност? Со нашето решение за контрола и анализа однесување на возачот при возење, ќе можете да ги видите во различни категории и да им помогнете да се подобрат.

Заштедете време и пари

Заштедете време и пари

Заштедете време и пари
На трошоци за одржување и поправка кои се директен резултат на лоши и штетни навики за возење

На трошоци за одржување и поправка кои се директен резултат на лоши и штетни навики за возењеНа трошоците за гориво, кои се резултат на прекумерна работа во празно или грубо забрзување, на пример.

На правни и трошоци за поправка од несреќи предизвикани од лоши возачки навики.

Времето е изгубено поради такви навики како прекумерна работа во мирување или грубо сопирање.

На трошоците за гориво, кои се резултат на прекумерна работа во празно или грубо забрзување, на пример. На правни и трошоци за поправка од несреќи предизвикани од лоши возачки навики. Времето е изгубено поради такви навики како прекумерна работа во мирување или грубо сопирање.

Карактеристики

Карактеристики

Карактеристики
Еко брзина - Возење со брзина до максимум 85 км / ч, може да помогне за заштеда до 8 литри гориво за секои 100 км

Еко брзина - Возење со брзина до максимум 85 км / ч, може да помогне за заштеда до 8 литри гориво за секои 100 кмПрекумерно работа во место- еден час на работа во место на моторот троши околу 2-3 литри гориво. Гориво кое може лесно да се спаси.

"Круз Контрол"- Автоматската контрола на брзината го прави многу поедноставно возењето што ја намалува потрошувачката на гориво и ги намалува трошоците за одржување.

"Coasting" - со користење на инерција на возилото, се зачувуваат горивото, сопирачките и гумите. А се тоа е пари. 

Грубо сопирање и забрзување при свиоци, тоа може да доведе до несреќа или непотребно и неекономично возење.

Прекумерно работа во место- еден час на работа во место на моторот троши околу 2-3 литри гориво. Гориво кое може лесно да се спаси. "Круз Контрол"- Автоматската контрола на брзината го прави многу поедноставно возењето што ја намалува потрошувачката на гориво и ги намалува трошоците за одржување. "Coasting" - со користење на инерција на возилото, се зачувуваат горивото, сопирачките и гумите. А се тоа е пари. Грубо сопирање и забрзување при свиоци, тоа може да доведе до несреќа или непотребно и неекономично возење.

Помогнете им на возачите да се подобрат

Помогнете им на возачите да се подобрат

Помогнете им на возачите да се подобрат
Рангирајте го однесувањето на возачите, од А (највисока) до Г (најниската)

Рангирајте го однесувањето на возачите, од А (највисока) до Г (најниската)Во категории од еко брзина до груби, сопирање или свиоци.

Креирајте индивидуални извештаи за возачот за да ги продлабочите нивните силни и слаби точки

Во категории од еко брзина до груби, сопирање или свиоци. Креирајте индивидуални извештаи за возачот за да ги продлабочите нивните силни и слаби точкиЗначи, можете да им помогнете поефикасно да возат и да создадете безбедна средина за нивното работење.

Значи, можете да им помогнете поефикасно да возат и да создадете безбедна средина за нивното работење.

Извештај за возачот

Извештај за возачот

Извештај за возачот
Погледнете детален извештај за ефикасноста на секој поединечен возач.

Детален преглед на секоја категорија, вклучувајќи го процентот и бројот на инциденти

Погледнете детален извештај за ефикасноста на секој поединечен возач. Детален преглед на секоја категорија, вклучувајќи го процентот и бројот на инцидентиСпоредба на нивниот вкупен резултат со другите

Споредба на нивниот вкупен резултат со другитеОдлична алатка за водење на секој возач кон подобрување на неговото работење.

Одлична алатка за водење на секој возач кон подобрување на неговото работење.

Како и сите наши решенија - однесување на возачот е исто така достапно во мобилната апликација

Како и сите наши решенија - однесување на возачот е исто така достапно во мобилната апликацијаСледете го квалитетот на ефикасноста на вашите возачи и нивните резултати каде и да сте.

Користете ги сите функционалности иако сте далеку од канцеларија или компјутер - имајте секогаш контрола над Вашиот бизнис

Следете го квалитетот на ефикасноста на вашите возачи и нивните резултати каде и да сте. Користете ги сите функционалности иако сте далеку од канцеларија или компјутер - имајте секогаш контрола над Вашиот бизнисИмајте ги сите информации во Вашата рака

Имајте ги сите информации во Вашата рака

Пријавете се користење за алтака за однесување на возачот

Сакате да ги следите и подобрите Вашите вработени во возачките навики? Пополнете го формуларот и пријавете се за ова решение!