Контрола над горивото

Mapon нуди професионално решение за контрола на горивото. Следење на потрошувачката на гориво ќе ја подобри економичноста на потршувачката на горивото и ќе заштеди пари

Имајте прецизен увид во потрошувачката на гориво

Имајте прецизен увид во потрошувачката на гориво

Имајте прецизен увид во потрошувачката на гориво

Следете ја вашата потрошувачка на гориво и гледајте ја просечната потрошувачка на гориво за вашите возила во различни временски интервали. Mapon системот ќе ви помогне да идентификувате кои возила имаат најголема потрошувачка на гориво и да ги видите нивните рути. Возачите исто така ќе трошат помалку гориво знаејќи дека потрошувачката на гориво се следи со прецизни сензори. Ова може да се искористи за да се создаде систем за наградување базиран на поттик за возачите да се наградат за економично возење што ќе го потикне намалувањето на потрошувачката на горивото

Следи го нивото на гориво во реално време

Следи го нивото на гориво во реално време

Следи го нивото на гориво во реално време

Нивото на гориво во реално време ќе ви помогне подобро да ги планирате рутите. Користете го за планирање на времето и местото за застануње за надополнување на гориво за вашите возачи на возниот парк предвреме, функционланост што ќе ги оптимизира маршрутите на вашата флота и ќе ви заштеди време и пари со елиминирање на непотребните рути и застаувања за надополнување на гориво.

Следете ги промените во нивото на горивото

Следете ги промените во нивото на горивото

Следете ги промените во нивото на горивото

Графиконот за гориво ќе ви помогне да ја идентификувате локацијата каде возачите запреле за полнење гориво. Тие исто така можат да се искористат за да се лоцираат потенцијални кражби, информации во врска со кражбата и да се осигура дека никој не може да украде гориво незабележано, што потенцијално може да ја спаси вашата компанија од непродуктивна загуба на гориво и дополнително да заштеди пари потрошени на гориво.

Генерирајте квалитетни извештаи за гориво

Генерирајте квалитетни извештаи за гориво

Генерирајте квалитетни извештаи за гориво

Користете ги вашите податоци паметнo. Mapon системот собира вредни податоци за вашите возила, вклучувајќи податоци за потрошувачката на гориво и надополнувањето на гориво. Користете извештаи за да ги анализирате деталните информации за секое возило и преостанатото возење и потрошеното гориво. Ова може да се искористи за различни споредби и донесување одлуки за да се заштеди и оптимизира потрошувачката на гориво на флотата.

Следете ја потрошувачката на гориво секаде

Следете ја потрошувачката на гориво секаде

Следете ја потрошувачката на гориво секаде

Имајте го Mapon системот со вас. Користете ги нашите мобилни апликации за да ги видите најважните податоци за вашата флота, вклучувајќи графикони за потрошувачка на гориво, просечна потрошувачка и застанувања за надополнување на гориво. Достапно за - Android и iOS телефони.

Прецизни Сензори за гориво на кои можете да им верувате

Прецизни Сензори за гориво на кои можете да им верувате

Прецизни Сензори за гориво на кои можете да им верувате

Mapon користи високи точни сензори за гориво кои работат беспрекорно заедно со нашиот систем. Нашите професионални екипи ќе инсталираат се за вас и ќе осигураат дека сè функционира совршено. Професионалниот став и повеќе од 10 години искуство во индустријата го прават нашето решение совршен избор за вашиот бизнис.