Комплетна услуга

Светот на решенија за управување со флотата може да биде доста збунувачки во денешно време. Има едноставно толку многу брендови, системи и уреди од кои можете да изберете! Па, Мапон е тука да помогне со нашиот професионален етички и личен пристап.

Ваш консултатнт!

Ваш консултатнт!

Ваш консултатнт!

Тоа е точно! Ќе имате свој сопствен консултант кој ќе ве посоветува за најдоброто решение за вашите специфични деловни потреби. Не е важно дали работите со поспецифичен бизнис фокус, како на пример изнајмување на скутери или шумарство и земјоделство; или имате голема транспортна компанија со стотици камиони и приколки - нашите советници ќе ве водат низ тешкиот избор за наоѓање на најдобрите решенија, системии и хардвер најсоодветни за вас и за вашиот бизнис.

Поставување се за вас! Насекаде!

Поставување се за вас! Насекаде!

Поставување се за вас! Насекаде!

Вие исто така нема да мора да се грижите за поставување на уреди, нивна конфигурација и инсталација. Имаме тим од стручни и квалификувани техничари, со седиште во различни региони, при што осигуруваме дека можеме да стигнеме до некој од нашите клиенти насекаде и да го инсталираме хардверот во навистина краток временски период.

Always open. Guiding seminars.

Always open. Guiding seminars.

Always open. Guiding seminars.

Нашиот деловен однос не завршува со доставување на производот и решението на клиентот. Таа продолжува со споделување на нашето знаење и предавање на нашите клиенти како да го користат нашиот систем и уреди, така што ќе добијат најдобри резултати и нивниот бизнис ќе расте. Ако е потребно, нашите консултанти за клиенти и претставници на тим за поддршка можат да организираат обуки во нашата канцеларија или да дојдат и да ве посетуваат - дури и ако живеете во странство.

Посветена корисничка поддршка

Посветена корисничка поддршка

Посветена корисничка поддршка

Без грижи, ако сите технички информации или користење на системот или хардверот може да изгледа збунувачки за користење; или ако нешто престане да работи. Нашиот тим за поддршка на корисниците ќе ви помогне преку телефон, електронска пошта или дури и лично. Нашиот напреден систем за поддршка преку тикети осигурува дека вашите повици нема да останат неодговорени. На решавање на вашиот проблем ќе се одговори во најскоро можно време. Без оглед на проблемот или предизвикот, тие имаат алатки и знаење да се справат со тоа.

Интеграции

Интеграции

Интеграции

Mapon нуди широк опсег на интеграции за испраќање и примање податоци од флотата од надворешни системи. Имаме имплементирано бројни интеграции со водечки ИТ системи во транспортната и логистичката индустрија. Ние исто така можеме да обезбедиме посебни интеграции со други компании и системи на нашите партнери, како и обични интеграции со сметководствени и ERP системи. Сè e возможно, некои индивидуални решенија бараат повеќе планирање и ресурси - ние ги анализираме индивидуалните потреби за интеграција од случај до случај и ги реализираме.