Мобилни апликации на Мапон

Кога водите бизнис за управување со флота, мобилноста е еден од клучните фактори за успешен менаџмент на возниот парк и бизнисот. Нашите апликации за Андроид и iOS ви помагаат да имате целосна контрола на вашиот бизнис поврзан со возниот парк, - од надгледување на напредокот на вашите возачи до управување со територии - имајте ги сите активности во вашиот џеб.

Користете Mapon мобилни апликации да останате поврзани и да имате пристап до вашиот бизнис додека сте во движење. Нашите апликации се достапни за Android OS и iOS; и се поефикасни од користење на едноставен мобилен веб прелистувач за пристап до системот.

Itunes App Store Itunes App Store
Напредни опции за пребарување и прикажување

Напредни опции за пребарување и прикажување

Напредни опции за пребарување и прикажување

Можете да го побарате потребното возило не само со името или бројот на регистрацијата, туку и со името на возачот. Покрај тоа, постои опција да изберете одредени групи на возила што сакате да ги покажете или скриете на мапата.

Кориснички интерфејс што одговара на вашите потреби

Кориснички интерфејс што одговара на вашите потреби

Имајте увид на важни и сумирани информации како и целосен преглед на работењето на возилото

Кориснички интерфејс што одговара на вашите потреби
Дневно растојание

Дневно растојание


Време на возење и запирање на возилото

Време на возење и запирање на возилото


Ниво на гориво и графикони (само за верзијата на Android)

Ниво на гориво и графикони (само за верзијата на Android)


Време на возење и статус на одмор

Време на возење и статус на одмор


Нови температурни графикони (за Андроид)

Нови температурни графикони (за Андроид)


Предупредувања добиени на одредени правци.

Предупредувања добиени на одредени правци.

Управувајте

Управувајте

Управувајте

Можете исто така да креирате и да управувате со територии (така наречени гео-огради) на мапата. Тие можат да бидат прилагодени да ги исполнат дури и најспецифичните потреби на движењата на возилата. Овие виртуелни полиња можете да ги користите на мноштво начини: да ги делите регионите и да им олеснате и да ги надгледувате сите ваши автомобили во наведените региони, или, ако имате бизнис за изнајмување на автомобили, можете да го комбинирате со предупредувања ако клиентот заминал од одредена зона.

Комуницирајте

Комуницирајте

Комуницирајте

Со Android апликацијата исто така можете да испраќате и примате пораки од возачите (текст, слика или документ). Верзијата на Android апликацијата исто така е збогатена со широк спектар на поставки за известување и алармирање, што ќе ви овозможи да поставите pop-up нотификаци на вашиот телефон за различни извењтување и настани согласно вашите потреби (покрај традиционалните формати на SMS и e-mail).