Безбедноста е на прво место! Грижете се за вашето семејство, пријателите и автомобилите!

Mapon GPS системот за следење ќе ви овозможи секогаш да знаете каде се оние најблиски во вашиот живот, без навлегување во нивните секојдневни активности.

Дали си го видел мојот автомобил?

Дали си го видел мојот автомобил?

Дали си го видел мојот автомобил?

Со Mapon GPS систем за следење на поединци, секогаш ќе знаете каде да го најдете вашиот автомобил. Веднаш ќе бидете известени ако вашиот автомобил го напушти паркингот или дворот додека не сте зад воланот.

Успори!

Успори!

Успори!

Секој пат кога вашето дете или сопруга го надминува ограничувањето на брзината, ќе добиете порака. Ваквата функција ве потсетува да внимавате за вашите возачки навики и да имате побезбеден секојдневен пат.

Кое време ќе бидеш дома?

Кое време ќе бидеш дома?

Кое време ќе бидеш дома?

Загрижени сте за тоа во кое време вашите блиски ќе бидат дома или која рута тие ја презеле? Нашата мапа ќе ви даде добра проценка кога ќе стигнат до дома или на која било друга дестинација.

Брз и лесен за инсталирање!

Брз и лесен за инсталирање!

Брз и лесен за инсталирање!

Сè што е потребно е да го вметнете OBD уредот во приклучокот OBD-II на вашиот автомобил (кој можете да го најдете под возачкото тркало во скоро секој автомобил произведен по 1996 година) и да почнете да ги користите сите свои предности. Ние исто така нудиме СЛЕДЕЊЕ на уреди кои работат со батерија и може да се земе со вас насекаде. Стапи во контакт со нас и ние ќе ви помогнеме да го најдеме најдоброто решение за Вас.

Исконтактирајте не