Поддржани уреди

Mapon системот е компатибилен со различни уреди. Нашите инженери напорно работат на интегрирање на новите уреди. Ако не можете да го најдете вашиот уред тука - стапи во контакт и ние ќе го интегрираме за вас.

Mapon уреди за следење

Mapon Expert
Mapon Expert

Повеќенаменски уред за ГПС следење со висока прецизност и различни интерфејси за поврзување на додатна опрема

Дознај повеќе
Mapon Mini
Mapon Mini

Помали и покомпактни од својот поголем брат, но сепак високо функционален и прецизен уред за следење.

Дознај повеќе
Mapon Mobile Tracker
Mapon Mobile Tracker
Бесплатно

Мобилна апликација која може да го претвори вашиот телефон во уред за GPS следење. Едноставен и бесплатен GPS уред за следење директно во вашиот џеб.

Дознај повеќе

Queclink

Queclink GL200
Queclink GL200
Queclink GL505
Queclink GL505
Queclink GMT 200
Queclink GMT 200
Queclink GV 65
Queclink GV 65
Queclink GV500
Queclink GV500
Queclink GL300
Queclink GL300
Queclink GL500
Queclink GL500

Teltonika

Teltonika FM1010
Teltonika FM1010
Teltonika FM1100
Teltonika FM1100
Teltonika FM1202
Teltonika FM1202
Teltonika FM1204
Teltonika FM1204
Teltonika FM2200
Teltonika FM2200
Teltonika FM3200
Teltonika FM3200
Teltonika FM4200
Teltonika FM4200
Teltonika FMB0
Teltonika FMB0
Teltonika FMB9
Teltonika FMB9
Teltonika FMB630
Teltonika FMB630

CalAmp

CalAmp LMU-2600
CalAmp LMU-2600
CalAmp LMU-3030
CalAmp LMU-3030
CalAmp TTU-1200
CalAmp TTU-1200

Meitrack

Meitrack MVT100
Meitrack MVT100
Meitrack MVT340
Meitrack MVT340
Meitrack MVT600
Meitrack MVT600

Webtech

Webtech WT5000
Webtech WT5000
Webtech WT6000
Webtech WT6000

Ruptela

FM-Eco 3
FM-Eco 3
FM-Eco 4
FM-Eco 4
FM-Tco 4
FM-Tco 4

Gosafe

Gosafe G717
Gosafe G717
Gosafe G777
Gosafe G777

Level

Level GC 075
Level GC 075
Level GC 092
Level GC 092

DMT

DMT G50
DMT G50

Castel

Castel PT-690
Castel PT-690
Castel PT-718
Castel PT-718
Castel MPIP-619
Castel MPIP-619
Castel IDD-213TH
Castel IDD-213TH
Castel MPIP-618W-A
Castel MPIP-618W-A

Coban

Coban GPS103-A
Coban GPS103-A
Coban GPS104
Coban GPS104
Coban GPS306
Coban GPS306

Concox

Concox GT06E
Concox GT06E
Concox GT06F
Concox GT06F
Concox GT06N
Concox GT06N