Druk op Enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Oplossing voor het beheer van de koudeketen

Als uw vloot vracht aflevert die bij specifieke temperaturen moet worden vervoerd, is een betrouwbare telematica oplossing voor koeleenheden een must. Beheer uw koudeketen logistiek met behulp van temperatuurbewaking, GPS-tracking, brandstofverbruik controle, geavanceerd waarschuwingssysteem en andere oplossingen.

Temperatuur Opvolging

Temperatuur Opvolging

Temperatuur Opvolging

Bewaak de temperatuur nauwkeurig aan de hand van verschillende parameters van Thermo King- en Carrier units in gemakkelijk af te lezen grafieken. Ontvang meldingen over temperatuurveranderingen.

Meer info
Brandstofgrafieken

Brandstofgrafieken

Brandstofgrafieken

Gebruik brandstofverbruik functies en installeer zeer nauwkeurige brandstofsensoren om de exacte brandstofkosten te zien, het brandstofniveau in de tank bij te houden en te vergelijken met tankinformatie en het brandstofverbruik in realtime te zien.

Brandstofrekening uploaden

Brandstofrekening uploaden

Brandstofrekening uploaden

Door tankbonnen op het platform te uploaden, wordt het gemakkelijker om de brandstofkosten van uw wagenpark te overzien.

Klantervaring: Kreiss

Klantervaring: Kreiss
Kreiss

Door gebruik te maken van Mapon's project voor het ophalen en integreren van reeferdata op afstand, heeft het bedrijf een duidelijk concurrentievoordeel behaald en nieuwe normen gesteld voor de rederijen van gekoelde producten. We zijn er ook in geslaagd om veel van de interne processen voor het onderhoud van koelunits en temperatuurregistratie te automatiseren.

Meer info

Vraag Een Gratis Consult Aan

Wilt u meer weten over welke oplossingen uw transport- en logistieke bedrijf kunnen helpen groeien? Vul het formulier in en vraag een gratis adviesgesprek aan met onze experts!

Geen geldige volledige naam
Geen geldig bedrijf
Geen geldig telefoonnummer
Geen geldig e-mailadres