Druk op Enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Besparingscalculator

Image alt text

Bereken nu

Ontdek hoeveel uw bedrijf zou kunnen besparen op de kosten van het beheren van uw vloot

km
l

Het is gratis, veilig en vertrouwelijk!

Hoeveel zal u besparen?

Op basis van de informatie die u heeft ingevoerd en ons algoritme voor het berekenen van de besparingen, ontwikkeld met behulp van verschillende wetenschappelijke onderzoeksartikelen en casestudy's; we schatten de volgende besparingsresultaten:

Geraamde besparingen in de eerste maand

0

per voertuig

Bewaar mijn resutaten

Geen geldige volledige naam
Geen geldig bedrijf
Geen geldig telefoonnummer
Geen geldig e-mailadres

Uw gedetailleerde besparingsrapport

Door onze oplossingen te gebruiken, schatten we dat u de volgende besparingen zult behalen door de volgende functies te volgen

Brandstof besparingen
Van 10 tot 22% brandstofbesparing door brandstofopvolging.

Bedrijven kunnen hun brandstofuitgaven bijhouden en hun chauffeurs motiveren om dit ook te doen. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan met een bonussysteem voor chauffeurs die economisch rijden en niet verder gaan dan de vastgestelde bestedingslimiet. Hun verplaatsingen zal kosteneffectiever zijn, wat zelfs kan leiden tot een algemene brandstofbesparing van 22%.

Gebaseerd op Instituut van Transport Onderzoeken

per maand per voertuig
4 tot 7% brandstofreductie door realtime opvolging van de snelheid.

Betere routes, betere planning - bekijk waar uw chauffeurs zijn op de live kaart, hoelang ze stoppen en hun snelheid. Snelheid controle is vooral belangrijk - als een bestuurder een ingestelde limiet overschrijdt, ontvangt hij een waarschuwing. Dit zal het brandstofverbruik verminderen en ook de straten veiliger maken. Statistisch gezien leidt dit meestal tot een brandstofbesparing van 4 tot 7% en een productiviteit (dagelijks voltooide opdrachten) een toename van 7%.

Gebaseerd op CE Delft onderzoeken

per maand per voertuig
Rijgedrag en Eco Drive

Of uw bestuurder nu te hard rijdt, harde bocht neemt of te hard remt – u zal het allemaal zien. Zie u bestuurders gerangschikt, afhankelijk van de effectiviteit van hun rijstijl - hoe zuinig en agressief hun prestaties zijn. Degenen roekeloos rijden, kunnen vervolgens worden getraind en gecontroleerd om te verbeteren. Verbeterd rijgedrag kan de brandstofkosten met 10 tot 20% verlagen.

Gebaseerd op CE Delft onderzoeken

per maand per voertuig
Besparingen door verhoogde efficiëntie
Van 3 tot 7% hogere efficiëntie door realtime GPS-tracking en gegevens over uw vloot en bestuurders.

Betere routes, betere planning - bekijk waar uw chauffeurs zijn op de real-time kaart, hun huidige route en snelheid, evenals de route en stopgeschiedenis. Aanvullende informatie over chauffeurs, hun rij- en rusttijden zullen ook enorm helpen bij het planningsproces en de algehele productiviteit (dagelijks voltooide opdrachten) met wel 7% verhogen. Meer afgewerkte opdrachten met dezelfde voertuigen betekent lagere kosten voor het bedrijf.

Gebaseerd op CE Delft onderzoek

per maand per voertuig
Bespaar tot 3 uur per medewerker per maand met het vanop afstand downloaden van de digitale tachograaf.

Gegevens van de tachograaf kunnen vanop afstand worden gedownload en verzonden naar ons systeem en de managers voor analyse. Uw chauffeurs zullen 1-3 uur per maand besparen voor het downloaden van gegevens. Dit samen met analyses en tachograaf voorspellingen zullen uw chauffeurs meer taken laten uitvoeren en de planningsefficiëntie verbeteren.

Gebaseerd op Tachografen & bestuurdersuren onderzoek

Chauffeur uren opgeslagen door remote downloads per jaar

per maand per voertuig
Verminderde CO2-uitstoot
CO2 reductie als gevolg van Eco driving.

Meer effectief en groener rijden leidt ook tot een verminderde hoeveelheid CO2-uitstoot. Volgens Greenpeace kan het directe brandstofverbruik/CO2 met maximaal 20% worden verminderd, met een langetermijnvermindering van 5-7%.

Gebaseerd op CE Delft onderzoek

Tonnen CO2 per maand per voertuig

Wij zijn er om u te helpen!

Onze klantadviseurs

Ons support team

Technics Support
Technics Support
Language image alt text Language image alt text Language image alt text