Om uw voertuig goed en efficiënt te laten draaien, moet u deze op regelmatige basis een algemene inspectie geven. Gemiddeld wordt geadviseerd om elke 1000 km een grondige controle van uw voertuig te doen. Een probleem ongecontroleerd of te lang laten aanslepen kan resulteren tot stijgende uitgaven voor reparaties maar ook het in gevaar brengen van uw bestuurder en andere personen in het verkeer.
Om deze reden heeft Mapon een hulpmiddel ontwikkeld waarmee u alle noodzakelijke tests voor uw voertuig kunt uitvoeren in onze mobiele Mapon GO app – Voertuig Inspecties.Er zijn veel voordelen met dit digitaal te doen in plaats van papieren formulieren:

  • U krijgt realtime gegevens van uw chauffeurs en plan reparaties voordat de papieren eindelijk op kantoor aankomen.
  • Plan en pas de vereiste inspecties eenvoudig aan.
  • Neem foto’s en documentatie direct op in de inspectierapporten.
  • Vergroot de kans op het vinden van mogelijke problemen voordat u op de baan gaat.

Reparaties onderweg kunnen veel meer kosten dan reparaties die in de garage worden afgehandeld!
Dat is veel geld dat je heel gemakkelijk kunt besparen!

Onze inspectietool werkt als een handige checklist die u in enkele minuten kunt doorlopen en kunt aanpassen aan uw eigen behoeften.

Aanpassing is eenvoudig: gebruik de sleep-editor of ga aan de slag met een sjabloon.

U kunt ook een specifieke periodieke planning maken die bestuurders waarschuwt wanneer inspecties moeten worden uitgevoerd. Regelmatige inspecties zijn belangrijk omdat een probleem dat er misschien een week geleden nog niet was (zoals een olielek), er wel ineens is in volgende inspectie. Als u er één mist, zou dat kunnen betekenen dat u riskeert uw auto te beschadigen, wat dan weer resulteert in eventuele grote uitgaven.

Maar ook, kan u in deze oplossing foto’s, opmerkingen of documenten toevoegen aan een inspectie, zodat bestuurders gemakkelijk gebreken kunnen melden.

Verspil geen tijd en riskeer uw voertuigen te beschadigen, probeer onze Vehicle Inspection oplossing nu op Mapon GO voor zowel Android als iOS!