Begin juni nam het Mapon team deel aan de vakbeurs voor transport logistics in München. Tijdens de vier dagen van de beurs hebben onze collega’s uit Letland, Finland en Spanje onze partners en potentiële klanten uit heel Europa ontmoet, hen voorgesteld aan het bedrijfsaanbod en nieuwe partnerschappen gesloten.

“Deze beurs biedt een geweldig, professioneel platform voor zowel de exposanten als de deelnemers om een breed inzicht te krijgen in telematica oplossingen, -software en -hardware die momenteel op de markt beschikbaar zijn.

Tijdens het hele evenement voerde het Mapon team veel geweldige gesprekken met onze  bezoekers en we waren blij om te horen wat hun zakelijke behoeften waren en uit te leggen hoe oplossingen van Mapon hen kunnen helpen.

Er waren heel wat interessante activiteiten van alle exposanten, en de organisatoren zorgden voor een geweldig netwerkplatform waar we elkaar allemaal konden ontmoeten. Niettemin moest

ons team de banden aanhalen met veel van onze bestaande partners met wie we onze toekomstplannen deelden en hun feedback en verwachtingen met betrekking tot onze samenwerking kregen.

mapon gaat nieuwe samenwerkingsverbanden op de transport en logistics beurs in München

Voor ons was het belangrijk om hier te zijn en Mapon te vertegenwoordigen tussen andere industriereuzen. Eraan toevoegend dat dit ook een geweldige kans voor onze partners is om de huidige stand van zaken in de sector te bekijken en de voordelen van een sterk partnerschap te begrijpen met Mapon.

Tijdens het evenement zagen we ook een toename in de behoefte aan op maat gemaakte oplossingen voor specifieke industrieën 

die niet zo’n breed scala aan opties hebben om uit te kiezen. Eén daarvan was de vraag naar een oplossing voor het volgen van binnenvaartschepen. Wat de vraag ook is, ons team staat altijd open voor een discussie over de mogelijke functies die de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd, kunnen oplossen, ongeacht het type activa dat ze hebben.

Als u een vloot hebt en geïnteresseerd bent in wat ons team voor u kan doen, neem contact op met ons verkoop- of ondersteuningsteam via onze website!