Druk op Enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Full Service

De wereld van fleet management oplossingen kan tegenwoordig behoorlijk verwarrend zijn. Er zijn gewoon zoveel merken, systemen en apparaten waaruit u kunt kiezen! Wel, Mapon is hier om te helpen met onze professionele ethiek en persoonlijke benadering.

Uw eigen consultant!

Uw eigen consultant!

Uw eigen consultant!

Dat is juist! U heeft een eigen consultant die u advies geeft over de beste oplossing voor uw specifieke bedrijf en behoeften. Het maakt niet uit of u een kleiner bedrijft heeft met een specifiekere zakelijke focus, zoals een scooterverhuur of een bosbouw- en landbouwbedrijf; of een groot transportbedrijf met honderden trucks en trailers - onze adviseurs zullen u begeleiden bij de moeilijke keuze om de beste oplossingen, systemen en hardware te vinden die het meest geschikt zijn voor u en uw bedrijf.

Wij maken alles klaar voor u! Overal!

Wij maken alles klaar voor u! Overal!

Wij maken alles klaar voor u! Overal!

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het instellen van toestellen, hun configuratie en installatie. We hebben een team van professionele en bekwame technici, gevestigd in verschillende regio's, zodat we overal onze klanten kunnen bereiken en de hardware in een zeer korte tijd kunnen installeren.

Altijd geopend. Gerichte seminaries.

Altijd geopend. Gerichte seminaries.

Altijd geopend. Gerichte seminaries.

Onze zakelijke relatie eindigt niet met het leveren van het product en de oplossing aan de klant. Het gaat verder met het delen van onze kennis en onze klanten leren hoe ze ons systeem en onze apparaten moeten gebruiken, zodat ze de beste resultaten behalen en hun bedrijven kunnen groeien. Indien nodig kunnen onze klantadviseurs en supportteam trainingssessies organiseren op ons kantoor of bij u langs komen - zelfs als u in het buitenland woont.

Toegewijde klantondersteuning

Toegewijde klantondersteuning

Toegewijde klantondersteuning

Geen zorgen, als alle technische informatie of het gebruik van het systeem of de hardware in eerste instantie verwarrend kan lijken; of als er iets kapot gaat. Ons klantenserviceteam helpt u via telefoon, e-mail of zelfs persoonlijk. Ons geavanceerde supportsysteem zorgt ervoor dat geen e-mails of telefoontjes worden gemist en onbeantwoord blijven. Je kunt ons supportteam elke werkdag bereiken, van 9.00 tot 17.00 uur, en ze zullen meteen in de problemen duiken. Wat het probleem of de uitdaging ook is, ze hebben de tools en de knowhow om ermee om te gaan.

 Integraties

Integraties

 Integraties

Mapon biedt een breed scala aan integraties om vlootgegevens van externe systemen te verzenden en ontvangen. We hebben talloze integraties geïmplementeerd met toonaangevende IT-systemen in de transport- en logistieke sector. We kunnen ook speciale integraties bieden met andere bedrijven en de systemen van onze partners, evenals aangepaste integraties met boekhoud- en magazijnsystemen. Alles is mogelijk, sommige oplossingen op maat nemen gewoon meer planning en middelen in beslag - we analyseren geval per geval de aangepaste integratiebehoeften.