Druk op Enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Self Service

Het voelt geweldig om zelf dingen te kunnen doen, toch? Of het nu gaat om het bakken van een cake, het maken van een tafel of ... het installeren van uw eigen GPS-volgoplossingen. Ja dat klopt. Met Mapon kunt u onze oplossingen gaan gebruiken met uw eigen tracking-apparaten of onze toestellen bestellen en gebruiken, die al zijn geconfigureerd en direct kunnen worden gebruikt.

Hebt u al uw eigen tracking units?

Hebt u al uw eigen tracking units?

Hebt u al uw eigen tracking units?

Mapon Self service platform is een handige oplossing als u uw eigen tracking-apparaten hebt en ons systeem wilt proberen. Ons platform ondersteunt verschillende apparaten van verschillende fabrikanten. Indien nodig kunt u contact opnemen met onze klantadviseurs en ondersteuning voor een handleiding die u kan helpen bij het installeren van de betreffende software. Hiermee kan u zelf de voordelen van onze systemen zien.

Eenvoudige oplossing. Begin nu!

Eenvoudige oplossing. Begin nu!

Eenvoudige oplossing. Begin nu!

We bieden ook OBD apparaten en units met magneten, evenals oplaadbare en eenvoudige tracking-apparaten, die allemaal binnen enkele seconden kunnen worden geïnstalleerd, zonder enige eerdere ervaring. U kan deze apparaten online bestellen. U hoeft dus niet te wachten - u kan meteen beginnen!

Neem contact op met ons
Gratis testen

Gratis testen

Gratis testen

Een andere zeer aan te bevelen optie is om onze 14-daagse gratis proefperiode uit te proberen als u al apparaten klaar heeft voor installatie, of als u de functionaliteit van ons platform wilt testen. U kan ook Mapon Mobiele Tracker downloaden en uw mobiele apparaat gratis 14 dagen lang volgen op onze software. U kan ons platform en onze oplossingen volledig testen, echte gegevens van demovoertuigen analyseren en testen en alle voordelen zien die u kan behalen met onze oplossingen.

Start gratis proefversie
Klanten support

Klanten support

Klanten support

Geen zorgen, als alle technische informatie of het opzetten van de systemen of hardware in eerste instantie verwarrend kan lijken. Onze klantadviseurs kunnen u helpen via telefoon, e-mail of zelfs persoonlijk. Je kan ze elke werkdag bereiken, van 9.00 tot 17.00 uur, en ze nemen je mee door het hele gebeuren. Wat het probleem of de uitdaging ook is, ze hebben de tools en de knowhow om ermee om te gaan.

Onze Support