Druk op Enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Mapon Integraties

Mapon biedt een breed scala aan integraties om vlootgegevens van externe systemen te verzenden en te ontvangen. We hebben talloze integraties geïmplementeerd met toonaangevende IT-systemen in de transport- en logistieke sector. We bieden ook integraties met andere bedrijven en de systemen van onze partners aan, waaronder speciale integraties met boekhoud- en magazijnsystemen.

Tachogram

Tachogram

Tachogram

Tachogram is een complete oplossing voor het beheer van de naleving van uw digitale tachograaf. Het maakt ook gebruik van digitale tachograaf gegevens voor de activiteiten binnen uw bedrijf, zoals loonberekening, reiskostenvergoeding en kalibratie planning van de digitale tachograaf. Mapon's oplossing voor het downloaden van digitale tachograaf gegevens is geïntegreerd met Tachogram. Gegevens worden onmiddellijk na het downloaden voor analyse naar het systeem van Tachogram gestuurd.

Tachogram
TimoCom

TimoCom

TimoCom

TimoCom is één van de grootste vervoersplatformen dat vracht en laadruimte samenbrengt. Mapon heeft een integratie ontwikkeld waarmee u de positiegegevens van uw voertuigen naar het TimoCom platform kan verzenden. Hierdoor kan u eenvoudig zoeken naar optimale belading en routes in het TimoCom platform en de efficiëntie van uw wagenpark maximaliseren.

Meer info over TimoCom
LKW Walter

LKW Walter

LKW Walter

LKW Walter is een Europese transportorganisatie en een vervoersplatform voor vracht en vrachtvervoer, waar u uw vrachtdiensten kunt aanbieden of naar relevante diensten op uw voorkeursroutes kunt zoeken. Mapon heeft een integratie ontwikkeld waarmee u de positiegegeven van uw voertuig naar het LKW Walter-systeem kunt verzenden.

Meer info over LKW Walter
Project44

Project44

Project44

De Project44 biedt transparantie en zichtbaarheid voor al uw assets en leveringen in de hele supply chain. Een aantal van 's werelds toonaangevende transportbedrijven maken gebruik van Project44, evenals retail bedrijven, groothandels en fabrikanten.

Meer info over Project44
Fleetboard

Fleetboard

Fleetboard

Op verzoek kan u toegang krijgen tot de Fleetboard webservices integratie van Mapon, die u gegevens verschaffen over uw bestuurders. Zien wie in een bepaald tijdsinterval heeft gereden en gegevens over werk- en rusttijden ontvangen van hun tachograaf.

Meer info over Fleetboard
Optac3

Optac3

Optac3

Mapon ondersteunt de overdracht van digitale tachograaf gegevens naar externe analysesystemen. Optac3 is een analyse-oplossing ontwikkeld door Stoneridge.

Meer info over Optac3
IdhaOnline

IdhaOnline

IdhaOnline

Mapon ondersteunt de overdracht van digitale tachograaf gegevens naar externe analysesystemen. IdhaOnline is een populaire oplossing die wordt gebruikt in Denemarken.

Meer info over IdhaOnline
Sixfold

Sixfold

Sixfold

Sixfold is een onafhankelijke aanbieder van zichtbaarheid services. Het helpt bedrijven, vervoerders en klanten om nauwkeurige leveringsschattingen te krijgen en in realtime te zien waar hun zendingen zich bevinden.

Meer over Sixfold
Shippeo

Shippeo

Shippeo

End-to-end supply chain weergaveplatform waarmee bedrijven direct toegang hebben tot voorspelde en realtime informatie voor hun leveringen

Meer info over Shippeo
GEFCO

GEFCO

GEFCO

GEFCO Logistics is een leverancier van transport- en logistieke oplossingen binnen verscheidene industrietakken, zowel over de weg, over het spoor, langs de zee als in de lucht.

Meer info over GEFCO
DHL FleetFence

DHL FleetFence

DHL FleetFence

Mapon is geïntegreerd met DHL's FleetFence systeem, dat nodig is voor vervoerders die met DHL werken.

Meer over DHL FleetFence
Mapon API

Mapon API

Mapon API

Mapon heeft zijn eigen API https://mapon.com/api/, dat kan worden gebruikt om historische voertuiggegevens te ontvangen, evenals realtime voertuig positiegegevens. Wanneer u Mapon gegevens nodig heeft in het beheersysteem van uw bedrijf, kan u deze integratie eenvoudig implementeren.

Meer info over ons API