Druk op Enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Asset Tracking

Waarom Asset Tracking?

Benefit alt text 1
Ken Uw Asset Locaties
Benefit alt text 2
Voorkom verlies van apparatuur
Benefit alt text 3
Bedrijfsefficiëntie verbeteren
Benefit alt text 4
Bespaar op belastingen en verzekeringskosten
Benefit alt text 5
Gemakkelijker assets opvolgen
Benefit alt text 6
Blijf geïnformeerd

Hoe een toestel voor het volgen van activa kiezen?

Image alt text

Kleine, draagbare activa

Maakt gebruik van kleine, draadloze zenders met ingebouwde Bluetooth technologie (BLE-bakens). Werkt door signalen te sturen naar een nabijgelegen voertuig dat is uitgerust met een telemetrie apparaat. Deze zijn zeer efficiënt voor het lokaliseren van de laatst bekende locatie van een asset, geregistreerd door het dichtstbijzijnde apparaat. BLE tags kunnen ook temperatuur en vochtigheid detecteren, ze verbruiken weinig stroom en hebben een lange batterijduur. Voorbeelden van use cases: kleine bouw- en landbouwmachines, afvalcontainers, automaten.

Image alt text

Bewegende assets (realtime volgen)

De oplossing maakt gebruik van autonome, op batterijen werkende volgapparatuur en is goed voor het actief verplaatsen van activa. Biedt een zeer goede dekking, hoge nauwkeurigheid en realtime gegevens. Werkt goed voor het volgen van objecten waar geen stroombron beschikbaar is. Voorbeelden van use cases: aanhangers (trailers), e-scooters, sneeuwscooters.

Image alt text

Bewegende assets (Interval Tracking)

De oplossing maakt gebruik van autonome, op batterijen werkende volgapparatuur en is goed bewegende activa waarvoor geen nauwkeurige realtime informatie nodig is. Verwerkt weinig data en biedt een goede dekking. Is een goedkope oplossing die vrij weinig batterij verbruikt. Voorbeelden van use cases: aanhangers (trailers, draagbare generatoren, landbouwmachines, grasmaaiers, waterscooters.

Image alt text

Stationaire assets

De oplossing maakt gebruik van autonome, op batterijen werkende volgapparatuur en is bedoeld voor niet-bewegende activa. Verwerkt weinig data en biedt een goede dekking. Is een goedkope oplossing die vrij weinig batterij verbruikt. Voorbeelden van use-cases: brandstofopslag meting, magazijn temperatuursensoren, bewakingsstatus van poortactivering en beveiligingsalarmen.

Image alt text

Waardevolle assets

De oplossing maakt gebruik van meerdere technologieën met toegang tot verschillende spectrums voor extra veiligheid tegen dieven. Ook goed voor landelijke plaatsen waar er mogelijke dekkingsproblemen zijn in één van de technologieën. Voorbeelden van gebruikssituaties: dure voertuigen, activa die mogelijk moeten worden opgeladen in gebieden met een slechte netwerkdekking.

Wat kan een Asset Tracker voor u betekenen?

Image alt text

Logistiek

Image alt text
Image alt text

Constructie

Image alt text
Image alt text

Landbouw

Image alt text
Image alt text

Activa te huur

Image alt text

Vraag een gratis consult aan

Geen geldige volledige naam
Geen geldig bedrijf
Geen geldig telefoonnummer
Geen geldig e-mailadres