Druk op Enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Geavanceerde rapportage

Om tegemoet te komen aan de steeds meer persoonlijke eisen van onze klanten, bieden we de mogelijkheid om rapporten op maat te maken. Naast de standaardrapporten die gegenereerd worden op ons Mapon platform, maken wij nu ook specifieke rapporten, waarbij ook bedrijfseigen data kan geïmporteerd worden in ons systeem.

Een voorbeeld van rapportering

Een voorbeeld van rapportering

Een voorbeeld van rapportering

Een klant vraagt ons of het mogelijk is om zijn klantenbestand in ons systeem te laden, en steeds een levering binnen een bepaald tijdskader aan te geven. Wij importeren de gegevens, voegen er parameters aan toe en zorgen ervoor dat de gevraagde informatie gelinkt wordt. Wanneer de levering buiten het aangegeven tijdsvak gebeurt, zal het systeem automatisch weergeven waar het probleem zich stelt, en dit in realtime rapporteren. Op deze manier kan onze klant op zijn beurt een onberispelijke en aantoonbare service leveren naar zijn klanten en contractanten. Deze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat we verder gaan dan het Track & Trace-verhaal. Deze rapportering is uniek, efficiënt, klantgericht én zorgt voor een perfect overzicht zonder extra tijdsbesteding. Vertel ons welke informatie u nodig heeft, en wij zorgen samen met u voor een oplossing.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wij zijn er om u te helpen!

Wij vertellen u graag meer over ons product en onze oplossingen. Bel ons op +32 14 86 66 63 of stuur een bericht en één van onze klantadviseurs neemt contact met u op.

Onze klantenadviseurs