Druk op Enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Videocamera oplossingen

Ontworpen om constante videotoegang te bieden van elk voertuig in uw wagenpark. Bekijk de activiteiten van uw bestuurders, verzamel kritisch bewijsmateriaal in geval van een ongeval, identificeer risicovolle overtredingen en meer!

Bescherm U Tegen Valse Claims

Bescherm U Tegen Valse Claims

Bescherm U Tegen Valse Claims

Wanneer een bestuurder valselijk wordt beschuldigd van het veroorzaken van een aanrijding, kunnen videobeelden zorgen voor onmiskenbaar bewijs van de persoon die verantwoordelijk is voor het incident en uw bedrijf beschermen tegen ongepaste claims en reputatieschade.

Identificeer Riskant Gedrag

Identificeer Riskant Gedrag

Identificeer Riskant Gedrag

Onderweg zijn chauffeurs vaak afgeleid of nalatig. Het gebruik van een mobiele telefoon, te hard rijden of vermoeidheid kan leiden tot ernstige verkeersongevallen en verwondingen. Ontvang realtime videowaarschuwingen van indicatoren die verschillende bestuurdersafleidingen of onveilige rijpraktijken detecteren.

Directe Hulp Bieden

Directe Hulp Bieden

Directe Hulp Bieden

Als een bestuurder een ongeval zou krijgen, is de SOS-knop er om hulp te vragen. Als de knop wordt ingedrukt, kun u direct beelden van de situatie op de grond bekijken en beslissen over de noodzakelijke medische of technische bijstand.

Vlootkosten Verlagen

Vlootkosten Verlagen

Vlootkosten Verlagen

Het gebruik van camera's helpt het rijgedrag van uw chauffeur te verbeteren en voorkomt dure en onnodige reparaties aan uw wagenpark die uw bedrijf een fortuin besparen. Verminder het onderhoud van voertuigen, ongevallenkosten of verzekeringspremies door potentiële risico's tijdig te identificeren.

Motiveer Uw Medewerkers

Motiveer Uw Medewerkers

Motiveer Uw Medewerkers

Doe uw best om uw meest waardevolle bezit te houden: werknemers! Videocamera-integratie biedt toegang tot scoreborden voor chauffeurs waarmee u de meest voorzichtige chauffeurs in uw wagenpark kunt herkennen en belonen.

Bekijk Wat We Te Bieden Hebben

Van autoverhuur, verzekerings- en beveiligingsbedrijven tot logistieke bedrijven, enzovoort - camera integraties zijn op maat gemaakt voor elke behoefte! Lees meer over de videocamera oplossingen die beschikbaar zijn bij Mapon!

Livestream

Livestream

Met de livestreaming functionaliteit kun u realtime video's bekijken van elk voertuig binnen uw wagenpark. Neem een livestream op via een digitale videorecorder en krijg toegang tot uw beeldmateriaal met behulp van het Mapon platform.

Events

Events

Camera Events helpt u bij het organiseren van beelden van specifieke incidenten op de weg. In het geval dat bestuurders op de SOS-knop drukken, te hard rijden of andere rijovertredingen begaan, zal het Mapon platform u waarschuwen. Bekijk, bewaar of verwijder opgenomen materiaal later.

Archief

Archief

Als u een groter wagenpark beheert, kan het moeilijk zijn om zowel het aantal camera's als de opgenomen beelden te verwerken. Met het camera archief heef u eenvoudig toegang tot de interne camera-opslag, kun u bepaalde video's opnieuw bekijken en indien nodig downloaden.

Lijst met ondersteunde hardware

Vindt u het moeilijk om het juiste camerasysteem voor uw wagenpark te kiezen? Het Mapon platform is compatibel met verschillende camera's van verschillende fabrikanten. Kies uit een van de onderstaande opties!

Cameranaam Livestream Events Archief
Archief
Streamax CEIBA 2/3
Teltonika DualCam
Queclink CV100LG
Howen h-protocol

Vraag een gratis advies aan

Wilt u meer weten over onze oplossingen en zien hoe deze uw bedrijf ten goede kunnen komen? Vraag een adviesgesprek aan door onderstaand formulier in te vullen en ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Geen geldige volledige naam
Geen geldig bedrijf
Geen geldig telefoonnummer
Geen geldig e-mailadres