Druk op Enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Over ons

Al meer dan 15 jaar is Connecting Solutions een leverancier van Tracking & Tracing-oplossingen. We streven er steeds naar om een zo volledig mogelijke oplossing te bieden aan onze klanten. Onze constante groei is het bewijs dat we gewaardeerd worden omwille van onze hands-on mentaliteit en ons streven naar de perfect passende oplossingen.
Sinds 2018 zijn we een partner van Mapon, een Europese marktleider op het vlak van Fleet Management. Hierdoor kunnen we nòg meer investeren in nieuwe technologieën die een antwoord bieden aan zelfs de meest veeleisende klanten.
Ondanks de groei en vaak ook de complexiteit van onze producten dragen we onze persoonlijke aanpak en onze opgebouwde kennis steeds hoog in het vaandel.
Ons team professionals staat steeds ter beschikking om een antwoord te bieden op uw vraagstukken.

Mapon

Mapon is één van de vele succesvolle internationale IT-bedrijven die deel uitmaken van de Draugiem Group. Wat ons echt uniek maakt, is onze hechte benadering. Iedereen in de groep deelt professionele ervaring en kennis met elkaar, want 200 hoofden denken er beter aan dan één.
Waar denken 200 hoofden aan?
Het creëren van meer vernuftige producten en voor de hand liggende oplossingen natuurlijk.

Hagelberg 27, 2250 Olen - België
Mapon
Kantoor België

Internationaal Bereik

Omdat we niet enkel tevreden zijn met het veroveren van Europa, hebben we ook een partnernetwerk dat meer dan 20 landen over de hele wereld dekt.

Wat hebben we ontwikkeld?

Eenvoudig:

Een krachtig maar toch toegankelijk fleet management platform dat constant wordt verbeterd!
Maar acties spreken meer dan woorden. Onze oplossingen worden momenteel gebruikt door duizenden klanten over de hele wereld.

Meer dan 10 000 Professionele Klanten

Wil u nog steeds meer?

Wat denk je hiervan:

Ons systeem is compatibel met de meest betrouwbare en populaire volgapparatuur op de markt. Onze eigen volgapparatuur - Mapon Expert en Mini - biedt u echter de breedste en meest veeleisende reeks functies.

Zoals vermeld, worden onze klanten en partners gezien als onderdeel van het Mapon team.
Dus we verkopen het product niet alleen aan u. We zijn constant bezig om het systeem voor u te ontwikkelen en te onderhouden.

Onze werkethiek is professioneel, onze aanpak persoonlijk.