Het lijkt misschien zo éénvoudig: beslissen wie in uw bedrijf een voertuig kan gebruiken en wie niet. Wanneer planningen echter botsen en elkaar overlappen en alle auto’s in één keer worden ingenomen of wanneer een bepaald voertuig meer dan de andere wordt gebruikt, dan is het plotseling niet meer zo eenvoudig.

Om deze reden heeft Mapon de Voertuig Reservatie oplossing voor ons systeem ontwikkeld.

Om deze reden heeft Mapon de Voertuig Reservatie oplossing voor ons systeem ontwikkeld.

Het is zeer gebruiksvriendelijk en handig, , maar kan vooral ook zeer besparend zijn voor uw bedrijf!

Wat zijn de voordelen van Voertuig Reservaties?

  1. Bespaar tijd en moeite door te zien welke voertuigen wanneer en voor hoe lang worden gebruikt.
  2. Voertuigen worden aanbevolen op basis van hun aantal kilometers. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat een voertuig te veel wordt gereden.
  3. U kan ook kilometers voor specifieke voertuigen instellen voor een bepaalde periode. Dit zal helpen bepalen of een wagenpark groter moet worden gemaakt of op zijn beurt moet worden verkleind. Dit is ook erg handig voor verhuurbedrijven, bijvoorbeeld.

Het laatste punt is de moeite waard om in meer detail te gaan:

Het bezitten van een vloot, het kan een uitdaging zijn om altijd bewust te zijn van hoeveel uw voertuigen worden gebruikt en zelfs als ze allemaal wel nodig zijn. Door een specifiek aantal kilometers in te stellen, kunt u beide vragen beantwoorden. Groen komt overeen met gereden kilometers, rood tot het aantal dat de ingestelde limiet overschrijdt.

Als veel voertuigen over de ingestelde kilometers binnen de periode worden gebruikt, dan kan dit een teken zijn dat de vloot moet worden uitgebreid. In het tegenovergestelde geval is het echter, als er niet of nauwelijks aan het aantal kilometers wordt gereden, een duidelijk teken dat er onnodig veel voertuigen zijn. U kunt ook veel geld besparen op onderhoudskosten, brandstof enzovoort door hun aantal te verminderen. Volgens FleetFinancials is het verminderen van het aantal voertuigen in een bepaalde vloot de meest bewezen manier om de totale kosten te verlagen – van honderden tot duizenden euro’s per voertuig per jaar.

Voertuig Reservatie bewijst dat soms alles wat nodig is een eenvoudige oplossing is voor een gecompliceerd probleem.