Dankzij integraties kunt u alle gegevens over uw wagenpark op één platform bekijken, wat het opvolgen van uw chauffeurs en voertuigen veel eenvoudiger maakt. Daarom werken we continu aan het creëren van nieuwe integraties tussen Mapon en de meest populaire digitale logistieke oplossingen en telematica apparaten.

Een daarvan is de API-integratie met Thermo King, een fabrikant van temperatuur opvolgsystemen die oplossingen levert voor koude ketens levert voor weg-, spoor- en zeetransport. Voor wegtransport creëert Thermo King koelsystemen, verwarmingstoestellen, HVAC-systemen en hulpaggregaten. Deze worden gebruikt voor het vervoer van temperatuurgevoelige goederen in langeafstandstransporten en locale leveringen, maar ook voor een optimale luchtkwaliteit in touringcars en andere transportvoertuigen.

Met deze integratie kunt u Thermo King apparaatgegevens toevoegen aan uw voertuigen in het Mapon platform. U kunt gegevens bekijken zoals de ingestelde- en toevoertemperatuur, de bedrijfsmodus, alarmen en vele andere parameters, afhankelijk van het apparaat. Als het apparaat is uitgerust met GPS-tracking, dan kunt u deze ook als een afzonderlijk voertuig in het Mapon platform toevoegen en de locatie ervan bekijken.

Hoe de integratie opzetten?

Om de integratie te gebruiken, neemt u eerst contact op met uw Mapon klant projectmanager om de Thermo King sectie in het menu “Instellingen” in te schakelen. Daar moet u een formulier invullen door op de knop “Formulier opvragen” te drukken en het ter verificatie naar uw Thermo King manager te sturen. Daarna kunt u dynamische gegevens van al uw Thermo King apparaten toevoegen aan het Mapon platform. Zie de volledige handleiding voor het opzetten van de integratie in deze instructies.

Om meer te weten te komen over integratie opties of om het Mapon platform uit te proberen, neem dan gerust contact op met een van onze klantadviseurs of neem contact met ons op via info.be@mapon.com.