Saimme iloisen tiedon asiakkaaltamme: Maponin avulla on saatu varastettu palju takaisin omistajalleen! Mapon paikantaa niin koneet, veneet ja autot, kuin myös paljutkin! Sovelluksesta asiakas näkee reaaliajassa paikantamansa kohteen sijainnit ja voi hyödyntää tätä muun muassa varkauden turvana tai laskutuksessa – kuten Jari Aalto tekee.

Muutama viikko sitten asiakkaamme Jari Aalto kertoi saaneensa varastetun paljunsa paikannettua ja palautettua Maponin avulla. Tapahtumaketju alkoi siitä, kun Jari ihmetteli, miksi sateisena maanantaipäivänä yksi hänen paljuistaan oli liikkunut paikasta toiseen ilman merkintää varauskalenterissa tai puhelua vuokraajilta. Paljua säilytetään Jokelan Teboililla, ja sitä vuokraa asiakkaille siis eri ihminen kuin Jari itse. Totta kai Jari otti yhteyttä kyseiseen ihmiseen ja varmisti asian. Varauskalenterissa ei näkynyt edelleenkään varausta tänä maanantaina, eikä palju myöskään ollut enää Jokelassa siellä, missä olisi pitänyt. Jari soitti poliisille, ja kertoi Maponin avulla poliiseille tarkan paikan. Palju oli kuljetettu metsän reunaan piiloon. Palju hinattiin takaisin Jokelaan, mutta tekijöitä ei valitettavasti ole saatu kiinni. Jari oli huojentunut saadessaan paljun takaisin.

Jari on ottanut Maponin palvelun käyttöön noin puoli vuotta sitten ja on ollut todella tyytyväinen. “Jo nyt se on maksanut itsensä takaisin”, Jari kertoo. Jarin kaikissa paljuissa on Maponin paikannin. Jari hyödyntää Maponia varkauden turvana ja laskutuksen helpottamisessa. “Sovelluksesta näkee kätevästi, missä ja milloin paljut ovat liikkuneet. Laskutusta tämä helpottaa, koska voin Maponin avulla varmistaa vuokraajilta, onko kaikki tiedot oikein. Ei tarvitse myöskään pelätä, että jotain jäisi laskuttamatta”, Jari kertoo ja jatkaa, “Tämän lisäksi Maponista saan mielenrauhaa, kun näen reaaliajassa, onko kaikki niin kuin pitääkin.”

Jarin valitessa paikannuspalvelua, vaakakupissa painoi eniten toisen asiakkaan suositus, hyvä akun kesto sekä Maponin tekemä hyvä tarjous. “Nämä laitteet ovat niin huoltovapaita, kuin vain voi olla. Lisäksi, en löytänyt muualta näin hyvää akun kestoa”, Jari perustelee. Jari käyttää Maponin kännykkäsovellusta, josta on helppo seurata kaikkia paikantamiansa kohteita kartalla sekä laitteiden akkujen määrää. “Vielä en ole keksinyt mitään huonoa sanottavaa. Sovellus on helppokäyttöinen ja toimiva. Mapon on vastannut kaikkia odotuksiani hyvin”, kuvailee Jari käyttökokemuksiaan.

Jarin paljuja siis vuokraa eri henkilö, kuin Jari itse. Jari suosittelee Maponia kaikille muillekin, joiden kalustoa vuokraa joku muu kuin omistaja itse! Jarin paljut ovat kätevästi vuokrattavissa osoitteessa varaapalju.fi. Asiakas varaa varausjärjestelmästä paljun ja noutaa sen itseään lähimmältä paikalta. Helposti ja vaivattomasti ympäri Suomen!