Mapon on löytänyt tiimiinsä uuden, timanttisen myyntipäällikön, Pasi Syrjäsen. Syrjänen oli kuullut Maponin toimivista ja kehutuista tuotteista sekä hyvästä maineesta johtavana yrityksenä alalla. Siksipä törmättyään Maponin rekrytointi-ilmoitukseen sosiaalisessa mediassa, hän tarttui tilaisuuteen heti.

Kiinnostusta Maponin kasvavaa ja nousevaa toimialaa kohtaan ei Syrjäseltä puutu. Hän innostuu helposti ja on täysillä mukana siinä, mihin ryhtyy. Halu itsensä kehittämiseen ja uuden oppimiseen huokuu hänestä. Hän siis sopii mainiosti Maponin joukkoihin. Syrjäsen omat näkemykset sointuvat hyvin yhteen Maponin arvojen kanssa, muun muassa vihreät arvot ovat hänellä lähellä sydäntä. Hän kertoo olevansa erityisen iloinen päästessään työskentelemään kehittyneen ja nykypäiväisen järjestelmän parissa.

“Maponin tulevaisuussuuntautuneisuus inspiroi ja on mukavaa päästä tuomaan oma palvelualtis luonteeni osaksi samanlaista työympäristöä”,

Syrjänen kertoo.

Syrjänen on nuorena asunut Hollannissa, ja täysi-ikäisenä koto-Suomeen palattuaan hän tunsi kovan palon myyntityötä kohtaan. Vuosien saatossa hänelle on kertynyt vankkaa kokemusta myynnin ja asiakaspalvelun parista monenlaisista tehtävistä. Vapaa-aikaansa Syrjänen viettää lastensa kanssa ja veneilyn, luonnossa liikkumisen ja jalkapallon parissa.