Työnhallinnan ja kaluston paikannuspalvelu

Tehokas ja yksinkertainen tapa ajoneuvojen, koneiden ja muun omaisuutesi paikantamiseen. Hallitse yrityksesi kalustoa vaivattomasti Maponin avulla!

Ilmainen testijakso • Erinomainen asiakaspalvelu • Kustannustehokas hinnoittelu

Testaa palveluitamme veloituksetta!

Koko nimi
Väärä sähköpostiosoite
Yrityksen nimi on väärin kirjoitettu
Väärä puhelinnumero
Tämä kenttä on pakollinen

Asiakkaamme ovat paikantaneet jo

cars.svg cars.svg
19083582481

kilometriä Maponin avulla

Tutustu Maponiin!

Tarjoamme sinulle kalustonhallinta- ja omaisuuden seurantaratkaisuja riippumatta omistamasi kaluston kokoluokasta tai toimialasta, jolla vaikutat. Olemme ammattitaitoinen tiimi, jolla on monen vuoden kokemus alalta. Mapon auttaa sinua tehostamaan yritystoimintaasi: automatisoi kalustonhallintaprosesseja, vähennä käyttökustannuksia, polttoaineen kulutusta ja riskejä sekä aja entistä vihreämmin!

Lisätietoja

Ratkaisumme on tarkoitettu

Kuljetusyrityksille

Kuljetusyrityksille

Seuraa kalustosi ajotapaa ja polttoaineenkulutusta, tee ajoneuvotarkastukset digitaalisesti, lataa digipiirturien tiedot etänä sekä hyödynnä reittisuunnittelua.

Kiinteistöhuollolle

Kiinteistöhuollolle

Kokonaisvaltaista kalustonhallintaa yrityksellesi. Aurausten ja hiekotusten tarkka seuranta ja raportointi, automaattiset ajopäiväkirjat, huoltomuistutukset ja työnohjaus.

Maarakennukselle

Maarakennukselle

Hallitse kalustoasi digitaalisesti. Seuraa vaivattomasti koneidesi työaikaa, käyttöastetta, huoltoja ja katsastuksia. Turvaa kalustosi varkauksilta ja hyödynnä erinomaisia hälytystoimintoja.

Vuokraamoille

Vuokraamoille

Seuraa kalustosi vuokra-aikoja, sijainteja ja huoltoja tarkasti sekä varmista laskutuksen läpinäkyvyys. Näe kaikki kalustosi tärkeimmät tiedot samassa paikassa ja turvaa kalustosi varkailta.

Asennusyrityksille

Asennusyrityksille

Tee työnohjauksesta ja kalustonhallinnasta entistä helpompaa ja läpinäkyvämpää. Hyödynnä automaattista tuotantoajopäiväkirjaa ja lukuisia muita raportteja.

Ajopäiväkirja

Ajopäiväkirja

Unohda työläät, paperiset ajopäiväkirjat ja siirry käyttämään helppokäyttöisiä, edullisia ja automaattisia ajopäiväkirjoja. Ajopäiväkirja on verottajan hyväksymä.

121062

Asennetut laitteet

16653

Asiakkaat

15

Vuoden kokemus

155

Kumppaneita ympäri maailmaa

Jo yli 15 000 yhtiötä on valinnut Maponin!

Pyydä tarjous!

Haluatko tietää lisää palveluistamme, kokeilla palveluamme veloituksetta tai saada henkilökohtaisen tarjouksen? Täytä alla oleva kaavake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Koko nimi
Yrityksen nimi on väärin kirjoitettu
Väärä puhelinnumero
Väärä sähköpostiosoite