Työnhallinnan ja kaluston paikannuspalvelu

Tehokas ja yksinkertainen tapa ajoneuvojen ja koneiden paikantamiseen. Hallitse yrityksesi kalustoa yksinkertaisesti ja tehokkaasti!

Ilmainen testijakso • Erinomainen asiakaspalvelu • Kustannustehokas hinnoittelu

Laske hyödyt

EUR
Km

Se on veloituksetonta, turvallista ja luottamuksellista!

Asiakkaamme ovat paikantaneet jo

16844990039

kilometriä Maponin avulla

Globaali tavoite

Meillä on sivukonttoreita ja yhteistyökumppaneita ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että voimme palvella sinua missä tahansa.

Mapon tytäryhtiöt Mapon kumppanit

Katso, miten se toimii

Mapon tarjoaa yrityksille monia kalustonhallinta- ja omaisuuden seurantaratkaisuja riippumatta omistamasi ajoneuvokaluston kokoluokasta tai millä toimialalla vaikutat. Tiimimme koostuu asiantuntijoista, joilla on monen vuoden kokemus GPS-seurannasta ja telematiikasta. Siksi ratkaisumme on suunniteltu auttamaan sinua vähentämään käyttökustannuksia, polttoaineen kulutusta ja mikä tärkeintä, parantamaan kalustosi tehokkuutta.

Lisätietoja

Ratkaisumme on tarkoitettu

Kuljetusyrityksille

Kuljetusyrityksille

Seuraa kalustosi polttoaineenkulutusta, tee ajoneuvotarkastukset digitaaliseksi ja seuraa digipiirturien tietoja etänä käyttämällä palveluitamme.

Teollisuudelle

Teollisuudelle

Ajoneuvojesi sijainnin näkeminen, käyntiaika, aluehälytyksien asettaminen ja yksityiskohtaisten raporttien saaminen on nopeaa ja helppoa palveluidemme avulla

Maataloudelle

Maataloudelle

Valvo sijaintia, seuraa ajoneuvojen polttoainetasoja ja ota yhteyttä kuljettajiin milloin tahansa mobiilisovelluksiemme ja muiden ominaisuuksien avulla.

Tuotantoautoille

Tuotantoautoille

Reitin suunnittelu, ajopäiväkirja, reaaliaikainen GPS-seuranta ja muut ratkaisut säästää aikaa, rahaa ja tekee asiakkaista tyytyväisempiä.

Henkilöautoille

Henkilöautoille

Käytä ajoneuvon varausjärjestelmää, ajopäiväkirjaa, kaluston käyttöastetta ja muita ratkaisuja varmistaaksesi kaikkien yrityksesi ajoneuvojen tehokkaan käytön.

Henkilöliikenteelle

Henkilöliikenteelle

GPS-seuranta ja kuljettajien ajotapa-analyysi ovat vain muutamia kalustonhallinta työkaluista, joita voit käyttää kaluston suorituskyvyn ja liikenneturvallisuuden parantamiseksi

102353

Asennetut laitteet

13544

Asiakkaat

14

Vuoden kokemus

154

Kumppaneita ympäri maailmaa

Yli 10 000 yhtiötä on jo valinnut Maponin

Pyydä tarjous

Haluatko tietää enemmän ratkaisuistamme ja saada henkilökohtaisen tarjouksen? Täytä alla oleva kaavake ja tiimimme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Koko nimi
Yritys ei kelpaa
Puhelinnumero ei kelpaa
Sähköposti ei kelpaa