Sain upean mahdollisuuden päästä haastattelemaan Lempäälän luksusautotalon Luxury Collection Automobiles:in johtajaa Esa Schroderusta. Oli mahtavaa päästä tapaamaan hänet ja näkemään paljon häikäiseviä luksusautoja samalla!

Schroderus on entinen kilpa-autoilija ja on aina tehnyt töitä autojen parissa. Vuonna 2003 hän alkoi huoltaa erikoisautoja, vuonna 2006 maahantuomaan käytettyjä erikoisautoja ja noin 3,5 vuotta sitten myös uusia Ferrareita ja Lamborghineja. 1,5 vuotta sitten Auto Outlet osti Team F40:ltä erikoisautojen maahantuonti- ja huoltoliiketoiminnan. Tässä samassa yhteydessä Esa Schroderus osti tästä osan ja nimi muutettiin Luxury Collection Automobiles:ksi. Esa toimii nyt autotalon johtajana ja vastaa Ferrari ja Maserati myynnistä. Toimitusjohtaja Miika Toivonen vastaa Lamborghini ja McLaren myynnistä ja myyntijohtaja Kaj Tienvieri vastaa Porsche ja Bentley myynnistä.

Yritys maahantuo uusia ja käytettyjä autoja. Pääpaino on erikoisautoissa, mutta käytettynä maahantuodaan myös tavallisempia premium-autoja. Yritys tarjoaa muun muassa autojen myyntiä, leasingia, vuokrausta ja huoltoa. Alan markkinat ovat Suomessa hyvin pienet, joten tämä yritys on todella ainutlaatuinen. Koko liiketoiminta on lähtenyt liikkeelle omasta mielenkiinnosta ja intohimosta erikoisautoja kohtaan. Kaikkia yrityksen työntekijöitä yhdistää sama intohimo autoihin ja jokainen tekee työtään rakkaudesta lajiin. Yritys on toiminut vuodesta 2009 lähtien ja kasvun odotetaan jatkuvan mainiosti myös tulevaisuudessa.

Esan, menestyneen yrittäjän, työpäiviin kuuluu esimerkiksi seuraavaa: tilanteiden ja kauppojen tarkastelua, kauppaneuvotteluja, asiakaspalvelua ja tulevien tapahtumien suunnittelua. Luxury Collection järjestää monien eri toimijoiden kanssa yhdessä erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Normaali arki on todella kaupallispainotteista. Parasta Esan työssä ovat hienot brändit ja yhteistyökumppanit, erittäin mukavat asiakkaat ja se, että hän saa tehdä sitä, mistä todella pitää. Asiakkaat ovat Luxury Collectionin tärkein elementti. Työ on hyvin asiakaslähtöistä ja siksi asiakaspalveluun panostetaan ja jokaista asiakasta palvellaan tasa-arvoisesti ja kunnioittaen. Mapon jakaa tämän ajatuksen asiakkaiden tärkeydestä sataprosenttisesti.

Luxury Collection on ottanut Maponin laitteet käyttöön tänä vuonna ja on ollut tyytyväinen palveluun. Heillä Maponin laitteet ovat demoautoissa. Näin yritys seuraa kaluston liikkeitä ja varmentaa, että autoilla pysytään sovituilla alueilla. Myös varkaudenturva on tärkeä ominaisuus Maponissa. Mapon-paikannin on myös yhdessä kilpa-autossa, jota vuokrataan kauemmaskin kilpailuihin. Näin pysytään reaaliaikaisesti kartalla sen olinpaikasta. Schroderus suosittelee Maponia myös asiakkailleen ja muille kalliin kaluston omistajille.