Maponin asiakkaalle Kotikatu Oy:lle on viime viikolla kytketty tuhannes laite. Laitteet on kytketty yrityksen kiinteistöhuoltokoneisiin ja autoihin. “Kotikatu Oy on meidän pitkäaikainen asiakkaamme ja olemme asiakassuhteen aikana oppineet monen monta asiaa heiltä. Samalla tietenkin olemme pystyneet tuomaan heidän käyttöönsä osaamista maailmalta. Yhdessä olemme vieneet digitaalisuutta eteenpäin ja löytäneet sen kautta liiketoimintaa helpottavia toimintoja, joista muutkin Maponin asiakkaat ovat saaneet hyötyä.

Kehitystyömme ei tule koskaan maaliin ja tässä yhteistyössä tämä näkyy erityisen hyvin. Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on erinomaista ja heidän kasvavat tarpeensa antavat meille erinomaisen haasteen kehittää palveluamme joka päivä paremmaksi. Maponille asiakas, palvelu ja kehitys ovat kaikki kaikessa”, toteaa Jani Asunmaa.

Kotikatu on paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka tuottaa kiinteistön ylläpitopalvelut kattavasti, vaivattomasti ja luotettavasti. Kotikatu halusi laajalti digitalisoida ja kehittää koko kalustoaan, jolloin heistä tuli Maponin asiakas. Melkein koko kalustossa on nyt Maponin palvelu käytössä ja kaluston määrä kasvaa koko ajan yritysostojen myötä.

Viime viikolla Kotikadun kalustoon asennettiin tuhannes Maponin laite.

Kaluston käytettävyys ja ohjattavuus on tehostunut digitalisaation myötä.

Kotikadulla oli hyvät suhteet Maponiin jo ennalta, mutta kilpailuttaessa Mapon oli erittäin kustannustehokas vaihtoehto. Joustava asiakaspalvelu oli myös isossa roolissa valintaa tehdessä. “Meitä on palveltu meille sopivin ajoin sekä haasteet on käyty läpi ja ratkottu nopeasti.

Isona plussana on myös Maponin mukautuvuus ja skaalautuvuus sen mukaan, mitä olemme toivoneet.

Olemme muun muassa saaneet tarpeidemme mukaisia raportteja käyttöömme”, kertoo Kotikatu Oy:n hankinta- ja kalustojohtaja Timo Turkkinen. Kotikatu Oy pyrkii toiminnassaan ympäristöystävällisyyteen ja Maponia he hyödyntävätkin ajokäyttäytymisen ja kulutuksen seurantaan.

Lisätietoja: Jani Asunmaa, CEO, Mapon Finland Oy, 040 4818422
Timo Turkkinen, hankinta- ja kalustojohtaja, Kotikatu Oy, 050 4344170

Mapon on GPS-paikannuksen johtavia palveluntarjoajia Euroopassa. Olemme asentaneet yli 75 000 laitetta ympäri maailmaa, joilla on paikannettu lähes 12 miljardia kilometriä ja asiakkaita yli 8000. Kattavaan tuoteperheeseen kuuluu lisäksi Mapon Worktime-sovellus työajanseurantaan sekä digipiirturitiedostojen analysointiin tarkoitettu Tachogram-palvelukokonaisuus.