Vaikka Mapon-palvelun hankkimiseen on monia syitä, yksi syy voi olla perheesi turvallisuus. Jokapäiväinen kehitystyömme palvelee hyvää tarkoitusta – varmistamme läheisten turvallisuuden.

Lasten paikantaminen ei ole suunniteltu loukkaamaan lasten yksityisyyttä, vaan auttamaan lisäämään turvallisuutta. Ei ole parempaa tunnetta kuin tietää, että kaikki perheenjäsenesi ovat turvassa. Lasten paikannuslaitteiden avulla olet vähemmän huolissasi, ja sinulla on myös enemmän aikaa rentoutua.

Lasten paikannuslaitteet ovat nykyään entistä suositumpia. Maponilla on fantastiset tuotteet ja palvelut paikantamiseen! Jos sinulla olisi mahdollisuus parantaa perheesi turvallisuutta yksinkertaisella ratkaisulla, miksi et kokeilisi sitä?

Mapon haluaa lisätä perheen turvallisuutta ja tähän liittyen olemme listanneet 12 ajatuksia herättävää näkökulmaa.

1. Tarkkaile teini-ikäisten kuljettajien ajokäyttäytymistä

Yksi suuri todennäköisyys liikenneonnettomuuksien aiheuttajaksi on nuori kokematon kuljettaja. Palvelun avulla pystyt seuraamaan ajonopeutta ja ajotapaa. Jo pelkästään tämän tiedostaminen ohjaa nuorta kuljettajaa käsittelemään ajoneuvoa sääntöjen mukaan.

2. Jos läheinen joutuu onnettomuuteen, tiedät tarkan sijainnin pelastusyksikön lähettämiseen

Pahimpien tapausten ajattelu ei ole helppoa eikä mielekästä, mutta sinun on kuitenkin oltava valmiina mihin tahansa elämässä. Kuten me kaikki tiedämme, elämä on usein arvaamatonta. Asentamalla Mapon palvelun autoosi, tiedät aina sen tarkan sijainnin ja voit opastaa pelastusajoneuvon tai poliisin suoraan tapahtumapaikalle. Yksinkertaisesti, palvelun avulla sinulla on turvallisempi olo.

3. Paikannuslaite lapsen repussa

Pienillä lapsilla on usein taipumus kävellä hyvinkin erikoisissa paikoissa ja eksyä jopa tutuillakin matkoilla. Maponilla on ratkaisu, jonka avulla voit helposti varmistaa missä lapsesi kulkee. Ratkaisuna on pieni GPS-paikannin, jonka voit laittaa lapsen reppuun. Ei ole mitään kamalampaa kuin lapsen kadottaminen ostoskeskuksessa, puistossa tai kaupungin keskustassa. Mapon palvelu tarjoaa tähänkin helpottavan avun, pieni paikanninlaite vaikka taskuun tai kassiin.

4. Lapsen epätavallisesta reitistä teksti- tai sähköpostiviestihälytys

Aseta Mapon palveluun lapsellesi sallitut reitit. Reittien määrittämisen jälkeen on helppo vastaanottaa hälytyksiä tekstiviestinä tai sähköpostiviestinä, kun lapsesi menee sallittujen reittien ulkopuolelle. Hälytyksen tullessa puhelimeen, voit vielä tarkistaa missä ja mihin suuntaan lapsi on menossa.

5. Vastaanota hälytys (SMS tai sähköpostiviesti), kun lapsesi poistuu koulun alueelta

Kuten aikaisemmin jo kävi ilmi, voit luoda erilaisia alueita kartalle. Toinen esimerkki on koulualueen piirtäminen karttaan. Tiedät, milloin lapsi menee kouluun ja tulee koulusta. Ominaisuus antaa mahdollisuuden suunnitella myös omat aikataulusi paljon paremmin.

6. Koiran kaulapannassa oleva paikannin

Koirakin on osa perhettä. Koiran karatessa, sitä on useasti vaikea löytää. Yksinkertainen ratkaisu siihen on laittaa lemmikille suunniteltu paikannuslaite kaulapantaan. Paikanninlaitteella voit etsiä koiran tai muun lemmikkisi milloin ja missä tahansa. Lisäksi voit hyödyntää kartan aluehälytyksiä. Saat halutessasi hälytyksen heti, jos koira poistuu piha-alueelta.

7. Seuraa perheenjäseniä ulkomaanmatkoilla, seikkailuissa tai kilpailuissa

Perheenjäsenien matkustaessa ulkomaille on usein hyödyllistä tietää missä he liikkuvat. Ihmiset voivat kadottaa toisinaan tai loukkaantua matkustellessaan erilaisissa maastoissa ja ympäristöissä. Mapon palvelulla voit tarvittaessa löytää läheisesi nopeasti ja tarkasti sekä varmistua, että heidän matkansa on turvallisempaa ja nautinnollisempaa.

8. Vanhusten seuranta

Monet vanhukset haluavat olla omavaraisia ja itsenäisiä. Valitettavasti mitä iäkkäimpiä olemme, sitä suurempi on mahdollisuutemme satuttaa itseämme tai eksyä. Useasti monet vanhukset voivat unohtaa, missä he ovat tai mitä he ovat tekemässä. Mapon palvelun avulla tiedät missä vanhukset milloinkin ovat. Tämän lisäksi palvelu auttaa pitämään läheisesi turvassa ja samalla antaa heille mahdollisuus elää itsenäisesti.

9. Perheen arvotavarat

Mapon palvelu valvoo ja paikantaa peräkärryt, vesijetit, veneet, trailerit, mopot, mönkijät jne. Palveluun pystyy aktivoimaan useita erinomaisia hälytyksiä. Veneiden pilssipumppuhälytykset: veneen uppoamisvaara, omaisuus liikkuu luvatta, poistuu tietyltä alueelta, huolto- ja katsastusmuistutukset tai vaikka huolto- ja korjauskulujen kirjaukset ohjelmaan. Mapon huolehtii, paikantaa ja valvoo koko kalustoasi.

10. Varastettu auto

Kukaan ei usko, että juuri heidän autonsa varastetaan, ennen kuin se oikeasti tapahtuu. Vakuutusyhtiöiden mukaan:

Suomessa varastetaan 5 autoa päivässä.

Tilastojen määrät ovat melko suuria! Suojaa autosi varkaudelta hankkimalla Mapon palvelu. Mapon antaa hälytyksen luvattomasta käytöstä ja paikannat autosi reaaliaikaisesti.

11. Mapon palvelun kartassa olevat aluehälytykset

Aluehälytys-ominaisuutta voit hyödyntää useissa erilaisissa tilanteissa. Vaikkapa lähikauppa on määritetty alueeksi, niin saat tiedon, kun perheenjäsen on siellä ja voit muistuttaa puuttuvista tavaroista. Tiedät, milloin läheinen on tulossa kotiin tai lähdössä sieltä. Onko kukaan kesämökillä tai onko läheisten harrastukset loppuneet ja pitäisi esimerkiksi laittaa ruoka valmiiksi.

12. Ajanhallinta

Sinun ei tarvitse koskaan ihmetellä, milloin puolisosi tulee vaikkapa töistä kotiin. Palvelun avulla voit helposti ja nopeasti tarkistaa, missä puolisosi menee ja milloin hän on kotona. Voit siis helpommin suunnitella arkeasi. Tämä auttaa ajanhallinnassa, jolloin voit tehostaa päiväsi kulkua parhaiten, eikä aikaa mene turhaan odottamiseen.

Kuten aiemmin todettiin, on monia tapoja, joilla voit hyödyntää Mapon palvelua. Perheen turvallisuus on aina tärkeää ja sitä haluamme parantaa entisestään. Kerromme mielellämme sinulle lisää, miten voit hyödyntää Mapon palveluja. Älä siis odota enää, vaan ota meihin yhteyttä!