Hemmon Kuljetus on 80-luvun alussa perustettu monialainen kuljetusfirma. Hemmon Kuljetus hoitaa helposti niin palvelukuljetukset, paketti- ja rahtikuljetukset kuin huonekalujen kuljetukset ja niiden asennuksetkin. Muuttopalveluiden ohella he tarjoavat myös muuttolaatikoiden vuokrausta. Hoivakodeille ja sairaaloille he tekevät muun muassa hoivatarvikkeiden tilauksia, kuljetuksia ja hyllyttämistä. Koronaviruksen vuoksi ruoan verkkokauppatilausten kuljetuksetkin ovat lisääntyneet huomattavasti. Hemmon Kuljetuksen asiakkaita ovat kaikki yrityksistä julkishallintoon ja yksityisiin asiakkaisiin.

Hemmon Kuljetuksen kaikissa ajoneuvoissa on Maponin laitteet. He hyödyntävät Maponia ajojärjestelyyn ja ajoneuvojen liikkeiden seurantaan sekä reittien ja aikataulujen valvontaan. Historiatietoa käytetään myös pohjana uusien reittien suunnittelussa. Kaikilla yrityksen kuljettajilla on käytössä kuljettajatunniste, jonka avulla jokainen varmentaa ajoneuvon käyttöönoton. Mapon toimii tukena asiakaslupausten täyttämisessä. Hemmon Kuljetus hyödyntää Maponin ominaisuutta, jolla asiakas voi linkin kautta tietyn ajan seurata yhtä autoa. Näin asiakas voi seurata kuljetuksensa liikkeitä ja esimerkiksi valmistautua pikakuorman saapumiseen. 

Osassa Hemmon Kuljetuksen autoista on bluetooth-yhteydellä toimivat lämpötila-anturit, jotka saa helposti käyttöön liimaamalla seinään. Anturit lähettää ja tallentaa tiedot pääjärjestelmään, josta ajoneuvojen lämpötiloja voi tarkastella. Esimerkiksi elintarvikkeiden verkkokauppatilausten kuljetuksiin tarvitaan kylmälaitteilla varustetut autot. Lämpötila-antureiden avulla voidaan tarkkailla ja pitää huolta tarvittavista lämpötiloista. Hemmon Kuljetus on edelläkävijä hyödyntäessään Maponin bluetooth-antureita. 

Myös ajoneuvojen akkuhälytykset ovat Hemmon Kuljetuksella käytössä.

“Tämän myötä olemme välttyneet tilanteilta, joissa auton valot ovat unohtuneet päälle ja auto ei lähde aamulla enää käymään. Olemme pystyneet akkuhälytysten avulla reagoimaan alhaisiin jännitteisiin tarpeeksi ajoissa ja saamaan autot vielä käyntiin ilman lisävirtaa”,

yrityksen kuljetusjohtaja Ossi Aatola kertoo. Hemmon Kuljetus aikoo ottaa myös huoltoseurannan ja huoltomuistutukset tulevaisuudessa käyttöön ja Ossi uskoo, että he löytävät käytön myötä Maponista vielä lisää hyödyllisiä ominaisuuksia.

“Ytimekkäästi ilmaistuna, pystymme helposti seuraamaan isoa määrää kalustoa yhdellä silmäyksellä”,

Ossi kertoo. Ossin kokemuksen mukaan Maponin tarjoamat ominaisuudet ovat kattavat ja helppokäyttöiset. Plussaa on myös se, että digipiirturin etätallentaminen onnistuu kätevästi.

“Mapon on edullinen, nykyaikainen ja meidän käyttöömme riittävän laaja palvelu. Kaiken kaikkiaan olemme olleet oikein tyytyväisiä”,

Ossi tiivistää.

Mapon tarjoaa kalustonhallintaratkaisut, jotka soveltuvat aivan kaikille, yksityiskäytöstä yrityskäyttöön. Jos haluat tietää lisää, miten tiimimme voi auttaa ratkaisemaan yrityksesi liiketoimintaan liittyviä haasteita, ota meihin yhteyttä!