Asiakkaamme Kiinteistöpalvelut Laine & Nummisto Oy on perheyritys, joka on toiminut vuodesta 2007 lähtien. Yritys tarjoaa kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa, kattaen esimerkiksi piha-alueiden hoidon, korjaus- ja huoltotyöt sekä talonmiespalvelut. Heidän asiakaskuntansa koostuu asunto-osakeyhtiöistä, kiinteistöistä ja liiketiloista Turussa ja lähiseuduilla. 

Kiinteistöpalvelut Laine & Nummisto Oy:llä on tällä hetkellä työkoneissa ja henkilökunnan autoissa yhteensä 28 Maponin laitetta ja lisää on tulossa. He hyödyntävät Maponin paikannusjärjestelmää esimerkiksi kutsuakseen kiireellistä työtehtävää lähimpänä olevan vapaan työntekijän hoitamaan sen. Talvikunnossapidon seuranta on Maponin kautta vaivatonta ja asiakkaille voidaan tarvittaessa todentaa tehty työ helposti esimerkiksi hiekoitusraporteista. Maponin avulla seurataan myös kaluston käyttöastetta ja käyttöikää.

Kiinteistöpalvelut Laine & Nummisto Oy pitää Maponin avulla huolta henkilöstönsä turvallisuudesta. Jos työntekijää ei saada kiinni, voidaan Maponin GPS-paikannuksella paikantaa hänen autonsa ja mennä paikan päälle tarkistamaan, että kaikki on kunnossa. Useimmiten kyseessä on onneksi tilanne, jossa huoltomies on suorittamassa meluisaa työtehtävää eikä kuule puhelintaan.

“Meille Laine & Nummistolla on tärkeää taata työntekijöidemme turvallisuus ja tarjota asiakkaillemme luotettavaa palvelua. Valitsimme Maponin, koska halusimme helppokäyttöisen ja oikeasti toimivan palvelun. Olimme myös kuulleet positiivista palautetta muilta sen käyttäjiltä”,

kertoo Mikko Vanhanen. Mikon mukaan Mapon oli helppo asentaa ja se toimii lupaustensa mukaisesti. Vastaan tulleet ongelmat on ratkaistu nopeasti ja palvelu on luotettavaa.

“Maponia voisi kuvailla vihreäksi ja tehokkaaksi”,

Mikko kiteyttää.

Mapon tarjoaa kalustonhallintaratkaisut, jotka soveltuvat aivan kaikille, yksityiskäytöstä yrityskäyttöön. Jos haluat tietää lisää, miten tiimimme voi auttaa ratkaisemaan yrityksesi liiketoimintaan liittyviä haasteita, ota meihin yhteyttä!