Käyttämällä integraatioita voit laajentaa käyttämiesi järjestelmien toimintoja ja monissa tapauksissa voit virtaviivaistaa liiketoimintaprosessejasi samalla. Yksinkertaisesti sanottuna integroinnit säästävät usein aikaa, koska sen sijaan, että syöttäisit tietoja moniin järjestelmiin, voit tehdä sen vain kerran yhteen järjestelmään.

Integroinnit voi hyödyttää myös kalustosi valvonnassa: jos tarvitsemasi tiedot ovat saatavilla yhdessä paikassa, sinun ei tarvitse vaihtaa monen eri järjestelmän välillä saadaksesi käsityksen siitä, mitä kuljettajillesi kuuluu ja mitä kalustossasi parhaillaan tapahtuu. Siksipä tarjoammekin asiakkaillemme mahdollisuuden integroida Maponin palvelu johtaviin kuljetus- ja logistiikka-alan IT-järjestelmiin ja ulkoisiin digitaalisiin työkaluihin. Yksi näistä integraatioista on Trans.eu:n kanssa.

Kuinka voit hyödyntää Maponin tietoja Trans.eu:n järjestelmässä?

Trans.eu on rahdinvaihto- ja logistiikka -alusta, joka yhdistää rahdinantajat, huolitsijat ja kuljettajat. Rahdinantajille se mahdollistaa kuljetusten tilaamisen täysin automatisoidulla tavalla, kuorman seurannan ja kuljetusmaksujen vertailun nykyisten markkinahintojen perusteella. Trans.eu auttaa myös löytämään rahdinkuljettajia, jos tutut alihankkijat eivät pysty suorittamaan kuljetuksia. Tämä tapahtuu avaamalla huutokauppa Trans.eu:n alustalla. Alustalta löytyy kuljettajista tietoa, kuten tietoa kuljettajien maineesta ja luotettavuudesta, saatavilla olevista ajoneuvoista, vakuutuksista ja erikoistumisesta. Raportointityökalut ja tilausmallit ovat myös saatavilla alustalla.

Huolitsijat käyttävät alustaa automatisoidakseen kuljetusten hyväksymisprosessin ja lähettääkseen tilauksia kuljettajille. Trans.eu:n avulla huolitsijat voivat yhdistää rahteja säännöllisiin kuljettajiin, verrata reitin kuljetusmaksuja sekä seurata rahdin sijaintia ja tilaa. 

Liikenteenharjoittajat hyötyvät Trans.eu:n yksinkertaisesta hintatarjousprosessista huutokaupoilla, helposta rahtitarjousten vahvistamisesta urakoitsijoilta ja kuorman seurannasta. Lisäksi alustan keskustelu-ominaisuus helpottaa kuljettajien viestintää asiakkaiden kanssa.

Käyttämällä Maponin ja Trans.eu:n integraatiota saat automaattisesti kaikki tarvittavat tiedot, kuten ajoneuvon sijainnin, tyypin, kapasiteetin ja kuljettajatiedot Maponin palvelustaTrans.eu -järjestelmään.

Kuinka integraatio otetaan käyttöön?

Aktivoidaksesi Maponin ja Trans.eu:n integraation, kirjaudu ensin Trans.eu -palveluun ja napsauta Fleet. Jos et ole vielä lisännyt ajoneuvoja, niin lisää vähintään yksi ajoneuvo. Lisää sitten Telematiikka-osiossa palveluntarjoaja valitsemalla hakukentästä Mapon. Kun tämä on tehty, sinun tulee seuraavaksi siirtyä Mapon palveluun, kirjautua sisään ja siirtyä asetuksiin ja Trans.eu integraatio -osioon. Valitse käyttäjätunnus ja salasana ja kopioi nämä tunnistetiedot Trans.eu:n aiemmin avattuun telematiikan palveluntarjoajan valintavalikkoon. Seuraavana onkin vuorossa enää kirjautuminen palveluun ja integroinnin hyödyntäminen.

Lisää tietoa kaikista käytettävissä olevista Mapon -integraatioista löydät täältä! Jos haluat lisätietoa erilaisista integrointivaihtoehdoista tai haluat kokeilla Maponin palvelua ilmaiseksi, ota rohkeasti yhteyttä yhteyshenkilöihimme tai laita meille viestiä osoitteeseen suomi@mapon.com.