Kiinnostaako sinua tietää ajetaanko yrityksesi autoilla ylinopeutta? Firman autolla törttöily liikenteessä on mahdollisten sakkojen aiheuttaman taloudellisen menetyksen lisäksi huonoksi yrityksen näkyvyydelle. Maponin avulla saat tiedon mahdollisista ylinopeuksista hälytyksen tai raportin muodossa, ja voit ehkäistä vaaratilanteita, säästää kuluja, sekä ylläpitää yhtiön hyvää mainetta. Liikenneturvallisuus ja läpinäkyvyys liikennekäyttäytymisessä on tärkeää alan toimijoille.

Ylinopeus lisää liikennevahinkojen riskiä ja vakavuutta. Myös polttoaineen kulutus on huomattavasti suurempaa ylinopeutta ajettaessa. Maponin järjestelmä saa ajantasaisen tiedon nopeusrajoituksista tiekohtaisesti suoraan tietokannasta, ja tiedottaa ylinopeudesta reaaliaikaisella hälytyksellä tai raporttimuodossa.

Maponin palvelu sisältää kattavasti ratkaisuja kaluston seurantaan ja -hallintaan. Valikoimasta löytyy mm. ratkaisu kuljettajan ajotavan ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksen valvontaan. Yhdessä ylinopeusvalvonnan kanssa näiden ratkaisujen avulla Mapon on mukana luomassa turvallisempaa ja järkevämpää liikennekulttuuria.

Maponin tarjoama ratkaisu ylinopeusvalvontaan on erittäin yksinkertainen, toimiva ja kustannustehokas. Palvelu on edullinen, ja helppo hankkia. Ole yhteydessä, niin kerromme lisää sinulle sopivasta ratkaisusta.

Vertaa Maponia veloituksetta nykyiseen toimittajaasi!