Tietosuojakäytäntö

Mapon kunnioittaa käyttäjiensä yksityisyyttä, joten käsittelemme tietojasi asianmukaisesti. Tietosuojakäytännön tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään, miten Mapon (“Mapon”, “me”) käsittelee yksilöitä koskevia tietoja, kuten esimerkiksi henkilötietoja, kun käytät Mapon.com-sivustoa tai kalustonhallinnan työkalua (“Palvelu”). Tässä luvussa esittelemme, mitä tietoja keräämme, miksi keräämme niitä, mitä teemme niiden kanssa sekä mitkä ovat oikeutesi.

Henkilötietojesi valvojana toimii Maponin konserni, jolle henkilötietosi on toimitettu sopimussuhteen tai sopimusta edeltävän suhteen perusteella tai jonka Palveluita käytät tai aiot käyttää. Voit nähdä yhteystietomme Yhteystiedot -osiossa.

Avaamalla tai käyttämällä tätä verkkosivustoa tai mitä tahansa Palveluitamme annat luvan tietojen keräämiseen ja käyttämiseen tässä Tietosuojalausunnossa ja Evästekäytännössä kuvatulla tavalla. Jos et hyväksy tätä Tietosuojakäytäntöä, sulje tämä sivusto ja lopeta Palveluidemme käyttäminen.

1. TIETOJA, JOITA KÄSITTELEMME
1.1. Mapon kerää, tuottaa ja vastaanottaa tietoja monin tavoin, kun käytät Palveluitamme, teet tilauksen tai vierailet verkkosivuillamme. Osa näistä tiedoista on henkilötietoja.
1.2. Kun luot Mapon-tilin tai teet tilauksen, saatamme kerätä seuraavia henkilötietoja sinulta:

1.2.1. koko nimi;

1.2.2. sähköpostiosoite;

1.2.3. maksutiedot;

1.2.4. puhelinnumero;

1.2.5. toimitus- ja laskutusosoite;

1.2.6. kaikki muut tiedot, jotka annat tätä tarkoitusta varten.

1.3. Tietojasi voidaan käsitellä myös silloin, kun käytät Palveluitamme. Mapon Palvelun laajuudesta ja kokoonpanosta riippuen, nämä tiedot voivat sisältää myös henkilökohtaisia tietojasi:

1.3.1. ajoneuvon tiedot (merkki, malli, ajomatka, tekniset tiedot jne.);

1.3.2. ajotapahtuman tiedot (sijainti, reitit, ajotavat, nopeus, suunta jne.);

1.3.3. digitaalisen ajopiirturin sekä kuljettajan tiedot ja toiminnot (kuljettajakortin numero, nimi, tauot, ajon alkamis- ja lopetusaika, ajon kesto, ajopiirturin kalibrointi, ajopiirturin valmistaja, tiedot ajopiirturin valvonnasta, poissaolokalenteri jne.);

1.3.4. selaintiedot (IP-osoite, selaimen tyyppi, versio jne.);

1.3.5. muut tiedot, joita voimme vastaanottaa Palvelumme käytön aikana ja jotka muiden tietojen yhteydessä voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja (lämpötilatiedot, polttoainemittarin tiedot jne.).

1.4. Mapon-tilin asetusten määrittäminen tarkoittaa myös sitä, että sinulta saatetaan kysyä henkilökohtaisia tietojasi:

1.4.1. kuljettajan tiedot (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, syntymäaika, kuljettajanumero, digitaalisen ajopiirturin numero ja muut meille toimittamasi tiedot);

1.4.2. kalustonhallinnan tiedot Mapon-Palvelun käytön ja kokoonpanon mukaan;

1.4.3. viestintähistoria kanssasi;

1.4.4. muut tiedot, jotka voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja (sijainti, aikavyöhyke, kuva jne.).

1.5. Kun käytät Mapon-Palveluita, on mahdollista luoda integrointeja kolmansien osapuolten palveluiden kanssa. Kolmannen osapuolen palvelu on Palveluun integroitu ohjelmisto, jonka avulla voit ottaa integroidut sovellukset käyttöön ja poistaa ne käytöstä. Kun sovellusta käytetään integroitujen sovellusten ollessa käytössä, nämä kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat esimerkiksi jakaa tai vastaanottaa sinua koskevia henkilötietoja (mukaan lukien tuonti ja vienti).
1.6. Vieraillessamme verkkosivuillamme, voimme kerätä ja käsitellä seuraavia tietoja sinusta:

1.6.1. laitteen ja selaimen nimi;

1.6.2. IP-osoite;

1.6.3. muut tiedot, joita olemme saaneet evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Lue lisää evästeiden käytöstä verkkosivuillamme lukemalla Evästekäytäntömme.

2. KÄSITTELYN TAVOITTEET
2.1. Mapon käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme rakentaa datan avulla parempia Palveluita, ratkaista Palvelun laatuun ja sen hallinnointiin liittyviä ongelmia sekä tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.
2.2. Mapon kerää ja käsittelee henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

- rekisteröimme sinut Palvelun käyttöä varten, tarkistamme henkilöllisyytesi, luomme Mapon-tilin;

- lähetämme laskuja ja käsittelemme palvelun maksuja;

- räätälöityjen palveluiden tarjoaminen, kun määrität tilisi asetukset;

- käytämme dataa analysointiin ja mittaamiseen ymmärtääksemme, kuinka Palveluitamme käytetään;

- kommunikointi kanssasi, jotta voimme ilmoittaa sinulle tulevista muutoksista tai parannuksista Mapon-Palveluihimme sekä vastata kysymyksiin tai käsitellä pyyntöjä;

- uusien palvelujen kehittäminen;

- analysoimme esimerkiksi dataa vierailuistasi sivustoillamme optimoidaksemme tuotesuunnittelua, luodaksemme sekä raportteja että tilastoja;

- toimittamme henkilökohtaisia mainoksia ja tarjouksia sinulle;

- Maponin, sen käyttäjien ja muiden kolmansien osapuolten suojelu. Mapon panee täytäntöön Käyttöehtoja, sopimuksia, käytäntöjä sekä vastaa sovellettavia lakeja ja määräyksiä ja on tarvittaessa valmis auttaa lainvalvontaviranomaisia.

3. TIETOJEN KÄSITTELYN OIKEUDELLISET PERUSTEET
3.1. Mapon kerää ja käsittelee henkilötietojasi vain silloin, kun kyseessä on henkilötietojen käsittelyn laillinen perusta. Henkilötietojen käsittelyn lailliset perusteet vaihtelevat tietyn tietoryhmän ja sen käsittelytarkoituksen mukaan. Mapon muistuttaa, että tarvittaessa henkilötietoja käsitellään yhtä tai useampaa tarkoitusta varten ja vastaavasti useammalla kuin yhdellä laillisella perusteella.

3.1.1. Sopimus. Henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on sinun (Palvelun käyttäjänä) ja Maponin (Palvelun tarjoajana) välinen sopimussuhde. Käsittely on välttämätöntä, sillä usein tarvitsemme erilaisia tietoja sopimuksen tekemiseen, jotta voimme suorittaa loppuun ja hoitaa siihen liittyvän hallinnon.

3.1.2. Laillinen velvoite. Joissain tapauksissa Mapon voi käsitellä henkilötietoja lakisääteisten velvoitteiden perusteella, kuten esimerkiksi taloudelliset- ja veroilmoitusvelvollisuudet. Lisäksi henkilötietojen käsittely on mahdollista, kun Maponin on vastattava lain vaatimiin prosesseihin.

3.1.3. Perustellut intressit. Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä Maponin tai kolmansien osapuolten oikeutettujen etujen saavuttamiseksi edellyttäen, että tällainen käsittely ei ylitä oikeuksiasi ja vapauksiasi. Kun käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi, luotamme esimerkiksi seuraaviin oikeusperusteisiin: räätälöidä Palvelujamme koskeva kokemuksesi, tarjoamme sinulle markkinointimateriaalia. Lisäksi on mahdollista petosten, väärinkäytön tai teknisten ongelmien havaitseminen ja ratkaiseminen, sillä täytämme sopimukselliset ja lainsäädännölliset velvoitteemme.

3.1.4. Suostumus. Kun tilaat blogimme tai uutiskirjeemme, lähetämme sinulle esimerkiksi uutisia tai tarjouksia. Huomaa, että sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa sekä voit peruuttaa tilauksen käyttämällä sähköpostissa olevaa peruutuslinkkiä tai ottamalla yhteyttä meihin.

4. SÄILYTYSAIKA

Mapon käsittelee henkilötietojasi niin kauan kuin jokin edellä mainituista tietojenkäsittelyn oikeusperustoista on olemassa. Tämän ajanjakson lopussa Mapon poistaa sinua koskevat tiedot järjestelmistämme.

5. HENKILÖTIETOJEN JAKAMINEN KOLMANSIEN OSAPUOLTEN KANSSA
5.1. Jotta Mapon pystyisi tarjoamaan sinulle Palvelumme, teemme yhteistyötä kolmansien osapuolien kanssa. He tarjoavat meille erilaisia palveluita, joita käytämme tavanomaisessa liiketoiminnassa. Henkilökohtaisten tietojen vastaanottajaryhmiin (käsittelijöihin) kuuluvat muun muassa hosting ja server co-location palveluntarjoajat, viestintä- ja sisällönjakeluverkot, tieto- ja verkkoturvallisuuspalvelujen tarjoajat, laskutus- ja maksujenkäsittelypalveluntarjoajat, petosten havaitsemisen ja ehkäisyn palveluntarjoajat, verkkoanalytiikka, sähköpostin jakelu- ja seurantapalvelujen tarjoajat, istuntojen nauhoituspalvelu, mainonta- ja markkinointipalveluntarjoajat, tietotekniikka, juridiset ja taloudelliset neuvonantajat.
5.2. Kolmansien osapuolien palveluntarjoajat saavat vain vähimmäismäärän henkilötietoja, jotta he voivat tarjota meille pyydetyn palvelun. Mapon jakaa henkilötietoja vain sellaisten kolmansien osapuolien palveluntarjoajien kanssa, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan tässä tietosuojakäytännössä ja sovellettavissa tietosuojalakeissa asetettuja velvoitteita.
5.3. In certain situations, we might have a legal obligation to share your information with third parties, if it is required by law or when information is requested by public authorities.
5.4. Tarvittaessa Mapon voi siirtää henkilötietoja mille tahansa kolmansien osapuolien palveluntarjoajille, jotka sijaitsevat Euroopan unionin ulkopuolella. Näissä tilanteissa henkilötietoja jaetaan sellaisten kolmansien osapuolten kanssa, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan tarvittavia tietosuojavaatimuksia ja jotka pystyvät takaamaan henkilötietojen riittävän suojaustason tai ovat antaneet riittävät takeet.
6. OIKEUTESI
6.1. Sinulla on oikeus saada tiedot henkilötiedoista ja pyytää pääsyä henkilötietoihin, joita käsittelemme sinuun liittyen. Lisäksi voit muuttaa, poistaa, siirtää tai rajoittaa henkilötietojesi käyttöä kirjautumalla Mapon-tilillesi tai ottamalla meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla. Ennen kuin toimitamme pyydetyt tiedot, tarvittaessa vahvistamme henkilöllisyytesi kysymällä lisätietoja.
6.2. Mikäli olet sitä mieltä, että olemme käsitelleet tietojasi laittomasti, sinulla on oikeus lähettää valitus alla annettuihin yhteystietoihin tai voit pyytää apua asianomaiselta tietosuojavalvontaviranomaiselta.
6.3. Henkilötietojen toimittaminen on vaatimus Palvelun vastaanottamiseen sekä Mapon sopimuksen tekemiseen.
7. TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUUTOKSET
7.1. Mapon voi ajoittain muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä. Muutokset voi tapahtua esimerkiksi silloin, kun esittelemme uusia palveluita tai ominaisuuksia. Tämän tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan sillä hetkellä, kun ne julkaistaan Palvelun verkkosivustolla.
7.2. Kehotamme sinua tarkistamaan tämän sivun säännöllisesti. Jatkamalla Palveluiden käyttöä tällaisen muutoksen jälkeen hyväksyt muuttuneet tietosuojakäytännön ehdot.
8. YHTEYDENOTTO

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai tavasta, jolla käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi, tai haluat käyttää yllä olevia oikeuksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä näitä yhteystietoja:

Mapon Latvia

info@mapon.com

Osoite: Krasta iela 44, Riga, LV-1003, Latvia

Mapon Spain

contacto@mapon.com

Osoite: Carrer Pujades 55, Piso 1º - Oficina 14, 08005, Barcelona, Spain

Mapon Finland

suomi@mapon.com

Osoite: Juhtatie 2, 00750, Helsinki, Finland

Mapon Estonia

estonia@mapon.com

Osoite: Peterburi 90F, 41-1, 11415, Tallinn, Estonia

Tämä tietosuojakäytäntö on voimassa 31 maaliskuuta 2020 alkaen.

Jos tämän asiakirjan eri kieliversioiden välillä on ristiriitoja, englanninkielinen versio on etusijalla.

Evästeiden käyttö

Mapon sivusto käyttää evästeitä. Jos olet suostunut tällä sivulla kerrotun perusteella evästeidemme käyttöön, muistutamme, että myös muut evästeet, kuten esimerkiksi verkkomajakat, pikselit tai muu vastaava tallennustekniikka, voidaan sijoittaa selaimesi tai laitteesi muistiin, kun käyt verkkosivullamme.

Mapon sivustoillamme käytämme erityyppisiä evästeitä:

  • Ehdottoman välttämättömät evästeet;
  • Analyyttiset evästeet;
  • Markkinointievästeet eli kohdistusevästeet.

Voit määrittää jokaisen evästeluokan (paitsi ehdottoman välttämättömät evästeet) napsauttamalla alla olevaa “evästeasetukset” -painiketta:

1. Mitä ovat evästeet?

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Kun vierailet kotisivullamme, palvelin voi lukea evästeen ja näin kyseinen selain voidaan tunnistaa (esim. kirjautumistiedot ja muut asetukset). Evästeet helpottavat sivustojen käyttöä ja mahdollistavat tiettyjä toiminnallisuuksia.

2. Millaisia evästeitä käytämme ja mihin tarkoitukseen evästeitä käytetään?

Käytämme verkkosivustollamme eri tyyppisiä evästeitä. Selaimeesi voidaan tallentaa joitakin tai kaikki alla luetelluista evästeistä.

  • Ehdottoman välttämättömät evästeet

Nämä evästeet ovat keskeisiä siksi, että niiden avulla käyttäjä pystyy liikkumaan verkkosivustolla ja käyttämään sen ominaisuuksia. Ilman näitä evästeitä palvelut eivät olisi käytettävissä, joten niitä ei voi kytkeä pois päältä. Näiden evästeiden avulla voit asettaa tietosuoja-asetukset, kirjautua verkkosivuillemme sekä täydentää erilaisia lomakkeita. Voit asettaa selaimesi estämään nämä evästeet tai ilmoittamaan niistä, mutta jos estät niiden käytön, jotkut palvelun osat eivät toimi kunnolla. Nämä evästeet eivät tallenna henkilökohtaisia tietoja.

  • Analyyttiset evästeet

Nämä evästeet keräävät tietoa siitä, kuinka käyttäjät käyttävät verkkosivujamme. Sitten voimme valvoa sen suorituskykyä. Voimme käyttää suorituskykyevästeitä esimerkiksi selvittääksemme, mitkä sivut ovat suosituimpia ja vähiten suosittuja. Nämä tiedot tallennetaan vain anonyymisti. Jos et salli näiden evästeiden käyttöä, emme tiedä milloin olet käynyt sivustollamme, emmekä pysty valvomaan sen suorituskykyä. Voimme käyttää analyyttisiin tarkoituksiin kolmansien osapuolien evästeitä. Nämä evästeet tallennetaan pysyvästi käyttäjän laitteelle.

  • Markkinointievästeet eli kohdistusevästeet

Nämä evästeet voivat asentua sivustojemme kautta markkinointikumppanimme toimesta. Nämä yhtiöt voivat käyttää näitä evästeitä muodostaessaan profiilisi kiinnostuksesi kohteiden perusteella ja näyttää aiheenmukaisia mainoksia muilla sivustoilla. Näihin evästeisiin ei tallenneta tunnistettavissa olevia henkilötietoja, mutta selaimesi ja laitteesi voidaan tunnistaa. Jos et salli näitä evästeitä, koet vähemmän kohdistettua mainontaa. Nämä evästeet tallennetaan pysyvästi käyttäjän laitteelle.

3. Kolmannen osapuolen evästeet

Verkkosivumme käyttää kolmansien osapuolien palveluita. Tähän sisältyy esimerkiksi analytiikkapalvelut, jotta tiedämme, mikä on suosittua verkkosivustollamme ja mikä ei. Tämä kaikki tekee verkkosivustostamme paremmin käytettävän. Saat lisätietoja näistä evästeistä ja niiden tietosuojakäytännöistä vierailemalla vastaavan kolmannen osapuolen verkkosivustolla. Kaikki kolmansien osapuolien evästeistä käsitellyt tiedot käsittelee kyseessä oleva palveluntarjoaja. Sinulla on milloin tahansa oikeus irtautua tietojen käsittelystä kolmansien osapuolien evästeiden osalta. Lisätietoja löytyy tämän evästepolitiikan seuraavasta osiosta.

Saatamme käyttää Google Analytics -evästeitä muodostaaksemme yleiskuvan siitä, miten vierailijat käyttävät sivustojemme sisältöjä. Nämä evästeet keräävät tietoja käyttäjän vuorovaikutuksesta verkkosivuston kanssa, kuten esimerkiksi yksilölliset vierailut, sivustolle palaamiset, istunnon kesto, verkkosivulla suoritetut toiminnot ja muuta. Voimme käyttää myös Facebook-pikseleitä tietojen käsittelemiseen käyttäjän verkkosivuillamme tekemistä toimista, kuten esimerkiksi vierailu verkkosivulla, käyttäjän Facebook-tunnukset, selaintiedot ja muuta.

Facebook-pikseleistä käsiteltyjä tietoja käytetään aihepiiriin perustuvien mainosten näyttämiseen silloin, kun käytät Facebookia. Lisäksi sitä käytetään mittaamaan laitteiden välisiä tuloksia ja oppimaan käyttäjien vuorovaikutuksesta verkkosivumme kanssa.

4. Kuinka voit hallita evästeitä?

Vieraillessasi verkkosivustollamme, sinulla on näkyvissä informatiivinen tiedonto siitä, että verkkosivusto käyttää evästeitä ja antaa mahdollisuuden mukauttaa evästeiden käyttöä painamalla Evästeasetukset -painiketta. Voit poistaa tallennettuja evästeitä sekä sallia tai estää kaikki evästeet. Painamalla selaimessasi olevaa Ohje -asetusta löydät ohjeet sekä pystyt tarkistamaan kaikkia selaimesi evästekansioon tallennettuja evästeitä tai poistaa niitä. Evästeasetukset tulee säätää jokaiselle käyttämällesi selaimelle erikseen.

Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että evästeiden esto saattaa vaikuttaa joidenkin Mapon palveluiden ja toimintojen toiminnallisuuksiin.

Voit estää sivuston toimintaa koskevien tietojen käyttämisen Google Analyticsissa asentamalla Google Analyticsin Opt-out ‑lisäosan selaimeesi, joka estää jakamasta sivuston käyntitietoja Google Analyticsille. Lue lisää: https://support.google.com/analytics/answer/181881

Lisäksi jos haluat kieltäytyä aihepiiriin perustuvasta käyttäytymiseen liittyvästä mainonnasta, voit poistaa toiminnon käytöstä jollakin seuraavista tavoista (alueen mukaan, jossa olet). Huomaathan kuitenkin, että kyseessä on kolmannen osapuolen työkalu, joka tallentaa omat evästeet laitteillesi. Siksi Mapon ei voi valvoa emmekä ole vastuussa kolmannen osapuolen tietosuojakäytännöistä. Lisätietoa löytyy alla olevista linkeistä:

5. Muutokset evästeiden käyttöömme

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä evästepolitiikkaa milloin tahansa. Tämän evästekäytännön muutokset tulevat voimaan sillä hetkellä, kun ne julkaistaan verkkosivuillamme.

Jatkamalla palveluidemme käyttöä tällaisen muutoksen jälkeen hyväksyt muuttuneet evästekäytännön ehdot. Sinun vastuullasi on tarkastaa nämä eväste ehdot säännöllisesti mahdollisten muutosten osalta.

6. Yhteydenotto

Jos sinulla on kysyttävää tästä evästepolitiikasta tai tavasta, jolla käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi, tai jos haluat tehdä valituksen siitä, kuinka käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä näitä yhteystietoja:

Mapon Latvia

info@mapon.com

Osoite: Krasta iela 44, Riga, LV-1003, Latvia

Tämä evästepolitiikka on voimassa 31 maaliskuuta 2020 alkaen.

Jos tämän asiakirjan eri kieliversioiden välillä on ristiriitoja, englanninkielinen versio on etusijalla.

Henkilötietojen käsittely

Tämä henkilötietojen käsittelyä koskeva sopimus (“Sopimus”) sisältää täydellisen ja lopullisen sopimuksen Mapon mukaan lukien sen tytäryhtiöt (“Mapon”) sekä minkä tahansa yrityksen, organisaation, laitoksen tai oikeushenkilön (“Asiakas”) kesken, joka käyttää Mapon paikannus- ja kalustonhallintaratkaisuita (“Palvelu”) tarkkailemaan ja käsittelemään työntekijöidensä tai muiden Mapon tilillä kuuluvien henkilöiden henkilötietoja Palvelun käytön aikana.

Henkilötietojesi käsittelijänä toimii Mapon konserni, jonka kanssa Asiakkaalla on voimassa oleva sopimussuhde tai jonka Palveluita Asiakas käyttää. Voit nähdä yhteystietomme Yhteystiedot-osiossa.

1. SOPIMUKSEN KOHDE
1.1. Asiakas rekisterinpitäjänä antaa Maponille ohjeita, miten käsitellään henkilötietoja Palvelun tarjoamiseksi Asiakkaan ja Mapon välillä tehdyn Sopimuksen mukaisesti. Palvelun tarjoamisen aikana Asiakkaalta tai Mapon järjestelmältä saatujen henkilötietojen osalta Asiakas toimii rekisterinpitäjänä, kun taas Mapon tietojenkäsittelijänä.
1.2. Epäselvyyksien välttämiseksi tämä Sopimus sisältää Asiakkaan täydelliset ja lopulliset ohjeet Maponille Asiakkaan rekisteröidyn henkilötietojen käsittelyn yhteydessä, ja siksi se muodostaa sitovan henkilötietojen käsittelysopimuksen sovellettavien tietosuojalakien ja määräysten mukaisesti.
1.3. Kun Mapon käsittelee henkilötietoja Asiakkaan puolesta rekisterinpitäjänä, kaikkien kyselyjen, pyyntöjen, vastalauseiden tai valitusten, jotka rekisteröidyllä (esim. Asiakkaan työntekijällä) voi olla Palvelua koskevien henkilötietojen käsittelyssä, tulee osoittaa Asiakkaalle ja Asiakkaan ratkaista.
2. KÄSITTELYN TAVOITTEET
2.1. Mapon käsittelee henkilötietoja Palvelun tarjoamiseksi, parantamiseksi, Asiakkaan Palveluongelmien ratkaisemiseksi sekä varmistamiseksi, että Asiakas saa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.
2.2. Mapon kerää ja käsittelee henkilötietoja seuraaviin, mutta ei rajoitettuihin, tarkoituksiin:

- rekisteröimme Asiakkaan Palvelun käyttöä varten, vahvistamme henkilöllisyyden, luomme Mapon tilin;

- lähetämme Asiakkaalle laskuja ja käsittelemme Palvelun maksuja;

- räätälöityjen Palveluiden tarjoaminen, kun Asiakas tilin asetukset määritellään;

- käytämme dataa analysointiin ja mittaamiseen ymmärtääksemme, kuinka Palveluitamme käytetään;

- kommunikoidaksemme Asiakkaan tai tunnistetun tahon kanssa, jotta voimme ilmoittaa tulevista muutoksista tai parannuksista Mapon Palveluihimme, vastata kysymyksiin sekä käsitelläksemme pyyntöjä;

- Palvelujen parantaminen tai uusien Palvelujen kehittäminen;

- analysoimme esimerkiksi dataa vierailuistasi sivustoillamme optimoidaksemme tuotesuunnittelua, luodaksemme raportteja ja tilastoja;

- toimitamme henkilökohtaisia mainoksia ja tarjouksia;

- suojellakseen lainmukaisia intressejä Maponin, sen Asiakkaiden ja muiden kolmansien osapuolten osalta, sekä lakiteknisten syiden, kuten Mapon käyttöehtojen, sopimusten, käytäntöjen toimeenpano, sovellettavien lakien ja määräyksien noudattaminen sekä tarvittaessa valmiina auttamaan lainvalvontaviranomaisia.

3. HENKILÖTIETOJEN TYYPIT JA REKISTERÖITYJEN RYHMÄT
3.1. Mapon kerää, tuottaa ja vastaanottaa tietoja monin tavoin, kun Asiakas käyttää Palveluitamme tai tekee tilauksen. Osa näistä tiedoista on henkilötietoja.
3.2. Rekisteröityihin ryhmiin kuuluvat Asiakkaan työntekijät, edustajat ja muut rekisteröidyt, jotka rekisteröidään Asiakkaan tilille.
3.3. Asiakas vahvistaa saaneensa kaikki tarvittavat suostumukset ja/ tai luottaa muihin asianmukaisiin oikeudellisiin perusteisiin rekisteröidyn henkilötietojen käsittelemiseksi. Asiakas vahvistaa, että rekisteröidyille on ilmoitettu siitä, että heidän henkilökohtaisia tietojaan siirretään Maponille käsittelyyn ja muille kolmansille osapuolille (alikäsittelijät), joita Mapon käyttää Palvelun tarjoamiseen.
3.4. Mapon tilin luominen tai tilauksen tekeminen tarkoittaa myös sitä, että Asiakas antaa Maponille seuraavat tiedot, jotka sisältävät henkilötietoja:

3.4.1. koko nimi/yrityksen nimi;

3.4.2. sähköpostiosoite;

3.4.3. maksutiedot;

3.4.4. puhelinnumero;

3.4.5. toimitus- ja laskutusosoite;

3.4.6. kaikki muut tiedot, jotka annetaan Maponille tätä tarkoitusta varten.

3.5. Jotkin tiedot voidaan käsitellä myös silloin, kun Asiakas tai rekisteröity (esim. Asiakkaan työntekijä) käyttää Palveluitamme. Mapon Palvelun laajuudesta ja kokoonpanosta riippuen, nämä tiedot voivat sisältää myös henkilökohtaisia tietoja:

3.5.1. ajoneuvon tiedot (merkki, malli, ajomatka, tekniset tiedot jne.);

3.5.2. ajotapahtuman tiedot (sijainti, reitit, ajotavat, nopeus, suunta jne.);

3.5.3. digitaalisen ajopiirturin sekä kuljettajan tiedot ja toiminnot (kuljettajakortin numero, nimi, tauot, ajon alkamis- ja lopetusaika, ajon kesto, ajopiirturin kalibrointi, ajopiirturin valmistaja, tiedot ajopiirturin valvonnasta, poissaolokalenteri jne.);

3.5.4. rekisteröidyn selaintiedot (IP-osoite, selaimen tyyppi, versio jne.);

3.5.5. muut tiedot, joita Mapon voi vastaanottaa Palvelun käytön aikana ja jotka muiden tietojen yhteydessä voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja (lämpötilatiedot, polttoainemittarin tiedot jne.).

3.6. Mapon tilin asetusten määrittäminen tarkoittaa myös sitä, että Asiakkaalta saatetaan kysyä joitain tietoja, jotka voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja:

3.6.1. Asiakkaan työntekijän (kuljettajan) tiedot (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, syntymäaika, käytetty ajoneuvo, kuljettajanumero, digitaalisen ajopiirturin numero ja muut toimitetut tiedot);

3.6.2. kalustonhallinnan tiedot Mapon Palvelun käytön ja kokoonpanon mukaan;

3.6.3. viestintähistoria Asiakkaan tai rekisteröidyn kanssa;

3.6.4. muut tiedot, jotka Asiakas voi antaa Maponille ja jotka muiden tietojen yhteydessä voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja (ajoneuvokantarekisterit, sijainti, aikavyöhyke, valokuva jne.).

3.7. Kun Asiakas käyttää Mapon Palveluita, hän voi halutessaan luoda integrointeja kolmansien osapuolten palveluiden kanssa. Kolmannen osapuolen palvelu on Palveluun integroitu ohjelmisto, jonka avulla Asiakas voi ottaa integroidut sovellukset käyttöön ja poistaa ne käytöstä. Kun sovellusta käytetään integroitujen sovellusten ollessa käytössä, nämä kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat esimerkiksi jakaa tai vastaanottaa Asiakkaita koskevia henkilötietoja (mukaan lukien tuonti ja vienti). Asiakkaan tulee tarkistaa näiden kolmansien osapuolien palveluiden yksityisyysasetukset ymmärtääkseen, mitä tietoja Maponille julkaistaan.
4. KÄSITTELYN KESTO JA SÄILYTYSAIKA
4.1. Mapon käsittelee edellä mainittuja tietoja niin kauan kuin Mapon tarjoaa Palvelun Asiakkaalle ja Asiakkaalla on käytössä aktiivinen Mapon tili. Henkilökohtaiset tiedot voidaan kuitenkin poistaa milloin tahansa Asiakkaan pyynnöstä.
4.2. Ellei sovellettavassa lainsäädännössä toisin mainita, Maponilla ei ole velvollisuutta säilyttää Asiakastietoja Asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen päättymisen jälkeen. Mapon ja Asiakkaan välisen sopimussuhteen päättyessä, Mapon saattaa jatkaa osan henkilötietojen tallentamista, rajattuna pienimpään lainmäärittelemään määrään, jolla Mapon täyttää sovellettavan lain edellytykset henkilötietojen säilytyksestä, varmistaakseen esimerkiksi luotettavat varmuuskopiojärjestelmät, ratkaistakseen mahdolliset erimielisyydet Asiakkaan kanssa, estääkseen mahdolliset petokset ja väärinkäytökset, vahvistaakseen Mapon sopimukset ja/tai turvata Mapon tai kolmansien osapuolten lailliset edut.
5. HENKILÖTIETOJEN JAKAMINEN KOLMANSIEN OSAPUOLTEN KANSSA
5.1. Jotta Mapon pystyisi tarjoamaan Palvelun, Mapon tekee yhteistyötä kolmansien osapuolien kanssa. He tarjoavat Maponille erilaisia palveluita, joita käytetään tavanomaisessa liiketoiminnassa. Henkilökohtaisten tietojenvastaanottajaryhmiin (alikäsittelijöihin) kuuluvat esimerkiksi hosting ja server co-location palveluntarjoajat, viestintä- ja sisällönjakeluverkot, tieto- ja verkkoturvallisuuspalvelujen tarjoajat, laskutus- ja maksujen käsittelypalveluntarjoajat, petosten havaitsemisen ja ehkäisyn palveluntarjoajat, verkkoanalytiikka, sähköpostin jakelu- ja seurantapalvelujentarjoajat, istuntojen nauhoituspalvelu, mainonta- ja markkinointipalveluntarjoajat, tietotekniikka, juridiset ja taloudelliset neuvonantajat ja muut (“Kolmansien osapuolien palveluntarjoajat”).
5.2. Kolmansien osapuolien palveluntarjoajat saavat vain vähimmäismäärän henkilötietoja, joita he tarvitsevat Mapon palvelun tarjoamiseen. Mapon jakaa henkilötietoja vain sellaisten kolmansien osapuolien palveluntarjoajien kanssa, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan tässä sopimuksessa asetettuja tietosuojavelvoitteita, tarjoamaan riittävät takeet ja toteuttamaan asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet ja muuten noudattamaan sovellettavia henkilötietosuojalakeja. Mapon on edelleen vastuussa kolmansien osapuolien palveluntarjoajien suorittamista henkilötietojen käsittelyistä, jotka Mapon on sitoutunut vastaavaan tietojenkäsittelyyn sovellettavien lakien mukaisesti.
5.3. Asiakas antaa Maponille yleisen valtuutuksen kolmansien osapuolien palveluntarjoajien tai alikäsittelijöiden käyttämiseksi. Asiakas voi tarkistaa Mapon tiliinsä liittyvät tiedot kolmansien osapuolien palveluntarjoajista. Samalla hän voi tilata ilmoituksia Mapon alikäsittelijöiden muutoksista sekä tietoja asiakkaan oikeudesta vastustaa muutoksia. Jos Asiakas vastustaa uuden alikäsittelijän käyttämistä, Asiakas ja Mapon löytävät ratkaisun tietojen jatkokäsittelyyn rajoitetussa määrin käyttämättä kyseistä alikäsittelijää tai jos tällaista ratkaisua ei löydy, sopimaan Palvelun irtisanomisesta Palvelusopimuksessa määriteltyjen irtisanomisten ehtojen mukaisesti.
5.4. Tietyissä tilanteissa Maponilla saattaa olla laillinen velvoite jakaa Asiakkaan tietoja kolmansille osapuolille silloin, kun sitä vaaditaan lainsäädännössä tai kun viranomaiset sitä pyytävät.
5.5. Tarvittaessa Mapon voi siirtää henkilötietoja mille tahansa kolmansien osapuolien Palveluntarjoajille, jotka sijaitsevat Euroopan unionin ulkopuolella. Näissä tilanteissa henkilötietoja jaetaan sellaisten kolmansien osapuolten kanssa, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan tarvittavia tietosuojavaatimuksia ja jotka pystyvät takaamaan henkilötietojen riittävän suojaustason tai ovat antaneet riittävät takeet.
6. MAPON VELVOLLISUUDET JA AVUSTAMINEN REKISTERIN PITÄJÄLLE
6.1. Mapon käyttää kohtuullisia ja tarkoituksenmukaisia organisatorisia, teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti henkilökohtaisten tietojen luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden suojelemiseksi. Valitettavasti mikään tiedonsiirto- tai tallennusjärjestelmä ei ole 100% turvallinen. Siksi Mapon kehottaa Asiakasta huolehtimaan hallussaan olevista online-prosessoiduista henkilötiedoista ja asettamaan vahvat salasanat Mapon tilille, rajoittamaan pääsyä tietokoneeseen ja selaimeen kirjautumalla ulos istunnon päätyttyä ja välttämään Maponille toimittamasta arkaluontoisia tietoja, joiden paljastaminen voi aiheuttaa merkittävää haittaa rekisteröidylle.
6.2. Kaikki Mapon valtuuttamat henkilöt, jotka ovat mukana Asiakkaan henkilötietojen käsittelyssä, ovat sitoutuneet luottamuksellisuusvelvoitteisiin, eivätkä he saa käyttää henkilötietoja tai muuten käsitellä niitä ilman Asiakkaan lupaa, elleivät ne ole Palvelun tarjoamista varten.
6.3. Henkilötietojen rikkomusten yhteydessä Mapon ilmoittaa asiasta Asiakkaalle sovellettavissa laeissa asetettujen velvoitteiden mukaisesti ja tarjoaa asianmukaista apua henkilötietojen loukkauksia koskevissa tutkimuksissa sekö ilmoittaa valvontaviranomaiselle ja rekisteröidyille tällaisista henkilötietojen luokkauksista.
6.4. Käsittelyn luonteen vuoksi Mapon rekisterinpitäjänä auttaa myös Asiakasta tarjoamaan teknistä ja organisatorista tukea varmistaakseen Asiakkaan rekisterinpitäjän vastuut seuraavissa asioissa:

6.4.1. Asiakkaan rekisteröidyn mahdolliset pyynnöt, jotka koskevat Mapon käsittelemiä Asiakkaan henkilötietoja tai niiden oikaisemista, poistamista, rajoittamista, siirrettävyyttä, estämistä tai poistamista. Jos rekisteröidy lähettää tällaisen pyynnön suoraan Maponille, Mapon välittää sen välittömästi Asiakkaalle;

6.4.2. henkilötietojen rikkomusten tutkiminen ja valvontaviranomaiselle ja Asiakkaan rekisteröidyille ilmoittaminen tällaisista henkilötietojen loukkauksista;

6.4.3. tarvittaessa tietosuojavaikutusten arviointien laatiminen ja kuuleminen minkä tahansa valvontaviranomaisen kanssa.

7. TIETOJENKÄSITTELYN TARKASTUS
7.1. Asiakkaan kirjallisesta pyynnöstä Mapon sitoutuu antamaan Asiakkaalle riittävät tiedot osoittaakseen tämän Sopimuksen ja sovellettavan lain mukaisten velvoitteidensa noudattamisen. Nämä tiedot on annettava siinä määrin kuin Maponilla on tällaisia tietoja ja siltä osin kuin sovellettava laki, luottamuksellisuusvelvoite tai muut velvoitteet kolmansille osapuolille eivät rajoita Maponia paljastamasta kyseisiä tietoja.
7.2. Jos toimitetut tiedot, Asiakkaan kohtuullisessa käsityksessä, eivät ole riittäviä vahvistamaan Maponin noudattavan tätä sopimusta, Mapon sitoutuu sallimaan tietojenkäsittelyn auditoinnin ja osallistumaan siihen.
7.3. Tällaisen auditoinnin suorittaa riippumaton kolmas osapuoli, jolla on hyvä maine markkinoilla sekä kokemusta ja pätevyyttä suorittaa tietojenkäsittelyyn liittyviä auditointeja, ja jonka sekä Mapon että Asiakas ovat vahvistaneet.
7.4. Tällainen auditointi suoritetaan Asiakkaan ja Maponin välillä sovittuun aikaan 2 (kahden) kuukauden kuluessa siitä, kun Asiakas on kirjallisesti sitä pyytänyt. Auditoijan on allekirjoitettava salassapitosopimus, joka sisältää velvollisuuden olla paljastamatta yritystietoja auditointiraporteissaan, jotka toimitetaan myös Maponille. Auditointi suoritetaan Mapon normaalina työaikana häiritsemättä Maponin liiketoimintaa. Asiakkaalla on oikeus pyytää auditointia 2 vuoden välein. Asiakas vastaa kaikista auditointiin liittyvistä kustannuksista.
8. SOPIMUKSEN MUUTOKSET
8.1. Mapon voi ajoittain muuttaa tätä Sopimusta esimerkiksi silloin, kun uusia palveluita tai ominaisuuksia otetaan käyttöön. Jos tehdään muutoksia, Mapon ilmoittaa asiasta Asiakkaalle hyvissä ajoin lähettämällä sähköisen ilmoituksen Asiakkaan edustajalle ja ilmoittamalla muutosten luonteen ja laajuuden. Tämän sopimuksen muutokset tulevat voimaan sillä hetkellä, kun ne julkaistaan Palvelun verkkosivustolla.
8.2. Jatkamalla Mapon Palvelun käyttöä tai tarjoamalla muuten henkilökohtaisia tietoja Maponille tällaisen muutoksen jälkeen, Asiakas hyväksyy muuttuneet Sopimuksen ehdot.
9. SOVELLETTAVA LAKI
9.1. Tätä Sopimusta säätelevät Latvian tasavallan lait, ja kaikki tähän Sopimukseen liittyvät kanteet tai menettelyt (mukaan lukien sopimussuhteen ulkopuoliset riidat tai vaatimukset) määrätään Latvian tasavallan tuomioistuimissa.
10. YHTEYDENOTTO

Jos sinulla on jotain kysyttävää henkilötietojen käsittelystä tai näistä Henkilötietojen Käsittelyn Ehdoista, ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteystietoja:

Mapon Latvia

info@mapon.com

Osoite: Krasta iela 44, Riga, LV-1003, Latvia

Mapon Spain

contacto@mapon.com

Osoite: Carrer Pujades 55, Piso 1º - Oficina 14, 08005, Barcelona, Spain

Mapon Finland

suomi@mapon.com

Osoite: Juhtatie 2, 00750, Helsinki, Finland

Mapon Estonia

estonia@mapon.com

Osoite: Peterburi 90F, 41-1, 11415, Tallinn, Estonia

Tämä tietosuojakäytäntö on voimassa 31 maaliskuuta 2020 alkaen.

Jos tämän asiakirjan eri kieliversioiden välillä on ristiriitoja, englanninkielinen versio on etusijalla.

Rekrytoinnin tietosuojakäytäntö

Tämä Tietosuojakäytäntö selittää, miten Mapon (“Mapon”, “me”) käsittelee sinua koskevia tietoja

rekrytointiprosessin aikana, kun olet hakemassa Maponilla avoinna olevaan työpaikkaan. Täältä löydät

myös tietoja oikeuksistasi, jotka koskevat meille antamiasi henkilötietoja.

Henkilötietojesi valvojana toimii Mapon konserni, jolle henkilötietosi on toimitettu rekrytointiprosessin

yhteydessä. Voit nähdä yhteystietomme Yhteystiedot-osiossa.

1. Mitä henkilötietoja käsittelemme?

1.1. Rekrytointiprosessin aikana voimme käsitellä:

  • Tietoja, jotka annat hakiessasi avointa työpaikkaa (henkilökohtaiset tiedot ansioluettelossasi, hakemuskirjeessä ja muut tiedot, jotka olet lisännyt hakemukseen);
  • Tietoja, jotka annat haastattelun aikana tai milloin tahansa, kun olemme yhteydessä sinuun rekrytointiprosessin aikana;
  • Tietoja, jotka annat suorittaessasi taitokoetta tai teknistä tehtävää;
  • Referenssit tai suositukset, jotka saamme ilmoittamiesi ihmisten kautta;
  • Muut tiedot, jotka annat meille, kun olet hakemassa työpaikkaa tai harjoittelupaikkaa.

1.2. Emme kerää henkilötietojen erityisryhmiin kuuluvia tietoja (kuten rotua tai etnistä alkuperää, poliittisista mielipiteistä, uskonnollista tai filosofisista vakaumusta, ammattiliittojen jäsenyydestä, geneettisistä, biometrisistä, terveystiedoista tai henkilön sukupuolielämää tai seksuaalista suuntautumista koskevia tietoja). Mutta jos päätät antaa tällaisia tietoja, käsittelemme niitä tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti.

1.3. Tarvittaessa voimme etsiä sinuun liittyviä tietoja, kuten taitojasi, kokemuksiasi, pätevyyttäsi tai muita tietoja, joita olet julkaisut ja asettanut ne julkisesti näkyville sosiaalisen median kanaville, esimerkiksi LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter jne.

2. Henkilötietojen käsittelyn tavoitteet ja oikeudelliset perusteet

2.1. Käsittelemme yllä mainittuja henkilötietoja arvioidaksemme hakemuksia ja valitaksemme sopivimmat hakijat tiettyyn avoimeen työpaikkaan ja tarvittaessa puolustaaksemme laillisia etujamme.

2.2. Keräämme ja käsittelemme tietoja sinusta vain silloin, kun meillä on laillinen perusta siihen. Tietojenkäsittelyn oikeusperusta voi vaihdella tietyillä tietotyypeillä ja käsittelyn tarkoituksella. Huomaa, että samanaikaisesti voimme käsitellä samoja henkilötietoja useita tarkoituksia varten, ja siksi meillä voi olla useampi kuin yksi oikeusperusta.

2.3. Perusteltuihin etuihimme sisältyy tarve valita ja rekrytoida työntekijöitä, varmistaa opiskelijoiden harjoittelumahdollisuudet sekä tarve puolustaa laillisia etujamme, jos riita syntyy rekrytointiprosessin takia.

3. Kenelle voimme jakaa henkilötietojasi?

3.1. Voimme jakaa henkilötietojasi ryhmämme yhteisöille, jotka ovat Maponin kumppaneita, tytäryhtiöitä sekä emoyhtiöt tai jotka tarjoavat meille rekrytointipalveluita.

3.2. Henkilötietojasi voidaan jakaa kolmansien osapuolien kanssa, jotka tarjoavat meille erilaisia ​​tietojenkäsittelyyn liittyviä palveluita (esimerkiksi hosting ja tietojen tallennuspalvelut, HR-tietojenkäsittelyvälineet, viestintä- ja sisällönjakeluverkot, juridiset, tieto- ja verkkoturvallisuuspalvelujen tarjoajat, jne.). Nämä palveluntarjoajat saavat vain tarvittaessa vähimmäismäärän henkilötietoja, jotta he voivat tarjota meille pyydetyn palvelun. Jaamme henkilötietoja vain sellaisten palveluntarjoajien kanssa, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan luottamuksellisuusvaatimuksessa ja sovellettavissa tietosuojalakeissa asetettuja velvoitteita.

3.3. Jotkut palveluntarjoajista voivat sijaita Euroopan unionin ulkopuolella, joten näissä tilanteissa henkilötietoja siirretään Euroopan unionin ulkopuolelle. Siirtäessämme tietoja kolmansien maiden kanssa noudatamme kuitenkin kaikkia sovellettavan lain vaatimuksia varmistaaksemme henkilötietojen riittävän suojaustason.

3.4. Jos rekrytointiprosessissa ilmenee valituksia, saatamme joutua jakamaan tietoja asiaankuuluvien viranomaisten kanssa.

4. Tietojen säilyttäminen

4.1. Tietoja, jotka annat meille avointa työpaikkaa hakiessasi ja rekrytointiprosessin aikana, säilytetään tietokannassamme kahden vuoden ajan tai ne poistetaan, kun peruutat suostumuksesi.

4.2. Voimme jatkaa henkilötietojesi tallennusta niin pitkäksi aikaa kuin tarvitaan lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi, keskinäisten riitojen ratkaisemiseksi, petosten ja väärinkäytösten estämiseksi, sopimusten täytäntöönpanemiseksi ja/tai laillisten etujemme suojaamiseksi.

5. Oikeutesi

5.1. Sinulla on oikeus pyytää pääsyä omiin henkilötietoihisi, korjata tai muuttaa niitä, rajoittaa ja siirtää henkilötietojesi käyttöä, tai poistaa henkilökohtaiset tietosi.

5.2. Voit käyttää oikeuksiasi käyttämällä yllä mainittuja yhteystietoja. Arvioimme tällaiset pyynnöt sovellettavan lain mukaisesti ja vastaamme 30 päivän kuluessa.

5.3. Huomaa, että meidän on vahvistettava henkilöllisyytesi ennen tietojen julkaisemista, joten voimme pyytää sinua antamaan meille lisätietoja.

5.4. Mikäli olet sitä mieltä, että olemme käsitelleet tietojasi laittomasti, sinulla on oikeus lähettää valitus edellä annetuilla yhteystiedoilla tai voit pyytää apua asianomaiselta tietosuojavalvontaviranomaiselta.

6. Tietosuojakäytännön muutokset

Voimme toisinaan ajoittain muuttaa tätä Rekrytoinnin Tietosuojakäytäntöä. Mahdolliset muutokset julkaistaan verkkosivustollamme, ja ilmoitamme sinulle, jos asiaan liittyy merkittäviä muutoksia.

7. Yhteydenotto

Jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoista tai tästä Rekrytoinnin Tietosuojakäytännöstä tai jos haluat tehdä valituksen siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla:

Mapon Latvia

info@mapon.com

Osoite: Krasta iela 44, Riga, LV-1003, Latvia

Mapon Spain

contacto@mapon.com

Osoite: Carrer Pujades 55, Piso 1º - Oficina 14, 08005, Barcelona, Spain

Mapon Finland

suomi@mapon.com

Osoite: Juhtatie 2, 00750, Helsinki, Finland

Mapon Estonia

estonia@mapon.com

Osoite: Peterburi 90F, 41-1, 11415, Tallinn, Estonia

Tämä Rekrytoinnin Tietosuojakäytäntö on voimassa 11.5.2020 alkaen.

Jos tämän asiakirjan eri kieliversioiden välillä on ristiriitoja, englanninkielinen versio on etusijalla.