Privacy policy

Mapon kunnioittaa käyttäjiensä yksityisyyttä, joten käsittelemme tietojasi asianmukaisesti. Tietosuojakäytännön tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään, miten Mapon (“Mapon”, “me”) käsittelee yksilöitä koskevia tietoja, kuten esimerkiksi henkilötietoja, kun käytät Mapon.com-sivustoa tai kalustonhallinnan työkalua (“Palvelu”). Tässä luvussa esittelemme, mitä tietoja keräämme, miksi keräämme niitä, mitä teemme niiden kanssa sekä mitkä ovat oikeutesi.

Henkilötietojesi valvojana toimii Maponin konserni, jolle henkilötietosi on toimitettu sopimussuhteen tai sopimusta edeltävän suhteen perusteella tai jonka Palveluita käytät tai aiot käyttää. Voit nähdä yhteystietomme Yhteystiedot -osiossa.

Avaamalla tai käyttämällä tätä verkkosivustoa tai mitä tahansa Palveluitamme annat luvan tietojen keräämiseen ja käyttämiseen tässä Tietosuojalausunnossa ja Evästekäytännössä kuvatulla tavalla. Jos et hyväksy tätä Tietosuojakäytäntöä, sulje tämä sivusto ja lopeta Palveluidemme käyttäminen.

1. TIETOJA, JOITA KÄSITTELEMME
1.1. Mapon kerää, tuottaa ja vastaanottaa tietoja monin tavoin, kun käytät Palveluitamme, teet tilauksen tai vierailet verkkosivuillamme. Osa näistä tiedoista on henkilötietoja.
1.2. Kun luot Mapon-tilin tai teet tilauksen, saatamme kerätä seuraavia henkilötietoja sinulta:

1.2.1. koko nimi;

1.2.2. sähköpostiosoite;

1.2.3. maksutiedot;

1.2.4. puhelinnumero;

1.2.5. toimitus- ja laskutusosoite;

1.2.6. kaikki muut tiedot, jotka annat tätä tarkoitusta varten.

1.3. Tietojasi voidaan käsitellä myös silloin, kun käytät Palveluitamme. Mapon Palvelun laajuudesta ja kokoonpanosta riippuen, nämä tiedot voivat sisältää myös henkilökohtaisia tietojasi:

1.3.1. ajoneuvon tiedot (merkki, malli, ajomatka, tekniset tiedot jne.);

1.3.2. ajotapahtuman tiedot (sijainti, reitit, ajotavat, nopeus, suunta jne.);

1.3.3. digitaalisen ajopiirturin sekä kuljettajan tiedot ja toiminnot (kuljettajakortin numero, nimi, tauot, ajon alkamis- ja lopetusaika, ajon kesto, ajopiirturin kalibrointi, ajopiirturin valmistaja, tiedot ajopiirturin valvonnasta, poissaolokalenteri jne.);

1.3.4. selaintiedot (IP-osoite, selaimen tyyppi, versio jne.);

1.3.5. muut tiedot, joita voimme vastaanottaa Palvelumme käytön aikana ja jotka muiden tietojen yhteydessä voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja (lämpötilatiedot, polttoainemittarin tiedot jne.).

1.4. Mapon-tilin asetusten määrittäminen tarkoittaa myös sitä, että sinulta saatetaan kysyä henkilökohtaisia tietojasi:

1.4.1. kuljettajan tiedot (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, syntymäaika, kuljettajanumero, digitaalisen ajopiirturin numero ja muut meille toimittamasi tiedot);

1.4.2. kalustonhallinnan tiedot Mapon-Palvelun käytön ja kokoonpanon mukaan;

1.4.3. viestintähistoria kanssasi;

1.4.4. muut tiedot, jotka voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja (sijainti, aikavyöhyke, kuva jne.).

1.5. Kun käytät Mapon-Palveluita, on mahdollista luoda integrointeja kolmansien osapuolten palveluiden kanssa. Kolmannen osapuolen palvelu on Palveluun integroitu ohjelmisto, jonka avulla voit ottaa integroidut sovellukset käyttöön ja poistaa ne käytöstä. Kun sovellusta käytetään integroitujen sovellusten ollessa käytössä, nämä kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat esimerkiksi jakaa tai vastaanottaa sinua koskevia henkilötietoja (mukaan lukien tuonti ja vienti).
1.6. Vieraillessamme verkkosivuillamme, voimme kerätä ja käsitellä seuraavia tietoja sinusta:

1.6.1. laitteen ja selaimen nimi;

1.6.2. IP-osoite;

1.6.3. muut tiedot, joita olemme saaneet evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Lue lisää evästeiden käytöstä verkkosivuillamme lukemalla Evästekäytäntömme.

2. KÄSITTELYN TAVOITTEET
2.1. Mapon käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme rakentaa datan avulla parempia Palveluita, ratkaista Palvelun laatuun ja sen hallinnointiin liittyviä ongelmia sekä tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.
2.2. Mapon kerää ja käsittelee henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

- rekisteröimme sinut Palvelun käyttöä varten, tarkistamme henkilöllisyytesi, luomme Mapon-tilin;

- lähetämme laskuja ja käsittelemme palvelun maksuja;

- räätälöityjen palveluiden tarjoaminen, kun määrität tilisi asetukset;

- käytämme dataa analysointiin ja mittaamiseen ymmärtääksemme, kuinka Palveluitamme käytetään;

- kommunikointi kanssasi, jotta voimme ilmoittaa sinulle tulevista muutoksista tai parannuksista Mapon-Palveluihimme sekä vastata kysymyksiin tai käsitellä pyyntöjä;

- uusien palvelujen kehittäminen;

- analysoimme esimerkiksi dataa vierailuistasi sivustoillamme optimoidaksemme tuotesuunnittelua, luodaksemme sekä raportteja että tilastoja;

- toimittamme henkilökohtaisia mainoksia ja tarjouksia sinulle;

- Maponin, sen käyttäjien ja muiden kolmansien osapuolten suojelu. Mapon panee täytäntöön Käyttöehtoja, sopimuksia, käytäntöjä sekä vastaa sovellettavia lakeja ja määräyksiä ja on tarvittaessa valmis auttaa lainvalvontaviranomaisia.

3. TIETOJEN KÄSITTELYN OIKEUDELLISET PERUSTEET
3.1. Mapon kerää ja käsittelee henkilötietojasi vain silloin, kun kyseessä on henkilötietojen käsittelyn laillinen perusta. Henkilötietojen käsittelyn lailliset perusteet vaihtelevat tietyn tietoryhmän ja sen käsittelytarkoituksen mukaan. Mapon muistuttaa, että tarvittaessa henkilötietoja käsitellään yhtä tai useampaa tarkoitusta varten ja vastaavasti useammalla kuin yhdellä laillisella perusteella.

3.1.1. Sopimus. Henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on sinun (Palvelun käyttäjänä) ja Maponin (Palvelun tarjoajana) välinen sopimussuhde. Käsittely on välttämätöntä, sillä usein tarvitsemme erilaisia tietoja sopimuksen tekemiseen, jotta voimme suorittaa loppuun ja hoitaa siihen liittyvän hallinnon.

3.1.2. Laillinen velvoite. Joissain tapauksissa Mapon voi käsitellä henkilötietoja lakisääteisten velvoitteiden perusteella, kuten esimerkiksi taloudelliset- ja veroilmoitusvelvollisuudet. Lisäksi henkilötietojen käsittely on mahdollista, kun Maponin on vastattava lain vaatimiin prosesseihin.

3.1.3. Perustellut intressit. Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä Maponin tai kolmansien osapuolten oikeutettujen etujen saavuttamiseksi edellyttäen, että tällainen käsittely ei ylitä oikeuksiasi ja vapauksiasi. Kun käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi, luotamme esimerkiksi seuraaviin oikeusperusteisiin: räätälöidä Palvelujamme koskeva kokemuksesi, tarjoamme sinulle markkinointimateriaalia. Lisäksi on mahdollista petosten, väärinkäytön tai teknisten ongelmien havaitseminen ja ratkaiseminen, sillä täytämme sopimukselliset ja lainsäädännölliset velvoitteemme.

3.1.4. Suostumus. Kun tilaat blogimme tai uutiskirjeemme, lähetämme sinulle esimerkiksi uutisia tai tarjouksia. Huomaa, että sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa sekä voit peruuttaa tilauksen käyttämällä sähköpostissa olevaa peruutuslinkkiä tai ottamalla yhteyttä meihin.

4. SÄILYTYSAIKA

Mapon käsittelee henkilötietojasi niin kauan kuin jokin edellä mainituista tietojenkäsittelyn oikeusperustoista on olemassa. Tämän ajanjakson lopussa Mapon poistaa sinua koskevat tiedot järjestelmistämme.

5. HENKILÖTIETOJEN JAKAMINEN KOLMANSIEN OSAPUOLTEN KANSSA
5.1. Jotta Mapon pystyisi tarjoamaan sinulle Palvelumme, teemme yhteistyötä kolmansien osapuolien kanssa. He tarjoavat meille erilaisia palveluita, joita käytämme tavanomaisessa liiketoiminnassa. Henkilökohtaisten tietojen vastaanottajaryhmiin (käsittelijöihin) kuuluvat muun muassa hosting ja server co-location palveluntarjoajat, viestintä- ja sisällönjakeluverkot, tieto- ja verkkoturvallisuuspalvelujen tarjoajat, laskutus- ja maksujenkäsittelypalveluntarjoajat, petosten havaitsemisen ja ehkäisyn palveluntarjoajat, verkkoanalytiikka, sähköpostin jakelu- ja seurantapalvelujen tarjoajat, istuntojen nauhoituspalvelu, mainonta- ja markkinointipalveluntarjoajat, tietotekniikka, juridiset ja taloudelliset neuvonantajat.
5.2. Kolmansien osapuolien palveluntarjoajat saavat vain vähimmäismäärän henkilötietoja, jotta he voivat tarjota meille pyydetyn palvelun. Mapon jakaa henkilötietoja vain sellaisten kolmansien osapuolien palveluntarjoajien kanssa, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan tässä tietosuojakäytännössä ja sovellettavissa tietosuojalakeissa asetettuja velvoitteita.
5.3. In certain situations, we might have a legal obligation to share your information with third parties, if it is required by law or when information is requested by public authorities.
5.4. Tarvittaessa Mapon voi siirtää henkilötietoja mille tahansa kolmansien osapuolien palveluntarjoajille, jotka sijaitsevat Euroopan unionin ulkopuolella. Näissä tilanteissa henkilötietoja jaetaan sellaisten kolmansien osapuolten kanssa, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan tarvittavia tietosuojavaatimuksia ja jotka pystyvät takaamaan henkilötietojen riittävän suojaustason tai ovat antaneet riittävät takeet.
6. OIKEUTESI
6.1. Sinulla on oikeus saada tiedot henkilötiedoista ja pyytää pääsyä henkilötietoihin, joita käsittelemme sinuun liittyen. Lisäksi voit muuttaa, poistaa, siirtää tai rajoittaa henkilötietojesi käyttöä kirjautumalla Mapon-tilillesi tai ottamalla meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla. Ennen kuin toimitamme pyydetyt tiedot, tarvittaessa vahvistamme henkilöllisyytesi kysymällä lisätietoja.
6.2. Mikäli olet sitä mieltä, että olemme käsitelleet tietojasi laittomasti, sinulla on oikeus lähettää valitus alla annettuihin yhteystietoihin tai voit pyytää apua asianomaiselta tietosuojavalvontaviranomaiselta.
6.3. Henkilötietojen toimittaminen on vaatimus Palvelun vastaanottamiseen sekä Mapon sopimuksen tekemiseen.
7. TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUUTOKSET
7.1. Mapon voi ajoittain muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä. Muutokset voi tapahtua esimerkiksi silloin, kun esittelemme uusia palveluita tai ominaisuuksia. Tämän tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan sillä hetkellä, kun ne julkaistaan Palvelun verkkosivustolla.
7.2. Kehotamme sinua tarkistamaan tämän sivun säännöllisesti. Jatkamalla Palveluiden käyttöä tällaisen muutoksen jälkeen hyväksyt muuttuneet tietosuojakäytännön ehdot.
8. YHTEYDENOTTO

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai tavasta, jolla käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi, tai haluat käyttää yllä olevia oikeuksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä näitä yhteystietoja:

Mapon Latvia

info@mapon.com

Osoite: Krasta iela 44, Riga, LV-1003, Latvia

Mapon Spain

contacto@mapon.com

Osoite: Carrer d'Àlaba, 56B - 2nd floor 08005, Barcelona, Spain

Mapon Finland

suomi@mapon.com

Osoite: Juhtatie 2, 00750, Helsinki, Finland

Mapon Estonia

estonia@mapon.com

Osoite: Peterburi 90F, 41-1, 11415, Tallinn, Estonia

Tämä tietosuojakäytäntö on voimassa 31 maaliskuuta 2020 alkaen.

Jos tämän asiakirjan eri kieliversioiden välillä on ristiriitoja, englanninkielinen versio on etusijalla.