Integraatioilla voit yhdistää käyttämiesi eri järjestelmien toimintoja, mikä lisää kunkin eri järjestelmän mahdollisuuksia ja helpottaa niiden kanssa työskentelyä. Integraatioiden avulla voit säästää aikaasi: Sen sijaan, että syöttäisit tietoja kahteen paikkaan, voit tehdä sen vain kerran. Sen sijaan, että vaihtelisit koko ajan järjestelmien välillä, voit avata vain yhden. Ja niin edelleen. Siksi tarjoammekin asiakkaillemme mahdollisuuden käyttää Mapon palvelun integraatioita johtavien kuljetus- ja logistiikka-alan IT-järjestelmien ja digitaalisten työkalujen kanssa.

Yksi integraatioistamme on e-trackin kanssa. E-track on telematiikkaratkaisujen tuottaja, joka tarjoaa erilaisia ​​räätälöityjä palveluita, joiden tavoitteena on helpottaa kommunikaatiota rahdinkuljetusprosessiin osallistuvien osapuolten välillä – tavarantoimittajista huolitsijoihin, rahdinkuljettajiin, tulliin, tukkukauppiaisiin ja asiakkaisiin. E-track on myös Unkarin maksullisen tiejärjestelmän ainoa riippumaton sähköisten tietullien ilmoittaja.

Aktivoimalla Maponin ja e-trackin välisen integraation sallit GPS-tiedonsiirron Mapon palvelusta e-trackiin, mikä mahdollistaa automaattisen maksullisten tiepalveluiden käytön Unkarissa. Aktivoimalla integraation voit välttää inhimillisistä virheistä johtuvia maksamattomia tietulleja ja säästää maksujen hallintaan käytettyä aikaa. Näin kuljettajat voivat keskittyä vähemmän maksullisten teiden seuraamiseen ja enemmän ajamiseen.

Kuinka integraatio aktivoidaan?

Aktivoidaksesi integraation, siirry Mapon palvelun tilisi Asetukset-valikkoon. Klikkaa siellä e-track-integraatio välilehteä. Klikkaa sitten REKISTERÖI AJONEUVO E-TRACKiin -painiketta niiden ajoneuvojen kohdalla, joihin haluat aktivoida integraation. Sieltä voit kytkeä GPS-tiedonsiirron päälle tai pois päältä jokaisen ajoneuvon vieressä olevalla pienellä kytkimellä. Katso täydellinen opas integroinnin määrittämiseksi tästä ohjeesta.
Näet luettelon kaikista saatavilla olevista Mapon-integraatioista nettisivujemme  API-integraatiot -sivulla.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää eri integraatiovaihtoehdoista tai haluat kokeilla Mapon palvelua ilmaiseksi, ota rohkeasti yhteyttä yhteyshenkilöihimme tai laita meille sähköpostia osoitteeseen suomi@mapon.com.