Vuonna 2017 asetimme meille erittäin kunnianhimoisen tavoitteen – asentaa 100 000 telematiikkalaitetta Mapon-palveluun vuoden 2020 loppuun mennessä.

Kun Co-CEO Ingus Rūķis ja Andris Dzudzilo jakoivat tämän tavoitteen tiimille ensimmäistä kertaa, huoneessa oli paljon epäilyttäviä hymyjä ja naurua. Mieliala muuttui kuitenkin melko nopeasti, ja tämän tavoitteen asettamisen jälkeen olemme pystyneet kasvamaan noin 30 prosentin vuosivauhdilla.

Pääkonttorimme on Latviassa, olemme myös perustaneet sivukonttoreita Espanjaan, Suomeen ja Viroon, ja solmineet strategisia kumppanuuksia yli 150 kumppanin kanssa ympäri maailmaa, jotta palvelumme olisi saatavana mahdollisimman monessa maassa.

Andris Dzudzilo kertoo, miksi oli tärkeää asettaa tavoite:

“Se oli vähän ns. hullu idea. Halusimme antaa tiimille kunnianhimoisen tavoitteen ja kertoa sen saavuttaminen on täysin mahdollista, jos työskentelemme yhdessä ja keskitymme tärkeimpiin asioihin, eli asiakkaisiin. Mielestäni tämä kaikki yhdisti tiimiämme ja sitoutti henkilöstöä ja saatiin paljon uusia asioita esille, miten saavutamme tavoitteet.”

Hän jatkaa: “Se on myös mielekäs virstanpylväs, koska se sijoittaa meidät suurten toimijoiden ryhmään. Laajan markkinoiden ansiosta vakaa kasvu tarjoaa uusia potentiaalisia etuja myös tulevaisuudessa.”

Olemme ylpeitä siitä, että yhteistyökumppanimme TrackSys AS Norjassa yhdisti sadantuhannen laitteen. Mielestämme tämä on jaettu saavutus koko Maponin kumppaniverkoston kanssa. Kiitos kaikille hyvästä yhteistyöstä ja näiden tavoitteiden toteuttamisesta! Ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista!

Saatuamme arvokkaita opetuksia sadan tuhannen liitetyn telematiikkalaitteen matkastamme olemme valmiita asettamaan uudet, entistä suuremmat tavoitteet. Ensimmäisenä listalla on 180 000 asennettua paikannuslaitetta vuoden 2021 loppuun mennessä!

Mapon tarjoaa kalustonhallintaratkaisut, jotka soveltuvat aivan kaikille, yksityiskäytöstä yrityskäyttöön. Jos haluat tietää lisää, miten tiimimme voi auttaa ratkaisemaan yrityksesi liiketoimintaan liittyviä haasteita, ota meihin yhteyttä!